eliss2 08.12.06, 00:46 www.gbritain.net/news.php?id=808&PHPSESSID=daeaa7de60e6553be80b44bfc8b6c35a- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Tornado w Londynie!!! 08.12.06, 00:49 news.bbc.co.uk/1/hi/england/london/6217514.stm można sobie pooglądać relację. Byłam zdziwiona że tylu Brytyjczyków do wywiadu znaleźli;) ale od wczoraj strasznie wieje - mnie nad ranem obudził silny wiatr, a mam do Londynu 350km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Tornado w Londynie!!! IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 08.12.06, 07:19 W Londynie wieje juz od jakis dwoch tygodni. W zeszly weekend przewrocilo nawet plot u sasiadow w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Tornado w Londynie!!! IP: *.aster.pl 08.12.06, 16:18 ...u mnie wieje zawsze w pracy. ...zwlaszcza gdy kierownik podkreci klimatyzacje. Ja mysle, ze ta 'klima' i plot sasiadow maja cos ze soba wspolnego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tornado w Londynie!!! IP: *.proxy.aol.com 08.12.06, 13:17 "Byłam zdziwiona że tylu Brytyjczyków do wywiadu znaleźli;)" ja tez!:0 Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Kensal Rise 08.12.06, 17:52 Gość portalu: magda napisał(a): > "Byłam zdziwiona że tylu Brytyjczyków do wywiadu > znaleźli;)" > > ja tez!:0 Bo Kensal Rise to, z tego, co sie orientuje, dosc zamozny rejon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: Tornado w Londynie!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.12.06, 00:50 To juz chyba norma, ostatnio bylo w N'gham albo B'ham. Jesli chodzi o pogode, to tu mnie nic nie zdziwi ani ni zaskoczy. Latwiej szostke w Duzego Lotka przewidziec. Odpowiedz Link Zgłoś
qvintesencja Ciekawe co korki na to powie 08.12.06, 10:25 Przeciez takie rzeczy jak tornado nie maja prawa zdarzyc sie w Uku tylko w Polsce bo to jest takie miejsce gdzie ludziom smierc grozi na kazdym kroku. Musiala to byc pomylka spisku ciemnych sil, popili i zamiastw wawie tornado pomylkowo wyladowalo w londku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: Ciekawe co korki na to powie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:01 przecież jesteśmy we wspólnej europie bez granic, więc tornado w londynie to tak jakby było tornado w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Ciekawe co korki na to powie IP: *.aster.pl 08.12.06, 16:19 Zgadzam sie... Europa bez granic. Wczesniej czy pozniej plot sasiadow musial upasc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Tornado w Londynie!!! 08.12.06, 17:09 Przeciez takie rzeczy jak tornado nie maja prawa zdarzyc sie w Uku tylko w Polsce bo to jest takie miejsce gdzie ludziom smierc grozi na kazdym kroku. Musiala to byc pomylka spisku ciemnych sil, popili i zamiastw wawie tornado pomylkowo wyladowalo w londku. A kazdemu, ze wskazaniem na konkretne indywiduum, zycze szczypte dystansu do siebie :> Odpowiedz Link Zgłoś