Dodaj do ulubionych

Pomocy! Winni Lines Ltd.

IP: 89.200.209.* 21.02.07, 23:57
Czy ktokolwiek kiedykolwiek spotkal sie z ta firma? Zajmuje sie przewozem wielkogabarytowych rzeczy (samochodow, motocykli, lodzi, itp) w systemie "drzwi do drzwi".
Chce kupic samochod od goscia w UK, i ten uparl sie na ta wlasnie firme. Problem polega na tym, ze musze wplacic 100% wartosci samochodu PRZED jego "wysylka". Nie wiem, co robic i czy im zaufac. Tu ich stron
www.winni-lines.com/
Bede wdzieczny za jakiekolwiek rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Pomocy! Winni Lines Ltd. IP: 89.200.209.* 21.02.07, 23:59
      Oprocz ich strony, w Internecie nie ma o nich slowa.. Najgorsze, ze nawet Google nie wyrzuca ich na pierwszych stronach :/ Powazna firma nie zadbalaby o pozycjonowanie strony? :/
    • Gość: anna Re: Pomocy! Winni Lines Ltd. IP: *.manc.adsl.virgin.net 25.02.07, 23:28
      nie plac to jest oszust!!
    • Gość: grafstar Re: Pomocy! Winni Lines Ltd. IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 23:27
      Bóg Cię broń przed płaceniem. To grubymi nićmi szyte oszustwo. Wszystko wygląda
      pięknie, ale tylko na ich stronie internetowej. Jeszcze 23.02 firma nazywała
      się WINNI-LINES z siedzibą w Chester, a już 24.02 nazywała się WINLINK z
      siedzibą w Irlandii, ale z tym samym numerem telefonu (czyżby w całej Wielkiej
      Brytanii był jeden numer kierunkowy?). Firma WINLINK istnieje naprawdę, ale
      zajmuje się reklamą. Ktoś się podszywa pod jej nazwę.
      A tak nawiasem, nie chciałeś kupić czasami Citroena C5, od pana D.T.? (sorka za
      skróty, ale na ogólnym forum chciałbym uniknąć nazwisk). Ja też o mało co
      dałbym się nabrać.
    • Gość: Marcin z Berlina Re: Pomocy! Winni Lines Ltd. IP: *.bvg.de 07.06.07, 10:47
      TO oczustwo! Ja wpadlem na tol firme i stracilem 7500 €. Terac ta strona
      sginela. Tylko nie wplacaj any grosza.

czesc Marcin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka