Dodaj do ulubionych

poczym rozpoznac anglika lub angielke

16.07.06, 03:01
anglikow krawaciarzy po tym ze w drodze do pracy czytaja jakiegos
brukowca ktorego pozniej wyrzucaja bo ich koledzy zobacza w biurze i bedzie
obciach ,wiec maja ze soba na wszelki wypadek financial times.
aaa i jeszcze po tym cholernym falszerstwie i ignoracji.
kobiety to chyba kazdy kto jest w uk tydzien zauwazyl
rozowe bluzeczki za male 3 rozmiary ,jeansy rureczki i biale buciki
gownarzeria to zazyczaj polo ,dresik(reebok) i czapeczka i tandetne zloto
wiec do zakompleksionych rodakow mowie nie jest tak zle(znami)
Obserwuj wątek
    • qvintesencja To przebierancy hehe 16.07.06, 07:34
      labombonera napisał:

> anglikow krawaciarzy po tym ze w drodze do pracy czytaja jakiegos
      > brukowca ktorego pozniej wyrzucaja bo ich koledzy zobacza w biurze i bedzie
      > obciach ,wiec maja ze soba na wszelki wypadek financial times.
      > aaa i jeszcze po tym cholernym falszerstwie i ignoracji.
      > kobiety to chyba kazdy kto jest w uk tydzien zauwazyl
      > rozowe bluzeczki za male 3 rozmiary ,jeansy rureczki i biale buciki
      > gownarzeria to zazyczaj polo ,dresik(reebok) i czapeczka i tandetne zloto
      > wiec do zakompleksionych rodakow mowie nie jest tak zle(znami)

Zaraz tu ludzie powiedza ze to nie oryginalni brytole tylko falszywi,
      przebierancy znad Wisly hehe.
      • Gość: ff Re: To przebierancy hehe IP: *.ipt.aol.com 16.07.06, 09:47
        zebrala sie ekipa troli i teraz beda oceniac ubiory
        swiatowcy qrwa z wolki zebrzydowskiej

• labombonera Re: To przebierancy hehe 16.07.06, 13:03
          hej kolego nie angazuj sie tak !!!bo cie serce padnie
    • walesa4 Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke 16.07.06, 15:58
      Angielki ze sa bardzo ladne, duzo ladniejsze niz Polki, oczywiscie nie
      wszystkie, ale to tak jak w Polsce, na wioskach ladnych prawie nie ma, w malych
      miastach wiecej a w metropoliach typu Warszawa najwiecej, tak jest w Polsce i w
      UK tez.
      • Gość: aaaa Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke IP: *.brnt.cable.ntl.com 16.07.06, 15:59
        Najlepiej i najlatwiej rozpoznac Anglika i Angielke po paszporcie
        • Gość: zzzz Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.07.06, 17:00
          Po paszporcie to raczej nie, bo paszporty maja brytyjskie...
      • antypolak1 Teraz oberwiesz 16.07.06, 17:35
        Przeciez wszyscy Polacy i Polki wiedza ,ze Polki sa najpiekniejsze na swiecie,a
        kobiety takich narodowosci jak Angielki,Niemki,Czeszki, Szwedki czy Wloszki nie
        dorastaja im do piet.To jest oczywiste dla kazdego Polaka!!!:-)))
        • walesa4 Re: Teraz oberwiesz 16.07.06, 17:55
          Ja tego nigdzie nie napisalem, kiedy nawet z Ralphem wymienialem poglady
          dlaczego Polakom sie tak wydaje, to tlumaczylem mu ze to tzw dobor naturalny,
          Polki sa o tyle do przodu ze mozna z nimi swobodnie porozmawiac w oczystym
          jezyku, tylko ze malo ktora jest na poziomie by rzeczywiscie byla godna rozmowy,
          Czeszki sa ladne i jak to kumpel kiedys stwierdzil jakies 8-10 lat temu, jak
          bylismy jeszcze gowniarzami, i mialem cos ok 20-22 lat, i bylismy w Ceskym
          Tesinie, chodza bez biustonoszy, hehehe. W UK na Blackhorse Underground Station
          2 razy spotkalem klasyczna mloda Angielke, ok 23-25 lata, i bila na kilometr
          moja polska niespelniona milosc, cudo nie kobita, oderwac oczu nie moglem od jej
          ciala (az mi sie glupio zrobilo) tez zreszta blondynka, chociaz ogolnie
          blondynek nie znosze, szczegolnie tych sztucznych, hehehe, niektore Hinduski tez
          sa warte grzechu, a Polki tez jak ktore, jak teraz jechalem z Polski autobusem
          byla taka jedna ktora mi sie podobala, a tak to NULL
        • Gość: pinhead Re: Teraz oberwiesz IP: *.84.rb4.adsl.brightview.com 16.07.06, 18:00
          pewnie ze nie dorastaja...

najwiecej witaminy maja polskie polskie borsuki

maja piekne futro wielokolorowe noszone na glowie z krogulczym tipsem i bialym
          kozakiem do kompletu

bialekozaczki.blog.pl/
          stajl from poland rulezz

• walesa4 polemiki z Heinrich-em Himmlerem polemiki nie 16.07.06, 18:06
            bede prowadzil
            • Gość: pinhead Re: polemiki z Heinrich-em Himmlerem polemiki ni IP: *.84.rb4.adsl.brightview.com 16.07.06, 18:16
              walesa4 napisała:

> polemiki z Heinrich-em Himmlerem polemiki ni bede prowadzil

wiecej czulych slowek zostawie na pozniej...

