Dodaj do ulubionych

polacy pracujący w Tesco

17.10.06, 14:03
Hej. Jestem dziennikarką. Piszę o warunkach pracy w polskich supermarketach.
Chcę to porównać z warunkami za zachodzie. Poszukuję osób pracujących w Tesco
w Anglii, z którymi mogłabym pogadać. Odzywajcie się. Zależy mi na czasie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: e-vil Re: polacy pracujący w Tesco IP: 89.241.70.* 17.10.06, 20:34
      Niezależne dziennikarstwo ;)

• Gość: bbaarti Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.debacom.pl 17.10.06, 22:33
        nie wiem co mam napiać, jakieś honorarium też wchodzi w grę :) Jak cos to pisz
        sml@tlen.pl
      • Gość: bbaarti Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.debacom.pl 17.10.06, 22:34
        z honorarium żartowałem ale jako młody narybek chętnie coś odpowiem :)
    • Gość: Misio Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.ipt.aol.com 17.10.06, 23:00
      proste napisz na adres: macsad@tlen.pl
    • Gość: misiek Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:56
      Mam za sobą rok w tesco.Kontakt ze mną- wokie@vp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: Przemo Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.swgfl.ifl.net 18.10.06, 13:40
      Witam, jestem Przemo, mieszkam w Anglii i pracuje w Tesco od polowy maja 2006.
      Jak masz pytania to pisz na : przemciom@interia.pl

Pozdrawiam
    • pau81 Re: polacy pracujący w Tesco 18.10.06, 16:52
      Dzięki za odzew. Bardzo mi pomogliście. To nie jest niezależne dziennikarstwo,
      tylko czasem najszybszy sposó dotarcia do ciekawych osób. Pozdrawiam.
      • Gość: 1spag Re: polacy pracujący w Tesco IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 18.10.06, 19:33
        mozesz naskrobac na majl 1spag@gazeta.pl z pytaniami :))
      • Gość: e-vil Re: polacy pracujący w Tesco IP: 89.241.215.* 18.10.06, 19:56
        To może jeszcze powiedz dziennikarką czego jesteś, bo Twoje podejście do tematu
        jest jak pies do jeża. Porównujesz warunki przeprowadzając wywiad? To tak jakby
        przeprowadzać doświadczenie pytając się innych jaki wynik otrzymali. Nie uczyli
        na studiach dziennikarskich? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka