m.b.lang 25.03.07, 20:33 Dziewczyny podpowiedzcie jak zabawic uparta jednolatke w trakcie 2-godzinnego lotu? To nasz pierwszy wspolny lot. Mam rozne pomysly ale moze macie jakies genialne patenty:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olliesmum Re: Lot:-) 25.03.07, 21:29 Ja mojego jednolatka karmilam piersia na dobry poczatek ;) a potem sobie maluszek zasypial... Zawsze mialam tez jakis gryzaczek czy drobna zabawke ze soba na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Lot:-) 26.03.07, 17:10 zalezy w jakich godzinach masz ten lot - moj synek uwielbia spac w samolocie i czasami msze go w trakcie ladowania bdzic Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka_lena Re: Lot:-) 28.03.07, 17:14 ja mam specjalny wor malych zabawek do smaolotu, troche niebezpiecznych dla tego wieku ale patrze mu clay czas na rece,,,,, ostatnio mielismy tkai maly odtwarzacz DVD i tez sie sprawdzil ale moj ma 2 lata, moze jakies male zabawki wydajace dzwieki? i nie dawaj zabawek na poczatku lotu dopiero jak sie zacznei male niecierpliwic... moj nigdy w samolocie nie spal... Odpowiedz Link Zgłoś