Dodaj do ulubionych

koncerty - kult,vader

21.10.06, 23:46
hej, ktos byl na kulcie? ktos sie wybiera na Vadera?
Obserwuj wątek
    • justynapolcul Re: koncerty - kult,vader 24.11.06, 19:10
      no i oba koncery byly... ktos poszedl? czy kult i vader grali do kotleta?
    • Gość: rafalirl Re: koncerty - kult,vader IP: 85.134.129.* 24.11.06, 19:20
      jabylem na kulcie na vaderze niestety nie.koncert byl po irlandzku czyli
      nieprzygotowany.przeywali go chyba ze 3 czy 4 razy bo tlum napieral na jakas
      licha barierke przygotowana pod publike arki noego chyba.jakies tam kable sie
      niby rozlaczaly.pzoa tym ochorona byla zupelnie do bani, nie znajaca realiow
      imprez kultowcyh....publika byla wsciekla na organizatora polecialo pare
      butelek na scene a oni zasolnili swoimi cielskami zespol bo myslalei ze my w
      kultrzucamy...no ogolnie bylo fajnie ale jadak koncerty z polski lepiej
      wspominamnawet te zfatalnej akustycznie hali wislyw kr
      • Gość: pogrom Re: koncerty - kult,vader IP: 194.72.105.* 24.11.06, 20:37
        jaka publika taki koncert. wiocha i tyle
        • konopielka80 Re: koncerty - kult,vader 25.11.06, 12:13
          Ja bylam na Vaderze , ale to bylo prawie miesiac temu , w Brighton.
          • Gość: glutek Re: koncerty - kult,vader IP: *.server.ntli.net 25.11.06, 12:26
            i co? machałaś dyńką?
    • Gość: Misiek Re: koncerty - kult,vader IP: 84.203.105.* 30.11.06, 18:17
      Bylem kiedys na Kulcie w Dublinie. Przyszla taka badziewna i buracka publika,
      ze odechcialo mi sie chodzic na "polonijne" koncerty, nigdy wiecej, dokladnie
      tak sobie wyobrazalem koncerty do kotleta na Greenpoincie. Totalny syf i dno.

Vader to zupelnie co innego - profesjonalna trasa, koncerty w calej Europie,
      lokalny wystep przygotowal irlandzki organizator. Sprzedalo sie 260 biletow, z
      tego co wiem, organizator liczyl na duzo wiecej, ale niestety wystep zbiegl w
      czasie z gigami Slayer i Motorhead. Z tego na moje oko i ucho bylo jakies 40-50
      osob z Polski, reszta lokalniacy. Generalnie to byl chyba juz 5 albo 6 zespol
      metalowy z Polski grajacy koncert w ramach regularnej trasy w Dublinie.
      Najlepiej sprzedal sie Decapitated, bylo jakies 400 osob, prawie sami lokalni
      fani.
      • justynapolcul Re: koncerty - kult,vader 04.12.06, 19:03
        Szkoda... Kult to lata mojej bardzo wczesnej mlodosci ;) No ale Londyn w tym
        roku mi nie wypalil bo akurat bylam w Polsce... Na Vadera nie pojde, bo do mnie
        nie trafia, ale bardzo mnie cieszy ze heavy metal tak dobrze sie sprzedaje.
        Chociaz szkoda ze tylko on :)
        • maczores Re: koncerty - kult,vader 04.12.06, 22:08
          Bo trzeba chodzic na wlasciwe koncerty- vide wyprzedane koncerty Bakszyszu i
          Vavamuffin w Dublinie.Luz,kulturalna publika i ekstra zabawa.Mozna sie pochwalic
          przed miejscowymi polska muzyka i kulturalna publika. W najblizszy piatek 08/12
          kolejna dawka pozytywnych wibracji - Habakuk w Crawdaddy.
          • Gość: Misiek Re: koncerty - kult,vader IP: 84.203.105.* 04.12.06, 23:23
            Sorry, ale uwazam, ze polskie reggae i ragga stoi na takim samym poziomie jak
            polski hiphop, czyli z grubsza: discopolowe podklady i slabe teksty.
            Kilka metalowych bandow z kraju zalicza sie za to do swiatowej czolowki, i to
            mnie bardzo cieszy;)
            • maczores Re: koncerty - kult,vader 05.12.06, 19:16

> Kilka metalowych bandow z kraju zalicza sie za to do swiatowej czolowki, i to
              > mnie bardzo cieszy;)
              Ja tam Behemota i Vadera cenie ale to nie jest muza ktora mozna trafic do
              szerszej publicznosci, natomiast polskie reggae i ragga goni swiatowa czolowke
              i to nie jest lupanka ziomkow z bloku tylko profesjonalnie brzmiace nagrania
              ktorymi mozna sie smialo pochwalic w miedzynarodowym towarzystwie.Ostatnio
              zapodalem irishom Vavamuffin to nie mogli uwierzyc ze taka muze sie gra w
              Polsce.Pozdro
              • justynapolcul Re: koncerty - kult,vader 06.12.06, 16:57
                nie wnikam w to, co kto lubi :) moglbys podac troche wiecej szczegolow co do
                koncertow wspomnianych koncertow? czs, miejsce, cene biletow? to wrzuce
                szerszej publice na strone :)
                • maczores Re: koncerty - kult,vader 06.12.06, 22:43
                  08/12/06 Habakuk w Crawdaddy, Harcourt Street (2 przystanek zielonej linii
                  Luasa), Dublin 2 Bilety 20 e .Dobrej zabawy:)
                  • justynapolcul Re: koncerty - kult,vader 07.12.06, 23:49
                    Dzieki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka