Dodaj do ulubionych

a co z Rowerkiem ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:37
Jak w temacie, jakie są szanse na przewiezienie do U.K rowerów autokarem ? i
ile to ewentualnie kosztuje ?
I jakie są tam ceny markowych rowerów ?
Czy opłaca się sprzedać rower w Polsce i kupić w U.K ?
Dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.bulldogdsl.com 13.06.06, 09:55
      Rower markowy, ale nie żaden wyczyn albo bajer, to wydatek 200 funtów. Rower
      supermarketowy za 30-50 możesz kupić. Rower bardzo przyzwoity, dla wyczynowców
      lub szpanerów - powyżej 1000 funciaków.
    • Gość: hehe Re: a co z Rowerkiem ? IP: 217.33.252.* 13.06.06, 11:02
      Kupilam sobie Garego Fishera i byl tanszy niz taki sam model w PL (znalazlam
      cene przypadkiem jak szukalam wiecej info o tym modelu).
      Jak nie zainwestowales za duzo w swoj rower, to nie warto go brac.
      • Gość: Remek Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:58
        Właśnie trochę zainwestowałem i czuje że na tym strace
      • Gość: palejo Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.server.ntli.net 13.06.06, 12:01
        > Kupilam sobie Garego Fishera
        ja tez, super rowerek
        pozdro
    • Gość: Pat&Co Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:18
      tez sie nad tym zastanawiałem, wysłalem dwa dni temu maila do Orbisu, ale
      specjalnie pozytecznych informacji nie dostalem: tyle ze za dodatkowy bagaz
      placi sie 6 pln, za pierwsza sztuke, i 60 pln za kolejna. O zabraniu roweru
      decyduje kierowca.

Wiem ze do Danii ludzie sobie przewozili rowery jezdzac Eurolines, moj znajomy
      sobie tak swoj sprowadzil, co kosztowalo kolo 60 pln, zalezy jeszcze gdzie
      wsiadasz do autobusu, jesli mieszkasz w Polsce zachodniej, jest duza szansa ze
      autobus bedzie juz zawalony, i kierowca moze odmowic lub zazyczyc sobie wiekszej
      kasy (kolo 100). Generalnie chca tez zeby zdjac przednie kolo, tak zeby zajmowal
      mniej miejsca.
      • Gość: Remek Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:57
        Dzięki za wszystkie dopowiedzi, porozsyłałem meile do przewoźników ale jeszcze
        nie otrzymałem odpowiedzi, trzeba bedzie się chyba rozstać z rowerkiem i kupić
        sobie coś na miejscu.:(
        • Gość: rth Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:00
          centralwings chyba zabiera
          • Gość: VOLLMOND Re: a co z Rowerkiem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:32
            przewiezienie centralwingsem roweru 100zł
            • Gość: ula Re: a co z Rowerkiem ? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 20:01
              Przylecialam ostatnio Centralwings z moja ukochana Meridka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka