Dodaj do ulubionych

Zdolna-szukam pracy

IP: 81.15.159.* 29.01.07, 20:11
Obserwuj wątek
    • Gość: monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy IP: 81.15.159.* 29.01.07, 20:16
      Coś mi uciekło za pierwszym razem :-)
      Jestem na tym forum pierwszy raz,szukam pracy w londynie,czy ktos mógłby cos
      podpowiedziec?
      Mam 27 lat,powiem nieskromnie ze jestem bystra dziewczyna i szybko sie ucze, "
      u nas "pracowalam w handlu ,ostatnio na stanowisku kierowniczym w salonie
      obuwniczym.Jeden jakze istotny problem,-slabo znam j.angielski.
      • Gość: Seth Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.aster.pl 29.01.07, 21:55
        No! Ted Bundy też sprzedawał buty i był niemal tak bystry jak ty..
        • monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy 29.01.07, 22:26

> No ! Ale tobie bystroscia jak sie domyslam to nawet ted bundy nie
          dorowna ,prawda seth ?
          >ale masz jeszcze szanse,najpierw podszlifuj czytanie ... niewiem gdzie
          wyczytales o sprzedawaniu butow,?
          >moze to dewiacja jaka ? ???
    • Gość: hehe:-) Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.bulldogdsl.com 29.01.07, 22:50
      no to bystra dziewczyno powodzenia na zmywaku...
      • monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 00:59
        Widze ze masz chyba problem ze sobą? Czy ktos powiedział że ja chce byc
        prezesem w londyne? Ja tylko zapytalam czy ktos NORMALNY ma jakies namiary.A
        odezwales sie ty jak widze z jakąś zadrą do niezidiociałych kobiet.
        Może cie jakaś na poziomie diedys zostawiła?
        powodzenia również ale w życiu bo widze ze bedzie potrzebne ...
        • Gość: luca Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 02:45
          Heh, nie przejmuj sie. 80% ludzi na tym forum to debile i bezmozgi, jedyne co potrafia to wyzywac sie na innych za swoje niepowodzenia.

Musisz to przezyc i ..najlepiej poszukac na innym forum, tu za bardzo nie mozesz na to liczyc.

(wystarcz poczytac inne tematy, w calej dyskusji znajdzie sie 2-3 osoby gadajace na tenat a reszta ...patrz wyzej)

Powodzenia.
          • duende1 Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 09:34
            luca, w tym wypadku nie chodzi o poziom merytoryczny tego forum. jest tutaj
            duzo ludzi naprawde na poziomie i z masa wiedzy na przerozne tematy.
            problem polega na tym, ze wiekszosc ma dosyc odpowiadania na pytania, ktore
            pojawily sie juz dziesiatki razy. wiekszosc ma juz nawet dosc radzenia by
            skorzystac z wyszukiwarki.

kolejna kwestia jest taka, ze na post pt "jestem fajna, ktos ma dla mnie prace
            albo namiary" nikt nie doczeka sie tu odpowiedzi, bo to nie jest portal z
            ogloszeniami, ani portal pracodawcow. uwazam, ze jesli ktos chce pomocy, to
            powinien najpierw zadac sobie trud i sprawdzic czego mozna po roznych forach
            oczekiwac.

ja nie wchodze na forum "motoryzacja" z tekstem "jestem fajna, chcialabym mini
            coopera, ktos ma?"

a wiekszosc podstawowych tematow praktyczno-informatycznych zostala juz
            przewalkowana na wszystkie strony, wystarczy poczytac forum.
            • Gość: www Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:00
              niewidzicie ze to kolejny post zart
              z drugiej strony niech jada wszyscy po co tlumaczyc cos ludziom ktorzy i tak
              nic nie rozumeija
              mysle ze duzo osob nauczylo by sie czegos w ten sposob

• Gość: monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy IP: 81.15.159.* 30.01.07, 12:14
                Brawo duende !!! Brawo !!!

< Ach ,mądrego to aż się chce poczytac !!!
                • Gość: zostan in home Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.lei3.cable.ntl.com 30.01.07, 14:43
                  zostan lepiej w domu!!!nawet jakbys superznala angielski niema szans na
                  jakakolwiek robote nawet na reczne wywozenie murzynskich szamb za 2funty/h!!!To
                  co sie teraz dzieje to jest dla pracownikow tragedia!!!W kazdej anencji pracy
                  setki tysiecy chetnych do podjecia JAKIEJKOLWIEK pracy,a caly czas tylko
                  zwalniaja(jak to w styczniu)-moze wiosna lato cos ruszy ale teraz to tragedia-
                  zastanawiamsie czy nie wrocic do PL i niepodjac pracy za 600pln bo tu siedze
                  bez pracy i kasy i mam tego syfu dosc-zaluje ze w styczniu przyjechalem:
                  (PS.Angielski srednio,prawo jazdy B,C,D,CE,DE,operator CNC -ale wszedzie chca
                  kilkuletnie minimum doswiadczenie w UK-to z PL sobie mozna w buty wsadzic!!!
                  • 2paco Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 14:58
                    zostań AT home - rada na przyszłość :) ale do autora poprzedniego posta, nie
                    wątku ;)
                    • monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 18:00
                      Jak sie ciesze ! To jednak i NORMALNI ludzie są na tym forum !
                      Dzieki wam za to ze daliscie znak ze tacy ludzie istnieją <tam.
                      Bo juz myslalam ze wiekszosci tam "czacha dymi " jak temu pierwszemu "koledze"
                      z "rodzinnego kraju" co to raczył wsadzic (niewiadomo po co) swoje 5 gr !!!
                      Pozdrawiam NORMALNYCH clopakow i zycze powodzenia :-)))
    • eeela Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 18:16
      Czy jako bystre dziewcze wyczerpalas juz takie mozliwosci jak agencje
      posrednictwa pracy? Czy zorientowalas sie w realiach ekonomicznych kraju, do
      ktorego chcesz jechac? Ja oczywiscie nie mam pelnego ogladu na sprawe, ale mam
      wrazenie, ze nie funkcjonuje tu system 'polecanek' (mam kumpla supervisora w
      barze pod Kilkenny, wlasnie szukaja pomywacza, zamienie z nim slowo, wpadaj).
      • Gość: monikaj1980 Re: Zdolna-szukam pracy IP: 81.15.159.* 30.01.07, 18:40
        no cos ty eeela!!
        nie beda wam wchodzila w uklady kolezenskie!nie śmialabym!
        skoro ten " SUPERVISOR" (hehe) to taki twoj dobry kumpel to mysle ze ustapie ci
        pierwszenstwa w staraniach o ta prace :-( niestety....
        moze przy dobrych staraniach "załatwi "ci ta praca ,nawet mimo tego ze nie
        potrafisz nawet poprawnie napisac nazwy jego stanowiska :-))))))) buzka
        trzymam kciuki zeby ci sie udalo ;-)
        • 2paco Re: Zdolna-szukam pracy 30.01.07, 19:32
          Moniko, a gdzieś Ty się dopatrzyła błędu w słowie SUPERVISOR? :> szukam szukam i
          nie mogę znaleźć ;)
        • Gość: eno Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:49
          eeela nie oferowała ci pracy, zdolna bestio. Ona ci na przykładzie wyjaśniła, co
          rozumie przez "system polecanek", który tam NIE funkcjonuje....
    • Gość: dziewczynazbagien Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.bulldogdsl.com 31.01.07, 14:19
      piszesz beznadziejny post i się jeszcze dziwisz ze sie ludzie z Ciebie śmieją.a
      co maja Ci napisac? NIE ZNASZ jezyka to ja nie wiem co sobie wogole
      wyobrażasz???trudno mi nawet pojac logike twojego myslenia. zrozumiesz co mam na
      mysli kiedy przyjedziesz tu i zaczniesz szukac pracy NIE ZNAJAC jezyka.co stego
      ze nawwet umiesz cos sprzedawac w polsce ???co ma piernik do wiatraka???nie bede
      jadnak zlośliwa i dam Ci dobra rade. posprzedawaj jeszcze troche te buty w
      polsce w miedzyczasie zapisz sie na kurs angielskiego i dopiero w tedy przyjedz,
      chyba ze masz ochote blizej zapoznac sie z czyszczeniem angielskich kibli lub
      zmywakow. i wierz mi to jest naprawde dobra rada.
      • Gość: ........ Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:04
        wiesz co pie..z jak tralala widac ze jestes ku.. z polski bo tego sie nieda
        wykorzenic jak ktos czegos chce to i tak tam pojedzie i ja zycze tej lasce zeby
        tam jechala i jej sie udalo a ty jak tam pracujesz to sie nie wypowidaj bo
        dobrze ci w dupe to sie panoszysz jebia mnie twoje rady nie znalem jezyka bo
        mialem taka szkole jakis tam rosyjski jak chcesz to bedziesz tam jechal 3 razy a
        za 4 dasz rade jak masz kase to wiesza jak nie to robisz wszystko zeby ja miec
        lepiej te kible czyssci niz w tym kraju mieszkac po..ym jak bym mial prace to
        bym jej zalatwil bo nie jestem takim frajerem nara madrale
        • Gość: Ania Re: Zdolna-szukam pracy IP: *.cmbg.cable.ntl.com 03.02.07, 21:43
          czas na leczenie...
    • Gość: jupi Re: Zdolna-szukam pracy IP: 195.137.161.* 02.02.07, 08:03
      Ale do czego jesteś zdolna, szczegóły proszę. Może ciebie zaangażuję.
      Nie pozdrawiam bo taki mam zwyczaj wobec naiwniaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka