jazz-use1 17.02.06, 17:21 Planuję wylot za około miesiąć-półtora, czyli około 30 marca.. Prawdopodobnie do shannon, ale jeszcze nie mam sprecyzowanych planów... ktoś jeszcze będzie leciał w tym terminie? A ha, ja z Wawy -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazz-use1 Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! 17.02.06, 18:01 >>Kto leco<< ale wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackane Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 20:11 ale wstyd, jazz.buhahahahah. puknij sie w leb. to juz literowki nie mozna zrobic. nie nasikales nigdy na deske w kiblu? ps1. mam nadzieje ze sie nie czepiasz jak ktos nie wpisze polskich liter. ps2.po napisaniu sprawdzilem tekst czy nie zrobilem literowki zebys mnie nie wysmial. DUZYCH LITER NA POCZTKU ZDANIA NIE MA CELOWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACKANE Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 20:11 TROCHE LUZU JAZZ Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! 17.02.06, 22:23 luzik ale to nie wygląda jak zwykła literówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 18.02.06, 17:01 jazz-use1 napisał: > luzik > ale to nie wygląda jak zwykła literówka > > glupi jestes jak but. W Irlandii bedziesz robil wiele literowek mlotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz-use Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! IP: *.localnetwork.pl 18.02.06, 23:50 dexter, sam jesteś palant. jeśli więcej takich jak ty jest na wyspach, to nie dziwię się anegdotom o polakach stojących na dworcach z tabliczkami>>looking for job<< Odpowiedz Link Zgłoś
kaffelek Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! 18.02.06, 19:59 jazz-use1 napisał: > >>Kto leco<< ale wstyd!!! > ======= Problem który z tego robisz dobrze o tobie świadczy, ale rzeczywiście - więcej luzu. Gorzej jakbyś napisał np. <<komurka>>, ale i na to nie zwraca się obecnie uwagi... a chyba szkoda, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Jezus maria, ale byka strzeliłem!!! IP: *.devs.futuro.pl 18.02.06, 23:25 shannon sobie narazie odpusc:)nie ma roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: kto leco do IRL? 18.02.06, 23:51 Ludzie, a Dublin? właśnie mi się na Dublin kierunek klaruje... Odpowiedz Link Zgłoś