Gość: dziewczyna IP: *.bulldogdsl.com 20.04.06, 09:24 Podobno co 4 Brytyjczyk rozwaza oddanie glosu na te partie w zblizajacych sie wyborach. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: British National Party IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 20.04.06, 14:29 Efekt wieloletniego umiłowania państwa brytyjskiego do podkładających bomby muślimów... Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: British National Party 20.04.06, 14:33 no wyobraz sobie powiedzmy 300 000 chinczykow lub wietnamczykow w polsce przez rok lub dwa. tu wszyscy by glosowali na jakis prawicowcow i innych. bo by nie mogli zniesc imigrantow. taka prawda. popatrz na stosunek do rosjan. polacy nie lubia nowych to dlaczego brytole maja lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: British National Party IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 20.04.06, 18:24 Nie no ja bym takich prostych prównań jednak nie stowował w tym przypadku. Ten kraj wogóle egzystuje na takim poziomie w znaczenej mierze dzięki cudzoziemcom, a że przy okazji polityka robienia dobrze wszelkim mniejszościom byle dalej od Europy daje nieciekawe skutki to pole do popisu dla takich kolesi. Mądrzejsze argumenty miała UKIP w sprawach UE i emigracji, BNP to takie żuliki pod przewodnictwem maniakalnego kolesia co skończył Cambridge (zdarza mu się powiedzieć tez coś do rzeczy ale to nie tłumaczy całości). Miałem zresztą do czynienia z wielbicielem BNP (śmierdział nieco) w pubie i ręce mnie świeżbiły... Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: British National Party 20.04.06, 18:28 hmm no ciekawe, zobacze po przyjezdzie czy taki diabel straszny jak go maluja. zuliki hehehe zgodze sie - byc moze moj post byl uproszczony, natomiast generalnie relacje sa podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: British National Party 20.04.06, 16:41 BNP od lat prezentuje sie bardzo dobrze w takich zabawnych sondach, najwieksze poparcie mieli chyba tuz przed przystapieniem polski do Unii :). Na szczescie do tej pory nic nie zwojowali i mam nadzieje ze tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jess Re: British National Party IP: *.bulldogdsl.com 20.04.06, 16:55 Nie jest to partia z konkretnym programem politycznym, oprocz nienawisci do wszelkich cudzoziemcow. Faktem jednak jest, ze coraz wiecej 'normalnych' ludzi bierze ich powaznie, bo mowia o obawach ludzi, ktore inne partie ignoruja ze strachu przed utrata glosow wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś