Gość: M.M. IP: *.ipt.aol.com 12.03.06, 12:21 Mam od niedawna podpisany kontrakt na net z Aol`em, jednak bede musial chyba zmienic lokum. Ktos wie jak wyglada kwestia przeniesienia neta i co najwazniejsze ile to kosztuje? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: przeniesienie AOL`a IP: *.bulldogdsl.com 12.03.06, 13:05 kolega przenosil sie w zeszlym miesiacu i wiem ze mial z tym troche problemow jesli chodzi o tel. to 2 dni natomiast z AOL to bylo ciekawie oni maja jakis okreslony termin do przepiecia natomiast z tego co wiem to trwalo to o wiele dluzej. Moze w twoim przypadku bedzie lepiej powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M Re: przeniesienie AOL`a IP: *.ipt.aol.com 12.03.06, 14:09 a jakies orientacyjne koszta? Dzieki za poprzednia odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: przeniesienie AOL`a IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.03.06, 20:59 nic za to nie placisz to oni oplacaja wszystko poniewaz nie masz zabronionego w umowie ze nie mozesz sie przeprowadzac;] wiec poporstu zglaszasz to do nich i czekasz az oni zbiora sie w sobie i aktywuja ci linie;] nadmienie tylko ze za ten okres gdy nie bedziesz mial netu tez zaplacisz;] Odpowiedz Link Zgłoś