Gość: hanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:02 Mam konto w barklays,czy wPolsce będę mogla pobrać pieniądze ? W jakim banku jest najmniejsza prowizja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdlxxvi Re: Konto w Barclays 16.09.06, 15:10 > Mam konto w barklays,czy wPolsce będę mogla pobrać pieniądze ? Tak. > W jakim banku > jest najmniejsza prowizja? Niezależnie od tego, gdzie za granicą płacisz/wypłacasz, w historii rachunku nie ma osobnych prowizji za transakcję. Ale kurs funt-->obca waluta jest nieco gorszy od kantorowego, choć wciąż nienajgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: Konto w Barclays IP: *.server.ntli.net 17.09.06, 01:36 > Mam konto w barklays,czy wPolsce będę mogla pobrać pieniądze ? W jakim banku jest najmniejsza prowizja? W "bankomacie" (obojętnie z jakiego banku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charisma8888 Re: Konto w Barclays IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:22 Ja mam własnie problem z tym, mam visa electron i w kazdym bankomacie mi pisze że karta jest nieważna mimo że panie jeszcze w Anglii zapewniały mnie że nie bedzie z tym problemów POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etka Re: Konto w Barclays IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.10.06, 19:38 Jeżeli założyłaś konto w Barclays to na pewno dostałaś cały pakiet ulotek, w których dokładnie opisane jest z jakich bankomatów możesz korzystać bez prowizji za granicą:) jest to np. Deutche Bank. Odpowiedz Link Zgłoś