Dodaj do ulubionych

Pluskwy w Londynie

29.06.06, 12:20
Sluchajcie, niestety mam je w pokoju - moj Landlord powiedzial, ze to norma,
ze w Londynie wszedzie sa pluskwy. Czy to prawda? Znacie jakies skuteczne
metody na ich zwalczenie? Wyrzycialm juz lozko i materac, ale one sa nadal...
Obserwuj wątek
    • tomziczek Re: Pluskwy w Londynie 30.06.06, 09:58
      Pierwsze słyszę, żeby w Londynie w ogóle były pluskwy, a już na pewno nie ma ich
      wszędzie. Szczerze mówiąc proponowałbym poszukać sobie jakiegoś innego miejsca...
    • aneczka75 Re: Pluskwy w Londynie 30.06.06, 16:06
      Na niezle miejsce musialas trafic... Jak najszybciej sie przeprowadz!!! A
      • wicepremier_lepperem Re: Pluskwy w Londynie 02.07.06, 21:48
        Pluskwy ?!?!?!?!?!?!?
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        • vlasta Re: Pluskwy w Londynie 07.07.06, 07:48
          czytalam o tym,ze to jest czestwo spotykane,walka z wiatrakami dlugoterminowa
          doradzam przeprowadzke bo to nieprawda,ze to normalne,mieszkam juz chyba w 12
          mieszkaniu w angli i nie spotkalam sie z pchlami za to pierwszy raz mam
          myszki.Kilkanascie lat temu rodzice kupili mieszkanie i okazalo sie ze sa
          pluskwy walczyli z nimi okolo miesiaca wyrzucajac wszystko po poprzednich
          lokatorach[pan mecenas]ja z siostra u rodziny poniewaz uzywali mocnych
          srodkow,nazywalo sie to chyba azotoks.Marne szanse na wytepienie poniewaz
          gniezdzi sie to w kazdym zakamarku,polecam zamiane mieszkani wiem ze to trudne
          bo niewiadomo na co sie trafi.Wspolczuje
          • trelemorele Re: Pluskwy w Londynie 09.07.06, 03:12
            zdecydowanie nie jest to norma...
            moja dziewczyna miala myszy :) wyjadaly jej kotlety sojowe. Oraz karaluchy - calkiem spore i ponoc niezwykle zywotne. To bylo tanie mieszkanie we wschodnim Londynie.

Ale to zdezydowanie nie norma!!!! Polecam szybka zmiane mieszkania bez placenia czynszu. Tak bedzie uczciwie wobec landlord'a.
            • oczczko1 Re: Pluskwy w Londynie 31.07.06, 01:19
              ja mam myszki z siostra biale pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka