Dodaj do ulubionych

polski dekoder w UK

IP: *.server.ntli.net 27.02.06, 23:15
Witam,mam pytanie:czy mogę wykupić dekoder np.cyfry w PL i przewiezc do
UK,zainstalować antenę i odbierać kanały po polsku?
Ktoś mi tak poradził i wydaje się to sensowne.Tęsknię za polską
telewizją....ktos dziś mi znowu powiedział,żebym zapytała SKY albo NTL bo
moge wykupić też polskie stację.Hmmm ktoś miły coś doradzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: polski dekoder w UK IP: *.cable.ubr06.shef.blueyonder.co.uk 27.02.06, 23:52
      satelita naturalnie dziala !tak samo jak w polsce :)
      • ewika-uk Re: polski dekoder w UK 28.02.06, 01:02
        prawdziwa prawda:-)mam cyfre+(londyn)i o 4 lat chodzi extra....
        • Gość: gosc Re: polski dekoder w UK IP: 194.152.88.* 28.02.06, 11:41
          Czy to prawda ze za przetrzymywanie cyfry+ nielegalnie mozna zaplacic jakies
          kary w Anglii?
          Tak slyszalam i chcialabym sie dowiedziec bo terz mam ochote kupic cyfre lub
          polsat
          pozdrawiam
          • Gość: elibre Re: polski dekoder w UK IP: *.server.ntli.net 02.03.06, 01:26
            slyszalem, ze ktos mial problemy z sygnalem cyfry+, zadzwonil zatem do
            infolini. Pa ni spytala go gdzie sie znajduje dekoder, na to on, ze w Anglii.
            Otrzymal odpowiedz ze to nieetyczne ;-) Tyle, kary? kto niby ma karac? nie
            sadze..
            • Gość: salos1 Re: polski dekoder w UK IP: *.sggw.waw.pl 02.03.06, 13:45
              sa jakies tam umowy, ktore zabraniaja sprzedazy takich urzadzen za granice oraz
              ich wywozu. Wiecie jesli w polsce placi sie taniej za canal + a we Francji 3
              razy drozej to oni nie chca zeby ktos bral antene z polski, to tak samo jak z
              benzyna, ktora jest tansza na wschodzie :)
              czy jakies kary mozna zaplacic nie wiem,
              • walesa4 Tu też się mylisz, Polsatowi czy Cyfrze "wisi" 02.03.06, 14:19
                gdzie ty to oglądasz, chodzi o calkiem coś innego
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=31470376&a=31954942
              • walesa4 Re: polski dekoder w UK 02.03.06, 14:52
                A co do cen to brytyjski Sky i full cyfra nominalnie kosztująprawie te same
                pieniądze przy dużo bogatszej ofercie Sky-a, podobnie z broadbandem cena ta
                sama a parametry wyższe w UK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka