stripped2006 29.09.06, 18:27 Komu warto zaufać jakiej agencjii jesli chodzi o wyjazd do pracy w domu opieki UK , słyszałem że ITC to oszuści??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzik84 Re: Opiekunowie 10.08.07, 17:11 Witam, Jeśli chodzi o agencję za pośrednictwem której warto jest wyjechać do pracy jako Opiekun to słyszałam, że firma Prowork jest godna zaufania. Moja koleżanka wyjeżdżała za ich pośrednitwem i była zadowolona. Przede wszystkim nie pobierają opłat za pośrednictwo i w krótkim okresie czasu są w stanie zaproponować konkretną ofertę pracy. Oczywiście zarobki nie zawsze są atrakcyjne, ale firma wydaje się być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunembyc Re: Opiekunowie 21.08.07, 11:11 Ja też słyszałem, że Prowork to w miarę dobra agencja. Sprobuj jeszcze Grafton i Staff Recruitment. --------- Opiekunowie w UK: www.opiekun.info forum.opiekun.info Odpowiedz Link Zgłoś
celine26 Re: Opiekunowie 21.08.07, 18:39 Jestem już trzeci rok w UK.Pracowałam i nadal pracuję jako opiekunka przez ITC.Nie mam większych zastrzeżen do nich.Pracę mi znalezli taką o jakiej była mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daito Re: Opiekunowie 21.08.07, 21:48 Jestem 10 m-cy w Anglii, pracuje jako opiekun. Nie mam zadnych zastrzezen do ITC, a wyjechalem za ich posrednictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
1978agnieszka30 Re: Opiekunowie 01.04.08, 14:39 ja polecam staff recruitment z krakowa. Bylam z ta agencja rok czasu w UK a teraz pojechala z nia moja siostra:) Odpowiedz Link Zgłoś