Gość: b0siu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:55 Witam lece 21 lipca do Sheerness i tak sie zastanawiam czy to nie jest jakas straszna dziura?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woadba Re: Sheerness co to za miejsce?? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.07.06, 14:30 czesc, czekamy tu na was, a jesli chodzi o to czy to dziura to tak ci powiem...na wiele nie licz jesli chodzi o rozrywki, ale z drugiej strony kasy nie tracisz...a i jeszcze tak na pocieszenie Ci powiem, ze jesli jedziesz na mieszkanie to bedziesz zadowolony bo warunki naprawde swietne:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b0siu Re: Sheerness co to za miejsce?? IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 11.07.06, 14:40 jedziemy na mieszkanko firmowe :D wiec oby bylo jak mowisz :)24 zaczynamy prace wiec do zobaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: Sheerness co to za miejsce?? IP: *.bakonet.com / 80.50.243.* 19.07.06, 01:40 Hej woadba a mógłbyś coś powiedzieć o takich co wybrali hostel...i szukali potem mieszkania? Moze pracujesz z kimś Takim? Zapytaj i odpowiedz czy to skomplikowane z góry dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipalii Re: Sheerness co to za miejsce?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 16:14 Siema Sheerness to straszna dzira gdzie owce dupami szczekają, i nawet sami Anglicy mówią żeby nieoceniac Angli po Sheerness sa plotki że mieszkancy sheerness sa tak sjebani genetycznie bo wru...a sie miedzy sobą Polacy prowadza jakaś dziwna gre o przetrwanie ale ogólnie to bardzo romantyczne miejsce nad morzem czy tam oceanem przypływy odpływy miasteczko fabryczne w ty m tesco bywam codziennie innej opcji niema jedyny taki sklep.. ogólnie bardzo dobre miejsce dlaludzi chcących zastanowic sie nad zyciem ogólnie bardzo dobre miejsce magiczne magficzna wyspa na zadupiu angli anglicy potrafia byc agresywni w stosunku do polaków nielubia przyjezdnych ale da sie z nimi dogadac tez i blisko do Londynu tansze życie moim zdaniem lepiej siedziec na zadupiu i mniej płacuic niz np w Londynie a zawsze tam mozna pojechac nie no romantyczne miejsce dla wrazliwych ludzi mozna tam sie zaszyc i ksiażki pisać mozna tez przepłynać na drugi brzeg albo przejsc wyspe do okoła po latach powiem że kocham to miejsce naprawde kochm ta piepszona dzire:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sheerness co to za miejsce?? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.14, 10:17 Mieszkałam w Sheerness w zeszłym roku, cudowne miejsce, zakochałam się w tej miejscowości, jestem teraz w Polsce we Wrocławiu ale tęsknię za tym miejscem i namawiam męża na wyjazd na stałe tam ,mój mąż wacha się,miasto nad palżą, problem z pracą ,to też chciałabym wiedzieć bo bardzo mi zależy, pozdrawiam, Beata,odezwij się czy jedziesz(chociaż cię nie znam) Odpowiedz Link Zgłoś