Gość: jejute IP: 62.69.202.* 21.05.06, 18:01 Szukam kontaktu z Polakami w Peterborough! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Peterborough! IP: *.as15444.net 22.05.06, 01:59 Witam,jestem w Peterborough i pracuje tu od 8 miesiecy,jakich informacji i kontaktow potrzebujesz??Pozdrawiam, Pawel (nr gg 4605102). Odpowiedz Link Zgłoś
jejute Re: Peterborough! 22.05.06, 19:03 Witam Paweł! Przede wszystkim szukam jakichś informacji gdzie szukać pracy. Poza tym szukam mieszkania. Najlepiej dwu-pokojowego. Niedrogiego. Okolice Lincolnstreet. Interesują mnie również miejsca gdzie można spotkać rodaków, pogadać przy piwku, itp. Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Peterborough! IP: *.ipt.aol.com 31.05.06, 18:48 Nie wiem gdzie spotkac Polakow, pewnie wszedzie ;-). Cd. pracy, sa agencje, w ktorych zarabia sie slabo, bo 5.05, ale przynajmniej ja masz. Polecam 247, P.M.P. (Cowgate), Recruit ( w Queensgate ), cd. mieszkania pochodz po agencjach lettingowych, pelno ich glownie wokol Cowgate, podejdz pod polski sklep, tam masz oferty wynajmu pokoi i mieszkan (???), polski sklep miesci sie miedzy TESCO a marketem. To nie Polska, prace znajdziesz, na razie za mala kase, ale za to mozesz pracowac w kilku agencjach... mozesz skorzystac takze z pomocy Job Centre Plus, na poczatku Broadway. Odpowiedz Link Zgłoś