Dodaj do ulubionych

11.08 Northampton

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:29
Cześć pozdrawiam wszystkich, mam parę pytań odnośnie wyjazdu. Pracował może ktoś z Was w tej miejscowości, dokładnie przy Clannell Road, Northamptonshire NN4 0JF, jeżeli tak to bardzo prośiłbym o opinie. Na temat pracy i ogólnie atmosfery, pozatym jeszcze chciałem zapytać się czy opłaca się mieszkanie z CRM w taj miejscowości, czy lepiej opłaca się znaleźć własne.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: 11.08 Northampton IP: *.tktelekom.pl 26.07.06, 17:56
      Hej -byłem tam w Northampton -miejscowość jest super-wypoczynkowa,pełno zieleni
      -a za mieszkanie się tam płaci 60 funtów -a pewnie Tesco sobie więcej życzy -
      mieszkania są do wynajęcia bardzo blisko tesco także jak ci proponują za
      mieszkanie powiedzmy 80 funtów to se policz ile zyskasz jak se sam mieszkanie
      załatwisz. Akurat w northampton nie brał bym opcji mieszkania za pośrednictwem
      tesco -jesteś uwiązany na rok czasu wtedy. Jescze jak za 70 funciaków mieszkanie
      tesco to jescze ale na pewno nie więcej. A nawet jak 70 to za dużo -bo w skali
      miesiąca o 40 funtów więcej niż byś se sam poszukał.
      • Gość: mały Re: 11.08 Northampton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:14
        dzięki, ja mam opcje 60funciaków za mieszkanie tygodniowo, to może nie tak tragicznie, a jak tam z pracą jest możliwość nadgodzin w Tesco, i jak sprawa wyglada z płacą nie ma problemów? Jeszcze raz dzięki za odpowiedź
        • Gość: lukasz Re: 11.08 Northampton IP: *.tktelekom.pl 26.07.06, 19:30
          nie wiem -bo w tesco nie pracowałem ale byłem tam i często byłem -po zakupy tam
          do tego tesco wieczorem po pracy to widziałem jak pracują na nockach polacy.
          Eleganckie to tesco - widziałem tam mają pracownicy spokój i luzik w nocy. Robią
          swoje i tyle. Jak będziesz dobrze pracował to i dostaniesz nadgodziny.
          • Gość: mały Re: 11.08 Northampton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:53
            dzięki wielkie mam jeszcze jedno pytanko gdzie mógłbym się dowiedzieć na temat mieszkań, bo w sumie nie wiem jak to jest dokładnie tam w Northampton, 60 funtów tygodniowo ok, ale za co, za jeden pokój czy coś więcej i czy można wtedy kogoś spowadzić i dzilić tą 60 tkę.(chodzi mi o normalne nie tescowe) bo mieszkanie tescowe muszę dzilić z 3 osobami a i tak 60 f płace, i nie wiem czy kogoś można jeszcze wcisnąc, a więc nie wiem czy się opłaca.
            • Gość: lukasz Re: 11.08 Northampton IP: *.tktelekom.pl 26.07.06, 19:56
              mój mail bzykunba@hahoo.co.uk -tam mi wyślij nr gg -to pogadamy.
              • Gość: lukasz Re: 11.08 Northampton IP: *.tktelekom.pl 26.07.06, 19:58
                mój mail bzykunba@yahoo.co.uk -tam mi wyślij nr gg -to pogadamy.
                sorki ale źle mi się napisał poprzedni mail-to jest poprawny.
    • Gość: mały Re: 11.08 Northampton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:17
      już wysłałem nawet na obydwa adresy :>:>. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka