porticc 30.03.07, 11:50 CZESC MAM PYTANIE DO TESKOWICZOW:) JAK MACIE NALICZANE OVER TIME. MNIE POWIEDZIELI ZE MAM TYLE SAMO CO ZA NOCKE A MNIE WIADOMO ZE POWINIENEM MIEC WIECEJ PLACONE ZA PRACE W OVER TIME. PROSZE O KOMENTARZE:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1spag Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 30.03.07, 12:39 overtime nawet mniej niz srednia za godzine bo podatek 22% jest potracany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubi Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.popl.cable.ntl.com 30.03.07, 13:05 czy po roku pracy zmienia sie stawka za nadgodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.server.ntli.net 30.03.07, 23:45 zależy gdzie pracujesz. Jeżeli robisz OT np przychodzac w dzień wolny od pracy i w umowie masz zagwarantowaną wyższa stawke to i owszem nawet 33% więcej brutto ale musisz pamietac że podatek oraz ubezpieczenie bedzie potracone z tej stawki w sumie 33%. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
porticc Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 31.03.07, 12:42 DZIEKI. SLYSZALEM ZE OSOBY ZATRUDNIONE W TESCO PO 2005 ZA OVER TIME DOSTAJA TYLE SAMO CO ZA NORMALNA GODZINE. JESTEM TEGO ZYWYM DOWODEM. POTWIERDZIL TO GOSC KTORY JEST W ZWIAZKACH ZAWODOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
porticc Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 31.03.07, 12:43 A CO NAJLEPSZE NIE PLACA NAM BANK HOLIDAY. JAK WOGOLE OD NICH WYEGZEKWOWAC ZA TO PIENIADZE LUB WOLNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.chello.pl 31.03.07, 15:59 A MOZESZ KU*WA NIE KRZYCZEC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: OVER TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 212.2.101.* 11.04.07, 22:50 Jeżeli umowa jest tak sformułowana że za banki Tobie nie płacą i za nadgodziny jak za normalny czas to sory resory Ty to podpisałeś. Jeżeli nie i Jeżeli piszesz że gość ze związku potwierdza twoją sytuacje to bierz go za dupe i niech walczy o Twoje wynagrodzenie bo Ty niepotrafisz. Masz do dyspozycji prawników związkowych. Człowieku pobudka, walcz w tym kraju prawo pracy i związki naprawde są po Twojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś