Gość: piwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:28 Czolem!Jaka procedure przyjeliscie zalatwiajac swoje NINO i WRS ? Jakie dokumenty wysylaliscie,ile czekaliscie na odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: WRS,NINO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:51 WRS treba załatwic w ciagu 30 dni od podjęcia pracy: formularz WRS paszport lud dowód List od pracodawcy czeka się rożie max 5 tygodni NiN na interview czeka sie od tygodnia w wzyż na numer około 2-3 tyg ja dostałem po 2 tyg a na plastik to juz różnie bywa ja dostalem po 5 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abramik Re: WRS,NINO... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.01.07, 08:05 ja bylem w poniedzialek...po rozmowie pani mnie poinformowala ze najpozniej w 8 !! tygodni mi to zrobia....moze szybciej...zobaczymy jak te MOZE wyglada...heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: WRS,NINO... 11.01.07, 11:15 jakies pol roku temu zona kolegi szukala pracy. w jednym sklepie powiedzieli jej ze jak bedzie miala NINo to ja przyjma (tak na marginesie to bylo tylko spuszczenie na drzewo bo jak juz miala NINo to i tak jej nie przyjeli) anyway: kolega zadzwonil do DWP, powiedzial o co biega i pani umowila jego zone na interview na NASTEPNY DZIEN. miala tylko zabrac ze soba list od tego employera potwierdzajacy ze nie przyjeli bo nie miala NINo (plus reszte wiadomych dokumentow) Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: WRS,NINO... 11.01.07, 11:33 Na NIN czekalam jakie 3 tygodnie- od razu dostalam z ta plastikowa karta. WRS- tez sie szybko uwineli, jakies 2,5 tygodnia. Mysle, ze zalezy to od natezenia wnioskow:) Tak czy inaczej- smieszy mnie fakt, ze niekiedy nie przyjmuja do pracy ludzi, ktorzy nie maja NIN. Takie kolo zamkniete;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwi Re: WRS,NINO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:46 No to nie ma chyba tragedii.A jakie dokladnie dokumenty mieliscie przygotowane do NINO ? Czy ktos zalatwial to moze gdzies w okolicach York`u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badmotherfucker Re: WRS,NINO... IP: *.winn.cable.ntl.com 11.01.07, 19:52 www.google.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwi Re: WRS,NINO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:06 Holyfuckin`shitthanksforhelp:) Odpowiedz Link Zgłoś