• walesa4 Re: Teraz oberwiesz 16.07.06, 18:28
          A widzisz zapomnialem o Hiszpankach ale mlodych, dawno tam nie bylem :(((,
          wieczorem miedzy 19-22h jak sie latem robi znosnie to na ulice wychodza seksowne
          hiszpanskie dziewczyny, prawie same brunetki, robi sie "tlum w miescie" tak jak
          w Polsce powiedzmy podoba mi sie 5% kobiet o tyle w Hiszpanii jak bylem 50%,
          powaga, idac ulica prawie za kazda sie ogladalem, az zalowalem ze nie znalem na
          tyle hiszpanskiego czy katalonskiego by zagadac, a dla mlodego niewyzytego
          organizmu byloby co tam robic, hehehe i wcale sie nie dziwie ze corocznie w
          Hiszpanii przebywa ok 1 mln Brytolii, sloneczko i te mlode paniusie
          • kamil_de_luxe autorka tematu... 16.07.06, 20:23
            autorka tematu musi miec powazne kompleksy, juz widze te kozaczki....
            • kamil_de_luxe najlepsze sa parki 16.07.06, 20:34
              te w polsce, w wieku ok 25-30 lat (pani w kozaczkach mlodsza, ok 20). Te co
              maja juz troche kasy zarobionej jakos nielegalnie najczesciej, faceci w tych
              blekitnych koszulach obcislych i jasnoniebieskich jeansach, takich krzyczacych
              nowoscia i swierzoscia, bardzo pachnace, skora po solarium spalona i mokasyny w
              koloze swinskiej skory lub jasnego drewna sosnowego, biale skarpety bardzo
              swierze i pachnace, plus te cialo spuchniete od wody po tanich sterydach. Pani
              jak na blogu pinheada, dokladnie taka, z glowa dumnie do gory zadarta ( dumna z
              faceta i jego sprowadzonej z niemiec troche rozjeba...nej bmce, siadaja tacy w
              pubach (tych bardzo eleganckich bo oni tez bardzo eleganccy przeciez nie jak
              rowiesnicy inni co pija piwa po lawkach ) i siedza... siedza...siedza... i sie
              do siebie prawie nie odzywaja bo nie maja nic do powiedzenia wlasciwie.
              • walesa4 mam wrazenie ze tym pinheadem jestes ty, hehehe 16.07.06, 20:42
                • andy1000 Moda murzynska w Polsce 16.07.06, 20:47
                  Najlepsze sa dzieciaki udajace murzynow,te szerekie spodenki ,czapeczki ,bluzy
                  i poslugiwanie sie murzynskim slangiem jol men madafaka lots ap :-)))))
                • Gość: pinhead Re: mam wrazenie ze tym pinheadem jestes ty, hehe IP: *.84.rb4.adsl.brightview.com 16.07.06, 20:55

walesa - ty mnie troche chyba lubisz co moj ty wieprzu wyborowy. tak mnie tu
                  wspominasz co chwila.

moze to klasyczny przypadek lady's protesting too much, co powiesz moja kozko
                  boliwijska przeslodka?

• Gość: eee Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke IP: *.range81-155.btcentralplus.com 17.07.06, 21:55
        angielki duzo ładniejsze od polek:D no tos do..:D heheh angielki są zadbane
        bo je na to stać, ale nie ładniejsze...a to jest różnica..
        • Gość: borus14 Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke IP: 62.255.240.* 20.07.06, 19:39
          kabel nr 1, oswintuszony, nie wie co to porzadek, kocha syf, beznadziejnie
          ubrani, gorzej niz jarmark, bardziej sam nie wiem co, tatulaz w stylu "jestem z
          wioski", spodnie po kolana, wyblakle koszulki, fryz na oczach nic nie widzi,
          dziewuchy otyle, 1 na 1000 ok, smierdzi czosnkiem (znam takiego jednego) zloto
          po kolana, na paluchach pierscienie, sygnety i inne badziewie, chamskie zarty
          ale gby ty zartujesz- wielce Anglik obrazony, udaje ze slucha a gdy przychodzi
          co do czego nie wie o co chodzi
          • Gość: bbb Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke IP: *.surfdsl.murphx.net 20.07.06, 19:47
            chyba przydaloby cie sie zmienic towarzystwo
            • labombonera Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke 20.07.06, 20:05
              borus
              trafniej sie nie da
              szacunek
              • borus14 Re: poczym rozpoznac anglika lub angielke 22.07.06, 12:40
                labombonera dziekuje serdecznie, przesylam pozdrowienia :-D
              • borus14 Re: lamombonera 22.07.06, 12:42
                dziekuje serdecznie, przesylam pozdrowienia z wysepki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka