Dodaj do ulubionych

Christies Care

18.06.07, 22:28
Cześć wszystkim. Jeżeli otarliście się o Christies to czekam na opinie. ja Tu
pracuje już ponad 2 lata i bardzo sobie chwalę. Pewnie z niektórymi z was się
spotkałem w Saxmundham, było by miło poplotkować jak sie tam wszystkim
poukładało. Kto nadal pracuje a kto wrócił do kraju.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: Christies Care IP: *.wfd80a.dsl.pol.co.uk 19.06.07, 10:10
      ja pracuje dla nich juz drugi rok i gdyby bylo mi zle dawno bym zrezygnowala
      w saxmundham jestem tylko na szkoleniach

pozdro

aneta
      • greg_b Re: Christies Care 19.06.07, 15:30
        No to fajnie, że tobie też dobrze w naszej firmie kochanej. Możemy robić za
        żywą reklamę.
        Pozdrowienia
    • Gość: Ania S Re: Christies Care IP: *.as43234.net 01.07.14, 14:13
      Czesc dziewczyny,
      Ja pracuje dla firmy Helping Hands i na treningu spotkalam dziewczyny ktore odeszly z Christies Care i przeszly do HH. Nie da sie znalezc idealnej firmy. Spotkalam osoby z roznych firm i opowiadaly o minusach jak i plusach. Minusem w Christies Care bylo podobno ze dojazd pokrywa sie osobiscie, u nas na szczescie koszta sa zwracane. Ale moim zdaniem warto aplikowac do Helping Hands bo od jakiegos czasu pracuje tam Polka ktora zalatwia wszystko od reki i jest mega pomocna. Jesli chcecie namiary mozecie pisac na maila ann180@o2.pl

powodzenia
      Ania :)
      • Gość: Anka Re: Christies Care IP: *.range86-149.btcentralplus.com 11.07.14, 00:50
        Ja tez dla nich pracuję, mam tylko jednego regularnego klienta, reszta jest zmieniana co tydzień, tak że skutkiem tego dosłownie co tydzien mam kogos nowego, z przerwami tygodniowymi gdzie nie wiem gdzie sie mam podziać. Nawet tzw. reglarny klient to klient którego Christies daje kiedy chce, w jednym miesiącu na 3 tygodnie, potem przerwa 2 miesieczna (co tydzien ktoś nowy i ganianie mnie po całej UK), następnie znowu ten sam klient na 3-4 tygodnie. Dodam, że native speakerzy z RPA i Nowej Zelandii nie mają takich problemów, dostaja od razu bookingi na kilka tygodni - ich bookingi sa płatne lepiej niz nasze (około 600f za tydzien). Ja szukam innej agencji, bo jestem zmęczona tygodniowymi zleceniami, to duży stres mieć nowa osobe, zanim poznam rutyne i się wdroże, to mija kilka dni, kiedy już się przyzwyczaję, to muszę wyjeżdząc i całą polka zaczyna sie od nowa...
        • nowainnaja1 Re: Christies Care 18.07.14, 13:47
          Nie wiem czy ten wątek jest najwłaściwszym miejscem na ogłoszenie, ale spróbuję.
          Poszukuję zmienniczki, praca w systemie live-in, hrabstwo Durham.
          Więcej informacji w bezpośredniej korespondencji - uaktywniłam tutejszą pocztę.
          • Gość: Mary Re: Christies Care IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.14, 09:53
            Witam!
            Jestem zainteresowana wyjazdem do tego typu pracy. Nie wiem czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne. Jesli tak to bardzo chetnie dowiem sie więcej. Jesli nie to tez bardzo chciałabym porozmawiać.
            Pozdrawiam
            Maria
            • nowainnaja1 Re: Christies Care 06.10.14, 08:03
              Cześć.
              Już znalazłam, więc ta propozycja jest nieaktualna. Jesli nadal poszukujesz mogę podesłać namiary swojej agentki, może będzie miała coś dla Ciebie.
          • Gość: Ewelina Re: Christies Care IP: *.as13285.net 17.02.15, 17:34
            Hallo
            Proszę o kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka