Gość: jola kwasniewska IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.05.06, 15:17 imprezujecie czy pracujecie?? a moze wieczor przed telewizorem??? C\y po calym tygodniu pracy macie ochote na wyjscie out czy tylko marzycie o chwili relaxu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deadeasy Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 01:38 wlasnie wrocilam do domu wieczor wygladal tak: picie w knajpie wizyta u znajomej rozdzielanie bijatyki na ulicy wezwanie policji impreza na 100 fajerkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sith_space Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 01:46 A ja powinienem byl byc w pracy, ale mnie przenosza, wiec mi dali wakacje zebym sobie nowy lokal w innym miescie zalatwil, wiec siedzie i sie obijam korzystajac z chwili ciszy i spokoju, sluchajac muzyczki :> Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 01:50 ja wlasnie mloce Nick Cave & the Bad Seeds - musze sie odreagowac Odpowiedz Link Zgłoś
sith_space Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 02:01 A u mnie The Smashing Pumpkins, REM, T.Love, The Gathering, Myslovitz, Zwan, Within Temptation i Nine Inch Nails :P Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 02:08 Ja na razie katuje "Red Riht Hand" bo wczoraj obejrzalam fragnemt "Hellboy" do momentu kiedy wjezdzaja do cetrum miasta w smiecirace. Kawalek stawia wlosy na karku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: co robicie w piatek?? 13.05.06, 12:16 Dobrze jest tak przy szabasie dac w gaz. Odpowiedz Link Zgłoś