IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:12
Witam,

ktoś mieszka w tym mieście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Swindon IP: *.apator.torun.pl 05.04.07, 07:47
      Cześć,
      Na razie nie ale planuję przez najbliższe 6 miesięcy :D
      Pozdrawiam
      • Gość: Asia Re: Swindon IP: *.cable.ubr05.harb.blueyonder.co.uk 05.04.07, 10:46
        Mam kolege ktory mieszka w Swindon. Mowi ze b.brzydkie miasto ..no ale chyba
        wiekszosc przemyslowych miast nie grzeszy uroda..z tego co wiem to jest tam
        dosc sporo Polakow. Ale nic blizej nie wiem w tym temacie.
    • Gość: Michal Re: Swindon IP: *.apator.torun.pl 05.04.07, 14:04
      Byłem tam tylko jeden dzień ale moim zdaniem nie jest źle. Jest jakieś stare
      miasto (którego trzeba poszukać bo chyba aż takie stare to nie jest) Część tzw.
      przemysłowa (industrial estate/honda,BMW itd). Muzeum techniki/parowozów z
      których ta mieścina jest sławna. A najlepiej jak sobie sami popatrzycie jest
      stronki dot. tego miasta.
      www.swindon.gov.uk/
      www.swindonweb.com/
      www.visitswindon.co.uk/
      • Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.w.biznesklasa.lisek.pl 10.04.07, 13:42
        Znasz moze kogos kto pracuje w Honda? Jakie sa tam warunki pracy? jakie sa
        koszty życia w Swindon ( wynajem mieszkania ), Dzieki
        • Gość: Michał Re: Swindon do Michala IP: *.apator.torun.pl 11.04.07, 07:18
          Cześć,

Jakie są koszty życia to jeszcze nie wiem - wyjdzie niedługo w praniu :P A co
          do Hondy to rozmawiałem z dwoma osobami i warunki są dobre i wynagrodzenie
          korzystne - tylko oczywiście wszystko zależy od stanowiska.
          Pozdr.
          • Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.aster.pl 12.04.07, 14:06
            dzięki za info czy ty moze zamierzasz pracowac w Honda
            • Gość: Michał Re: Swindon do Michala IP: 192.85.110.* 12.04.07, 16:16
              przymierzam się, ale na jakie Ty stanowisko aplikujesz - na cos 'umysłowego'?
              • Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.aster.pl 12.04.07, 21:06
                tak umyslowe
                • Gość: fili Re: Swindon do Michala IP: *.lns6-c11.dsl.pol.co.uk 15.04.07, 10:52
                  To może będzie nas tam więcej...:)
    • Gość: A Re: Swindon IP: *.bb.sky.com 13.04.07, 22:10
      Potwierdzam slowa Asi, niestety.
    • kicior99 Re: Swindon 15.04.07, 11:57
      Świńdon znany jest w calej Anglii z koszmarnego ronda
      www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka