Gość: sspp IP: *.server.ntli.net 24.10.06, 23:52 Czy osoba mieszkajaca w council flat i placaca czynsz musi jeszcze dodatkowo placic council tax? Dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martenika Re: Council flat IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.10.06, 09:34 Niestety TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Council flat IP: *.adsl.legend.co.uk 25.10.06, 09:44 najlepiej jakby nic nie placila darmozjady i nieudaczniki PASOZYTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JH Re: Council flat IP: 213.107.208.* 25.10.06, 09:59 Ale czesto, jesli ma prawo do council flat, to moze miec i prawo nawet do 100% rabatu za council tax. Trzeba zglosic sie do council, i sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: Council flat IP: *.server.ntli.net 25.10.06, 11:09 Tyle teoria. A praktyka: Pracując full time nawet za min. stawkę masz na tyle duże dochody że nie dostaniesz żadnego rabatu w council tax, w najlepszym wypadku 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sspp Re: Council flat IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 16:41 tak wlasnie myslalam... poprostu poznalem Slowakow twierdzacych ze NIE placa council tax (mieszkaja w council flat) i wydalo mi sie to baaardzo dziwne jezeli o mnie chodzi - powoli szykuje sie do kupienia czegos swojego wiec NIe pytalem wiec 'we wlasnym interesie' pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups! Re: Council flat IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 16:42 mialo byc 'myslalEm' - nie jestem obojnakiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś