Gość: Kerad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:12 Witam, ktoś mieszka w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: Swindon IP: *.apator.torun.pl 05.04.07, 07:47 Cześć, Na razie nie ale planuję przez najbliższe 6 miesięcy :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Swindon IP: *.cable.ubr05.harb.blueyonder.co.uk 05.04.07, 10:46 Mam kolege ktory mieszka w Swindon. Mowi ze b.brzydkie miasto ..no ale chyba wiekszosc przemyslowych miast nie grzeszy uroda..z tego co wiem to jest tam dosc sporo Polakow. Ale nic blizej nie wiem w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Swindon IP: *.apator.torun.pl 05.04.07, 14:04 Byłem tam tylko jeden dzień ale moim zdaniem nie jest źle. Jest jakieś stare miasto (którego trzeba poszukać bo chyba aż takie stare to nie jest) Część tzw. przemysłowa (industrial estate/honda,BMW itd). Muzeum techniki/parowozów z których ta mieścina jest sławna. A najlepiej jak sobie sami popatrzycie jest stronki dot. tego miasta. www.swindon.gov.uk/ www.swindonweb.com/ www.visitswindon.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.w.biznesklasa.lisek.pl 10.04.07, 13:42 Znasz moze kogos kto pracuje w Honda? Jakie sa tam warunki pracy? jakie sa koszty życia w Swindon ( wynajem mieszkania ), Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Swindon do Michala IP: *.apator.torun.pl 11.04.07, 07:18 Cześć, Jakie są koszty życia to jeszcze nie wiem - wyjdzie niedługo w praniu :P A co do Hondy to rozmawiałem z dwoma osobami i warunki są dobre i wynagrodzenie korzystne - tylko oczywiście wszystko zależy od stanowiska. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.aster.pl 12.04.07, 14:06 dzięki za info czy ty moze zamierzasz pracowac w Honda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Swindon do Michala IP: 192.85.110.* 12.04.07, 16:16 przymierzam się, ale na jakie Ty stanowisko aplikujesz - na cos 'umysłowego'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Swindon do Michala IP: *.aster.pl 12.04.07, 21:06 tak umyslowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fili Re: Swindon do Michala IP: *.lns6-c11.dsl.pol.co.uk 15.04.07, 10:52 To może będzie nas tam więcej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Swindon IP: *.bb.sky.com 13.04.07, 22:10 Potwierdzam slowa Asi, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Swindon 15.04.07, 11:57 Świńdon znany jest w calej Anglii z koszmarnego ronda www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm Odpowiedz Link Zgłoś