Dodaj do ulubionych

uwag kilka

05.05.06, 17:33
1. forum to nie sluży "wrzucania" sobie pomiędzy tymi co wyjechali, a tymi co
mieszkają w Polsce - wątki z takim podtekstem będą lądować na oślej lawce jako
trolujące

2. ze zdziwieniem zauważam, że co raz większa ilość forumowiczów nie potrafi
przedstawić swojego punktu widzenia bez używania wulgaryzmów i obrażania innych :(

3. administracja forum zignorowala moją prośbę o forum "podatkowe", więc jeśli
ktoś jest chętny (czuje się na silach) zalożyć takie forum - to bardzo proszę
o sygnal i przeniesiemy tam podatki

wasz

peat
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: uwag kilka IP: 194.203.201.* 05.05.06, 17:39
      > 1. forum to nie sluży "wrzucania" sobie pomiędzy tymi co wyjechali, a tymi co
      mieszkają w Polsce - wątki z takim podtekstem będą lądować na oślej lawce jako
      trolujące

Chyba w takim razie mozna zamknac to forum, gdyz 90% aktywnych watkow jest o
      tym...
      • kerryman Re: uwag kilka 05.05.06, 18:19
        i wtedy przypominalibysmy raczej forum "depresja".
        • Gość: spinka Re: uwag kilka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.05.06, 18:21
          upssss no to serdecznie przepraszam pomylilam fora;)
          pozdr Peat a tak z wogole to z kim Ty trzymasz heee???:):D

----it's Friday:DDDD
          • eeela Re: uwag kilka 05.05.06, 18:35
            A musi koniecznie z kims trzymac? Ludzie, ktorzy bezmyslnie ciskaja sie nawzajem
            sobie do gardel, wszyscy sa frustratami niezaleznie od tego, ktora strone
            reprezentuja.
            • kerryman Re: uwag kilka 05.05.06, 18:38
              zgodze sie na pewno z jednym: niektorzy nie robia tutaj NIC poza wjezdzaniem na
              innych czesto uzywajac jezyka francuskiego. takich powinno sie zbanowac i juz.
          • anna-dark Jak nie powrzucasz - to nie ma zabawy... 06.05.06, 22:06
            Jak nie powrzucasz - to nie ma zabawy...
    • walesa4 Pewnie, to bylo miedzy innymi do mnie!! :)... ale 05.05.06, 18:48
      peat, po pierwsze kasujesz moje posty o Balcerowiczu, chociaz nie obrazam w nich
      bezposrednio Pana prof. po prostu sie z nim nie zgadzam, a po drugie nie
      kasujesz jak inni pokroju pack76 i paru innych bezprzerwy obrazaja na tym forum
      braci Kaczynskich i Leppera (cytuje "Kaczogrod", "Kaczki" itd), przypominam ze
      prof. Lech Kaczynski jest obecnym Prezydentem RP i za szkalowanie badz obrazanie
      Prezydenta RP jest paragraf w Kodeksie Karnym...

Do ludzi typu pack76....
      Piszac w ten sposob o najwyzszych wladzach sami siebie ponizacie, kiedy do was
      to dotrze..., moze zamiast tak bluzgac jak sie wam nie podoba wladza, ruszcie
      tylki na glosowanie w nastepnych wyborach...

a juz o tych co stosuja slowo "Bulbonia" we wszystkich przypadkach, to nie bede
      wspominal bo szkoda slow, zapomnieliscie skad pochodzicie....??
      ... pewnie z innej galaktyki.
      Przypominam, dla tych co zapomnieli, nasz Kraj nazywa sie Polska, badz
      Rzeczpospolita Polska, ciekawe czy za to tez jest paragraf??, bo za niszczenie
      symboliki narodowej (godła i flagi, albo profanacji Hymnu) jest..

• kerryman walesa4 05.05.06, 19:00
        walesa4. znalazlem cos dla nas:

www.bluzgacz.abc.pl/
        buahhahahahahha
        • walesa4 Jak przy takim "dziecku"nie uzyc wulgarnych slow.. 05.05.06, 19:04
          kretyn z ciebie koles i tyle, masz cos jeszcze do powiedzenia w tym samym stylu??
          Reprezentujesz poziom 6-latka
          • kerryman Re: Jak przy takim "dziecku"nie uzyc wulgarnych s 05.05.06, 19:07
            ojeju zle mnie zrozumiales, nie wazne.
            • walesa4 akurat ten watek nie jest watkiem trolujco- 05.05.06, 19:09
              -rozrywkowym, przynajmniej dla mnie
            • kerryman walesa.,, 05.05.06, 19:09
              gdybym chcial cie obrazic, nie podawalbym linka tylko bym przekleil kilka zdan.
              ale obrazac cie nie mam po co (chociaz nie ladnie mnie nazwales teraz kretynem), a
              stronke dopiero co znalazlem i wydalo mi sie zabawne, ze ktos zadal sobie tyle
              trudu, zeby stworzyc cos tak glupiego.
              • walesa4 to cofam tego kretyna, przepraszam, nie zrozumiale 05.05.06, 19:11
                m, ale i tak to wcale nie jest dla mnie smieszne, takie poczucie humoru stracile
                pare lat temu...
                • eeela Re: to cofam tego kretyna, przepraszam, nie zrozu 05.05.06, 19:13
                  A jakies zachowales???
                  Cos podobnego.
                  • walesa4 idz szukac pracy na etacie w IT za 120K moze 05.05.06, 19:15
                    znajdziesz, hehehe
                    • eeela Re: idz szukac pracy na etacie w IT za 120K moze 06.05.06, 11:45
                      Dlaczego mam szukac twojego poczucia humoru?
                    • Gość: Fitz Re: idz szukac pracy na etacie w IT za 120K moze IP: *.range86-144.btcentralplus.com 06.05.06, 21:48
                      Nawet dzieci maja poczucie humoru wiec nie ma to nic wspolnego z zarobkami,
                      wiele za to z inteligencja - ale takowej nawet 120K ci nie kupi.
                      • walesa4 pojecia kolego nie masz o co chodzi z tymi z 120K 07.05.06, 09:08
                • kerryman Re: to cofam tego kretyna, przepraszam, nie zrozu 05.05.06, 19:14
                  mozemy sie nie zgadzac pod wieloma wzgledami ale obrazac sie nie widze potrzeby.
                  dla mnie zabawne przestaly byc watki o prezesie NBP, juz nawet nie chce mi sie
                  wciskac
                  "skasujcie ten post" :)
                  • walesa4 a widzisz jaka jest roznica miedzy nami ty 05.05.06, 19:17
                    "donosisz" w ten sposob peat-owi, a ja nie, bo to jest zadanie samego peat-a
                    kasowanie postow obrazajacych Prezydenta RP
                    • kerryman Re: a widzisz jaka jest roznica miedzy nami ty 05.05.06, 19:23
                      nie tyle donosze co sprzatam. w pewnym momencie politycznych postow/watkow bylo
                      tak duzo ze bardziej to przypominalo forum o polskiej polityce niz forum o wlk
                      brytanii i irlandii.
                    • Gość: dsf Re: a widzisz jaka jest roznica miedzy nami ty IP: *.ipt.aol.com 06.05.06, 15:09
                      lizesz dupe kaczce czy co ?

wez chlopie idz na forum mlodziezy wszechpolskiej
                      • walesa4 peat, wlasnie o tym mowilem!!! 06.05.06, 15:51
      • Gość: Soup Nazi Re: Pewnie, to bylo miedzy innymi do mnie!! :)... IP: *.sdsl.bell.ca 05.05.06, 19:34
        walesa4 napisała:

> a juz o tych co stosuja slowo "Bulbonia" we wszystkich przypadkach, to nie bede
        > wspominal bo szkoda slow, zapomnieliscie skad pochodzicie....??

Ja nie tylko je stosuje - ja je rowniez wymyslilem na bazie dilbertowskiej
        Elbonii. I stamtad pochodze - aczkolwiek nie bylem Bulbonczykiem, choc zadawanie
        sie z nimi od urodzenia pozostawilo na mnie pewna bulbolayer. Wyjechalem miedzy
        innymi dlatego, ze pszenno-buraczano-zadeciowo-patriotyczno-krzykliwo-wredna
        mentalnosc bulbonska zawsze byla mi niemila i obca. Od tego czasu spedzilem
        kilka lat debulbonizujac sie aktywnie z duzym powodzeniem, takze dzisiaj moge
        oswiadczyc z czystym sumieniem, ze jestem naturalizowanym Kanadyjczykiem
        polskiego pochodzenia aka for the Bulbonians jako zdrajca, sprzedawczyk,
        zaprzaniec,sprzatacz kibli, rwacz azbestu i dachomej.

> Przypominam, dla tych co zapomnieli, nasz Kraj nazywa sie Polska, badz
        > Rzeczpospolita Polska,

WASZ, znaczy sie Bulbonczykow kraj nazywa sie Bulbonia wzglednie Republika
        Bulbonii. Nazwa historyczna Polska. Ostatni raz widziano ja gdzies tak wedle 45.
        Pozniej juz byla tylko Bulbonia.

ciekawe czy za to tez jest paragraf??

A zgadnij kogo to obchodzi komiczny cieciu bulbonski? Wez sobie ten paragraf i
        shove it, hehehe. Myslales, ze Cieclandia rozciaga sie na caly swiat?

, bo za niszczenie
        > symboliki narodowej

Jezeli ja twierdze, ze ptakiem narodowym Bulbonii jest Frisbee to czy profanuje
        w ten sposob godlo?

(godła i flagi, albo profanacji Hymnu) jest..

Nie podniecaj sie durniu oszolomiony, bo ci klok wyskoczy, hehehe
        • Gość: emil_z_drewutni Re: IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 05.05.06, 20:17
          a ja osbiscie uwazam iz wypowiedzi na forum powinny miec charakter pelnej
          dowolnosci poniewaz to jest INTERNET nieograniczona przestrzen elektronicznej
          wymiany wszelakich majakow ludzkich i moze to jest forum opiniotworczej GW ale
          jak juz wczesniej zauwazylem to nie gazeta drukowana internet zadzi sie swoimi
          prawami a ograniczanie nas uzytkownikow w wyrazaniu nawet najglupszych opini
          nie uwazam za dobry pomysl czy forum ma sie sprowadzic do dyskusji pomiedzy
          osobami pokroju pensjonarki ktora na widok jednego przeklenstwa odmawia
          rozaniec
          emigracja zarabianie za granica to trudny temat wiec i dyskusja jest zywa mozna
          duzo zyskac duzo stracic roznie sie uklada jedni wygrywaja co powoduje zawisc
          innych jakze narodowa ceha inni spia na viktorii
          zreszta czy komus to przeszkadza ze kilka osob wyzywa sie na jakiejs stronce
          internetowej
          • Gość: Soup Nazi Dokladnie tak n/t IP: *.sdsl.bell.ca 05.05.06, 20:46
        • kerryman "cieciu bulbonski" hehe dobre 05.05.06, 20:27
          podoba mi sie te okreslenie. powalajace.
          • Gość: Soup Nazi Re: "cieciu bulbonski" hehe dobre IP: *.sdsl.bell.ca 05.05.06, 20:45
            kerryman napisała:

> podoba mi sie te okreslenie. powalajace.

Wszystkie moje okreslenia sa w public domain do uzycia na forum i poza nim bez
            koniecznosci podawania autora.

Jakos trzeba ciecwierzy nazywac. Kiedy okreslalem ich jako polactwo albo
            polaczkow, bylo zle, wymyslilem Bulbonczykow, tez niedobrze, paragrafem strasza.
            Eh, ide rzucic psu ptaka narodowego Bulbonii czyli Frisbee.
      • pak76 do walesa4 06.05.06, 10:49
        Widze, ze kolega merytorycznie sie nie przygotowal. Po pierwsze "pak", nie
        "pack", po drugie nie pamietam abym uzyl slow takich jak "Kaczogrod", czy
        "Kaczki". Rowniez nie pamietam abym kiedykolwiek szkalowal prezydenta (mam
        krotka pamiec, czy co?), choc nie jestem jego wielbicielem. Oczywiscie od dnia
        wczorajszego musze uwazac co pisze o obywatelach Andrzeju L i Romanie G, jako,
        ze teraz sa wice-premierami, ale bardziej mialbym ochote pisac do tych co ich
        wybrali, a nie opisywac przymioty tych panow, ktore sa ogolnie znane.

Mimo tego, ze jestem w Anglii od podan 5 lat, zawsze glosowalem, bo mam
        nadzieje, ze w Polsce sie cos zmieni (na lepsze), ale na razie bez skutku.

Czy cos ominalem? Chyba nie.

Nastepnym razem przygotuj sie lepiej.
      • donat351 Re: Pewnie, to bylo miedzy innymi do mnie!! :)... 07.05.06, 04:37
        walesa, jaki ty potrafisz byc kulturalny i rozsadny. ja cie k.u.r.va matc.
        powodzenia
      • martin_sutton Re: Pewnie, to bylo miedzy innymi do mnie!! :)... 09.05.06, 23:21
        Tak sie sklada ze w wolnym kraju bulbonskie komunistyczne przepisy nie
        obowiazuja. Wolno nam tu krytykowac Kaczorow, Kaczogrod, Bulbonie i co jeszcze
        slina na jezyk pryniesie. Po to miedzy innymi setki tysiecy ludzi opuszcza ten
        zniewolony kraj aby moc wypowiadac sie swobodnie bez strachu przed 21wieczna
        inkwizycja.

Wiec swoje przepisy z Kodeksu karnego mozesz sobie tak gleboko wsadzic w dupe,
        az w twoich oczach pokaze sie ich tekst ktorego i tak i tak nie mam zamiaru czytac.

Ponizajac i obrazajac wladze bulbonskie obrazam wlasnie wladze i luzi ktorzy na
        nie glosowali, mozesz mi wyjasnic jaki to sprytny skrot myslowy doprowadzil cie
        to tego blyskotliwego wniosku ze ponizam w ten sposob siebie?

Pochodze z Bulbonii nie zapomnialem tego, dlatego miedzy innymi tu postuje zeby
        troche otworzyc oczy tym ktorzy nie wiedza nawet ze inny swiat i inna wolnosc
        poza granicami Odry.

Mozesz sobie kochac swoj kaprawy rzad pokreconego kraiku, nie mozesz jednak
        spodziewac sie ze jak przed 30 laty wszyscy beda ci 1 Maja chorem przytakiwac.
    • Gość: ghrom Re: uwag kilka IP: *.static.dsl.as9105.com 05.05.06, 20:35
      1. To jest forum publiczne i to publika decyduje o tym, o czym chce na nim dyskutowac, nie ty.

2. Signum temporis.

3. Watek 'frajerow' jest przyklejony od kilu tygodni, dlaczego nie przykleisz watku 'przestepcow'?

4. Granica miedzy miedzy moderatorem a cenzorem nie jest rownie plynna, jak ci sie najwyrazniej
      wydaje.

Porady dla emigrujacych do UK
      • Gość: 100$ Re: uwag kilka IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 06.05.06, 12:40
        wlesa frustracie kastracie nie podniecaj sie tak paragrafami od jakiegos czasu
        zyje w wolnych krajah w ktorych przydent premier buduja szacunek do siebie
        swoim postepowaniem a nie tylko na fakcie ze sprawuja jakis tam urzad
        milosciwie panujacy jaroslaw oficjalinie bez uzedu bez odpowiedzialnosci
        wiecepremier kryminalista to sie jakas rebublika bananowa robi
        a w i relandzie kiedy to ktos zwinol furgon do konwojowania pieniedzy z 2
        melony euro w srodku na drugi dzien w najwiekszych dziennikach ryanair wykupil
        cala strone zeby szyderzyc z premiera bertiego obiecales poprawe bezpieczenstwa
        i cos ci nie wyszlo i wielkie hahahahah i innych pare jego obietnic tez z
        wielkim hahahahah i co i nic jakos premier sie zdolowal obiecal poprawe a nie
        uzywal sluzb zelaznego ludwika do zniszczenia firmy lub ludzi nia zazadzajacych
        i dlatego mowie o was holota bo dajecie sie trzymac krotko za pysk placicie
        podatek od wyjazdu do Anglii w NORMALNYM kraju poprostu zostalby zniesiany jako
        szkodliwy dla obywateli nie w kaczogrodzie tam straszymy sluzbami scigamy
        rozliczamy wsadzamy do wiezienia obywatele to ciemna masa ktora ma utrzymywac
        wladze
        i wlasnie dlatego nie hce mieszkac w bulboni nie przez pieniadze tylko przez to
        ze zwykly czlowiek jest tam nikim sluzby moga zrobic z nim wszytko nie podoba
        sie cos to psy cie powina na izbe spuszcajac maly wpier dol po drodze jeszcze
        cos sie nie podoba masz firme naslemy 300 rozych instytucji kontrolujacych
        cofniemy koncesje pozwolenia i tak to wlasnie w bulboni jest WLADZA przydupasy
        wladzy i holota
        • walesa4 A ty sie lepiej naucz ortografii, albo pisz w 06.05.06, 13:47
          jezyku ktory lepiej znasz, hehehe, jezeli taki jest
          • Gość: hehehehe Re: A ty sie lepiej naucz ortografii, albo pisz w IP: 62.231.54.* 06.05.06, 13:59
            typowe jak juz nic nie mozna powiedziec zawsze mozna sie doj bac do
            ortografii hehehehehe
            • walesa4 Ja sie nikogo nie czepiam, ale rozmowa na poziomie 06.05.06, 14:11
              wymaga takze w miare porzadnej ortografii (w jakimkolwiek jezyku)
              Jak komus nie chcialo sie zapamietac paru zasad polskiej ortografii i paru
              tysiecy najczesciej wystepujacych w naszym jezyku (straszny wysilek
              intelektualny) slow to co taka osoba moze ze soba reprezentowac? Nie wytykam
              paru bledow tylko cala mase, bo nie ma ludzi nieomylnych, i kazdy popelnia
              bledy, pytanie tylko jakie i ile?
              • Gość: hehhe Re: Ja sie nikogo nie czepiam, ale rozmowa na poz IP: 62.231.54.* 06.05.06, 14:14
                jakies malo istotne bledy ortograficzne
                nie jestem Miodkiem i pisanie poprawnie to nie mojj sposob na zycie
              • Gość: dsf Re: Ja sie nikogo nie czepiam, ale rozmowa na poz IP: *.ipt.aol.com 06.05.06, 15:10
                nie masz co robic imitacjo czlowieka?

twoje teksty sa tak zalosne jak caly nowy bulbonowy rzad
                • walesa4 peat, o i jeszcze raz, moze by tak bana na IP dac 06.05.06, 15:55
                  albo jakis automat na WebSphere-ku w Javie uruchomic by takie posty od razu
                  kasowac!!
              • martin_sutton Re: Ja sie nikogo nie czepiam, ale rozmowa na poz 09.05.06, 23:26
                Walesa jestes ostatnia osoba na tym forum ktora ma moralne prawo wypowiadac sie
                na temat rozmow na poziomie.

Chyba ze mowimy o poziomie zerowym i ponizej.
                • walesa4 a ty reprezentujesz poziom urojony, hehehe 10.05.06, 07:52
        • Gość: homiee Re: uwag kilka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.06, 18:42
          .,:-? znasz?

Ten post powinien byc skasowany, za promowanie analfabetyzmu. Naucz sie jelopie
          pisac, to ktos cie poslucha moze.
        • Gość: homiee To bylo do tego przyglupa 100$ IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.06, 18:46
          << tak to wlasnie w bulboni jest WLADZA przydupasy
          > wladzy i holota>>

I nie nazywaj tak matole moich znajomych i rodziny w Polsce, bo do piet im nie
          dorastasz glupku. Zaloze sie, ze lubisz strzyc trawniki.

Widzisz Peat, sam sprowokowales ;)

• Gość: hehe Re: To bylo do tego przyglupa 100$ IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 06.05.06, 18:55
            pewnie jestes zwolennikiem pisu samobrony lepperia a rodzina skupiona w ciszy
            na kleczkah sluha radia maryja na full to calkiem mozliwe bo ludzie tego
            pokroju to jakies 50% sadzac po ostatnih wyborah
            skoro twoi znajomi radzina sa tacy posh i wszyscy ih znajomi tez
            walesa i jego rodzina i wszyscy tez
            to dlaczego w bulboni robi sie coraz wiekszy syf
            • Gość: homiee Re: To bylo do tego przyglupa 100$ IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.06, 19:06
              No widzisz, nie trafiles. Jak ktos sie z toba nie zgadza, to juz z PISu albo
              fan radia Maryja?
              A skad ty to wiesz jak sie slucha radia MAryja i w ogole znasz caly ten
              obrzadek, widziales gdzies, moze u siebie w domu? Sam piszesz jak holota.
    • buldozer1 peat cos ty narobil? :) 06.05.06, 19:25
      zamiast ludzi uspokoic dales poczatek jednemu z najbardziej bebe watkow na tym
      forum.

mozna sie tego bylo spodziewac....
      • Gość: Ralph Re: peat cos ty narobil? :) IP: *.server.ntli.net 06.05.06, 19:37
        Peat po prostu założył wątek na bluzgi, inne wątki zostały trochę odciążone.
        W sumie dobra robota ;)
        • mimbla.londyn Re: peat cos ty narobil? :) 08.05.06, 13:43

ralph "rozgryzl" peat-a! ;)
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Before I judge someone,let me walk a mile in their shoes...
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    • walesa4 peat, A wiec trzymasz sie starych zasad, szkoda 07.05.06, 18:58
      • Gość: dee dee Re: peat, A wiec trzymasz sie starych zasad, szko IP: *.173-200-24.mc.videotron.ca 08.05.06, 02:24
        jak idzie tow. gliniaki wycinanie ?
        zawsze wycinaczka lepiej pracuje od zagluszarki
        zwlaszcza o 5 rano w bulboni
        tak trzymac tow.
        pozdrawlaju was i pies wam mordy lizal
        • Gość: lalal Re: peat, A wiec trzymasz sie starych zasad, szko IP: *.unknown.be.uu.net 09.05.06, 16:00
          i co nikt juz nic nie napisze
          walesa albo jakis inny oszolom dajcie cos z siebie
          • walesa4 To ty ekonomiczny analfabeto zmieniajacy 09.05.06, 16:51
            co chwile swoje pseudo na tym forum? Kup sobie lepiej ksiazke do ekonomii i
            poczytaj, a i slownik ortograficzny tez sie przyda, hehehe
            • Gość: zmienne_pseudo Re: To ty ekonomiczny analfabeto zmieniajacy IP: *.unknown.be.uu.net 09.05.06, 17:54
              twojego oszalamiajacego poziomu wiedzy ekonomicznej nigdy nie osiagne
              twoje wypociny na temat Balcerowicza mowia wszytko o twoim poziomie i o twojej
              wiedzy a bardziej glupocie

Best Regards ;)
              • walesa4 mlotku, jak ci tak dobrze w Polsce bylo to 09.05.06, 18:32
                dlaczego wyjechales? Przeciez to najpierw Balecer byl MF w rzadzie AWS a od 2000
                jest Prezesem NBP, kretynie, ale ty tego nie zauwazyles, lepiej niewinnych
                oskarzac tak jak braci Kaczyńskich, Giertycha a Leppera. Ich bedziesz, cwoku,
                mogl oceniac dopiero za ponad 3 lata, ale to za trudne dla wiekszosci
                wyjazdowych meneli, 90% opuszczajacych Polske to kretyni, a wsrod nich i ty,
                hehehe.
                • Gość: sdaf Re: mlotku, jak ci tak dobrze w Polsce bylo to IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 19:00
                  sam jestes kretyn mosku
                  a najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie zdajesz sobie z tego sprawy

Balcerowicz to chyba jedna z niewielu osob ktora przyczynila sie do tego ze
                  jeszcze nie zdechnales z glodu.

O przeszlosci tych twoich ulubiencow kretynow mozna by tony pisac. Niestety nic
                  pozytywnego.
                  • walesa4 nie dosyc ze matol, to jeszcze antysemita, hehehe 09.05.06, 19:14
                    www.kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=mosiek
                    bez komentarza to zostawiam....
                    • Gość: sadf Re: nie dosyc ze matol, to jeszcze antysemita, he IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 19:16
                      nie mam nic do zydow :-)

moge cie nazwac imitacja czlowieka albo debilem.
                      to powinno byc neutralne dla innych

• walesa4 Re: nie dosyc ze matol, to jeszcze antysemita, he 09.05.06, 19:39
                        dowiedz sie kto to jest prof.dr hab. Witold Modzelewski
                        i wysluchaj

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1806
                        a potem podyskutujemy
                        • Gość: sdfa Re: nie dosyc ze matol, to jeszcze antysemita, he IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 20:09
                          co ty mi tu jakies maryja moherow podsylasz
                          • walesa4 jakbys znal sie na polityce i ekonomii to bys 09.05.06, 20:21
                            wiedzial ze Modzelewski byl doradca Balcerowicza i Lewandowskiego (tego od
                            pywatyzacji z PO obecnie Europarlament) na poczatku lat 90 i to on przygotowal
                            wprowadzal podatki PIT i VAT w Polsce i ta audycja oprocz tego ze jest w RM i
                            prowadzil ja zakonnik, nie ma nic wspolnego z moherami. Ty po prostu jestes
                            chory z pseudoliberalizmu i nienawisci do ojca Rydzyka, nawet nie chce ci sie
                            sprobowac myslec inaczej, hehehe
                            • Gość: maestro Re: jakbys znal sie na polityce i ekonomii to bys IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 09.05.06, 21:57
                              moze i byl ale okazal sie takim idiota ze juz nie jest niepamietam dokladnie
                              hyba byl jakims ministrem i taka kihe zrobil ze poprostu slow brak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka