Gość: Pola IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.03.06, 09:00 zaproponowano mi pensję zasadniczną £21K z £27K OTE. Czy ktoś może mi pomóc to odczytać? Nie rozumiem oznaczeń K i OTE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 09:40 K oznacza kilo, czyli 1000, 21K to 21000, a OTE to "on target earnings", czyli zarobki uzależnione od wyników pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.03.06, 19:49 Irek bardzo dziękuję za wyjaśnienie... jasiubleeb i inni tego pokroju - żenanda. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: Anglia wynagrodzenia 25.03.06, 13:09 Strasznie nam przykro, ze tak malo. I bardzo serdecznie dziekujemy za te ciekawa informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Anglia wynagrodzenia 25.03.06, 13:40 Zazdrosc? chyba nie, wiec po co ten sarkasm? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: Anglia wynagrodzenia 25.03.06, 13:52 No wlasnie, po co? To ja sie ciebie pytam, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Anglia wynagrodzenia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.03.06, 13:56 Dlaczego angielskie firmy placa tyle ludziom,ktorzy nie wiedza co to jest :K i OTE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.ipt.aol.com 25.03.06, 14:02 placa bo widocznie sa to specjalisci, ktorzy niekoniecznie musza znac super angielski ty jako robol pomywacz musisz sie meczyc za 5.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U3 Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 25.03.06, 15:38 A Ty przed wyjazdem do UK wiedziałeś/wiedziałaś co to jest OTE? Nauczyłeś/aś sie tego w żłobku, przedzkolu, szkole, na studiach? Gdzie? Gdzie? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donut Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.echostar.pl 25.03.06, 18:55 TYLE ? Zabawny jestes, zadna to super pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Anglia wynagrodzenia 25.03.06, 20:03 Oj jasiu doczytaj sobie co to sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: Anglia wynagrodzenia 26.03.06, 08:41 Wlasnie doczytalem i juz wiem! A teraz twoja kolej zgadnac, czemu sluzy.. "No pytam sie.." Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: Anglia wynagrodzenia 27.03.06, 15:25 Jasiu, zdania od "No" nie zaczynamy... znowu czas na powrot do nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: Anglia wynagrodzenia 27.03.06, 15:30 To z 'Misia' przeciez. Aha, na poczatku chodzilo mi o to, zeby powiedziec, ze to nieladnie pisac, ile sie zarabia. Szegolnie publicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: Anglia wynagrodzenia 27.03.06, 15:33 Aha, to jak z Misia to mozna ;) ale przydalby sie cudzyslow wowczas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Anglia wynagrodzenia IP: 83.238.236.* 27.03.06, 21:31 LUDZIE!!! No przecież jesteście beznadziejni!!! Ludzie tu piszą - bo szukają pomocy i wsparcia. Jeśli nie potraficie tego uszanować ani pomóc takim osobom... TO WYPAD NA DRZEWO!!! banany prostować DEBILE!!! ciekawe czy wszyscy byliście tacy oczytani przed wyjazdem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donat351 Re: Anglia wynagrodzenia IP: *.ex.ac.uk / *.ex.ac.uk 27.03.06, 21:44 posmialem sie czytajac ten watek. pozdrawiam przyjemniaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: Do Thora 28.03.06, 10:14 Thorze, nie bluzgaj, bo trzeba Cie bedzie zbanowac... wtedy to juz nic nie napiszesz... grecznie nalezy pisac... a na pomoc sa wielorakie sposoby... CI najmadrezjsi wiedza jak sie czegos dowiedziec. Ci mniej, pisza posty, a tylko zacofani bluzgaja na forum. A potem zale, ze rodzice Cie nie kochaja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś