Dodaj do ulubionych

Jet2???? Leciał ktoś?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:19
Mam kupiony bilet do Bradford liniami Jet2 i chcialabym sie dowiedziec czy
ktos juz lecial nimi. Lece z Pragi. Troche sie obawiam bo nikt z moich
znajomych tymi liniami nigdy nie leciał. Dobre sa?
Obserwuj wątek
    • carnivore69 Re: Jet2???? Leciał ktoś? 24.06.06, 15:47
      Sa OK (mam tylko wrazenie, ze bardziej zwracali uwage na podreczny niz np.
      easyJet). I nie bali sie zaprootestowac przeciwko strajkujacym kontrolerom
      francuskim w kwietniu:

news.bbc.co.uk/1/hi/england/bradford/4874720.stm
      Pzdr.
      • Gość: veronia Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:55
        Oooo, dzieki za odpowiedź. Balam sie czy tym w ogóle dolece! :-)
    • Gość: veronia Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:51
      może jeszcze ktoś latal tymi liniami i moze cos na ich temat powiedzieć???
    • Gość: rob Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 24.06.06, 22:32
      ..lol... pytanie jest....... ermmmmmmmm
      no nie nie napisze tego... lol.....
      ,.,, niezle... lol..lol.....lol..
      • Gość: XXX Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:35
        Bardzo ci dziekuje za inteligentną odpowiedź!
        • Gość: rob Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 24.06.06, 22:37
          jakie pytanie taka odpowiedz
    • Gość: XXX Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:40
      A co za trudne dla ciebie to pytanie? Pytam czy jet2 to dobre linie, czy ktoś
      nimi latal i co może na ich temat powiedzieć, np czy bardzo sie czepiaja przy
      check-inie, czy bardzo maja samoloty rozklekotane itp. Już zrozumialeś? Czy ci
      na obrazkach mam to rozrysować?
      • Gość: rob Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 24.06.06, 22:43
        ..no bardzo merytoryczne pytanie.. :O)
        lol..... rozumiem ze rozklekotane samoloty i "czepianie sie " przy check inie
        zmienilyby decyzje o wylocie
        p.s. bardzo prosze o obrazki
        • Gość: XXX Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:45
          Zmienilyby decyzje np dotyczace tego co ze sobą zabrać. I tak, moge zrezygnowac
          bo za bilet zaplacilam grosze, wiec żal mi nie bedzie.
          • Gość: rob Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 24.06.06, 22:48
            i tak glupio postawione pytanie ma takie znaczenie w podejmowaniu decyzji ??
            duzo powodzenia w zyciu zatem ,.,..
            zupelnie szczerze teraz
            :O)
    • Gość: Crusader Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 25.06.06, 01:22
      Parę miesięcy temu leciałem służbowo z Manchesteru do Budapesztu i z powrotem.
      Jet2, to nie jakaś mała firemka z kilkoma awionetkami, tylko normalne,(tanie)
      linie lotnicze.
      Fakt, że dokładnie ważyli bagaże i sprawdzali wielkość bagażu podręcznego, a za
      wszystkie nadwyżki kazali płacić bez gadania.
      Jeżeli chodzi o jakość sprzetu (samoloty) czy obsługi, to wygląda to
      praktycznie tak samo jak np. w Ryanair czy Wizzair, więc bez obaw.
      • Gość: XXX Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 07:09
        Oo, to dzieki w takim razie. Musze zmierzyc ten podreczny żeby potem jazdy nie
        było!
        • Gość: Crusader Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.range86-131.btcentralplus.com 25.06.06, 13:42
          Zapomniałem dodać, że jeżeli chodzi o sprawdzanie wymiarów bagażu podręcznego,
          to robią to standardowo: przy stanowiskach "check in" jest coś w rodzaju
          stojaka z "klatką" w której - aby nikt się nie czepiał - powinien zmieścić się
          bagaż podręczny.
          Pozdr.
    • jagienkaa Re: Jet2???? Leciał ktoś? 25.06.06, 15:41
      tak są ok, dwa razy leciałam z nimi do Pisy i byłam bardzo zadowolona.
    • Gość: XXX Re: Jet2???? Leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:56
      Oo, to super. Dzieki za odpowiedzi!
      • jagienkaa Re: Jet2???? Leciał ktoś? 25.06.06, 22:05
        tylko jak teraz leciałam to mój polski paszport przeszedł przez 3 rózne
        panienki w check-in bo żadna nie wiedziała czy ja przypadkiem nie potrzebuję
        wizy do Włoch ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka