Dodaj do ulubionych

Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!!

IP: 212.160.148.* 19.09.06, 19:29
Witajcie, może w końcu ktoś kompetentny napisz ile sie tam zarabia na rękę, bo
info jest coraz dziwniejsze!
Jedni piszą 700 inni 900 a jeszcze inni 1200 pf.
Do licha to w końcu ile?
Wiem, że tu nie chodzi tylko o kasę, ale trzeba wiedziec ile na początku
zarobi się, aby rodzinie nie obiecywać gruszek na wierzbie!!!
Trzeba przecież wysłać do domu kasę , aby mieli z czego żyć.
Napiszcie.
Pozdrowionka.
Max
Obserwuj wątek
    • Gość: 1spag Re: Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!! IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 19.09.06, 20:04
      jeden zarobi 700 drugi zarobi 900 trzeci 1200 a prezes chyba 576000 wiec nei
      wyciagaj sredniej pomnoz stawke ok 7 brutto razy 36,5 i idz na
      listentotaxman.com tam sobie wstawiaj i obliczaj ile to bedzie netto tax code br
      lub 503L sobie wpisuj wtedy bedziesz wiedzial ile na poczatku a ile pozniej
      bedziesz placil oczywiscie to co nadplaciles zwroca
      • Gość: taki jeden Re: Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!! IP: 85.12.64.* 20.09.06, 12:44
        co do zarobkow to naprawde zalezy od tego gdzie sie trafi i jakie dni bedzie
        sie mialo wolne ja np. pracujac niedaleko londynu-70 mil zarabiam ok 250 funtow
        tygodniowo majac srody i czwartki wolne (6 godz. z soboty na niedziele i 2 godz
        z niedzieli na poniedzialek wiecej platne)wiec chyba nie jest tak zle
        utrsymanie takie ekonomiczne nie liczac mieszkania, council tax`u i rachunkow
        tygodniowo to ok 30 funtow pod warunkiem ze nie palimy papierosow :) 5£
        paczka... :/ to na tyle mam nadzieje ze pomoglem
        • kubisiemce Re: Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!! 20.09.06, 15:59
          wschodni londyn ilford \
          podstawa jest 940 za 4 tygodnie
          plus nadgodzin
          mozna wyciagnac 1100
          zalez jak ci sie chce robic
          ale dla tych co sie zastanawiaja nad wyjazdem do anglii to niech pomysli
          ze nawet ci co zarabiaja minimum wychodza na swoje to czemu ty bys nie mial w
          tesco
          ciezka praca? zalezy od nastawienia i jak masz na to wyje*ane
          wystarczy sie nie przejmowac i robic swoje hehe

a potem poszukac czegos innego jak sie bedzie czuc w miae pewnie z realiami i
          angielskim
          • Gość: Max Re: Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:17
            Dzięki za newsy. Wiecie może coś o okresie próbnym (ile trwa)- bo podobno tam
            tak jest? Czy stawka jaką tu proponują ( 7pf/bruuto) to jest już po okresie
            próbnym, czy przed? Czy bywają jakieś powyżki? Z góry dzieki za wiadomości.
            • kubisiemce Re: Zarobki w Tesco - bez ściemy !!!!! 21.09.06, 11:41
              ten okres to g.... prawda
              co by nie bylo to i tak dostaniesz kontrakt za pare tygodni
              musialbys chyba kogos poic albo cos z wałkiem w tym stylu zeby cie zwolnili
              stawke masz od pocatku nie wiem jak sie zmienia po roku ale nadgodziny sa
              platne 1.5 raza chyba po tymze roku
              ostatnio byla podwyzka 3%
              pisalo ze ma byc dla luzdi co pracuja powyzej roku ale kazdy ja dostal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka