Dodaj do ulubionych

Barclaycard Initial Credit Card

08.07.07, 19:09
czy ktos to ma i moglby sie informacjami podzielic? jest to karta dla nie
majacych historii kredytowej.
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: bird i'th'and Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 08.07.07, 19:33
      a co chcesz wiedziec ?

Karma karma karma karma karma chameleon
      • robak.rawback Re: Barclaycard Initial Credit Card 08.07.07, 23:34
        na przyklad czy jak sie spelnia te podstawowe warunki to sie dostanie ta karte
        czy jest to sciema.
        • Gość: bird i'th'and Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 09.07.07, 13:18
          ..pospieszylem sie..to nie initial tylko regularna jakas.. nie wazne
          sparawa wyglada tak ze -
          musisz miec dostateczne dochody
          i musisz miec wystarczajaco dluga historie adresowa ( nie wiem ile
          dokladnie..duzo pewnie zalezy od widzimisie pana managera ktory bedzie brnal
          przez papiery)
          w moim wypadku bylo tak ze poszedlem powiadomic ich o zmianie adresu..no i przy
          okazji pan z ktorym tam rozmawialem wyklikal mi karte kredytowa
          no to mam

Karma karma karma karma karma chameleon

• Gość: kali Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.cmbg.cable.ntl.com 08.07.07, 23:45
      a ja nie rozumiem jednego po co ludzie biora carty credytowe!?! jak mozna
      wydawac wiecej niz ma sie na koncie?! kali nie rozumiec kali prosty czlowiek.
      kali lubic swoja zwykla debet card from barleys
      • Gość: Ralph Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.bb.sky.com 09.07.07, 01:27
        Od tego jest karta kredytowa, żeby można było przeżyć ciężki okres, jeżeli się
        wydarzy jakaś nieprzewidziana tragedia. To rodzaj ubezpieczenia. A jeżeli ktoś
        traktuje kartę kredytową jako sposób na robienie zakupów na które go w ogóle nie
        stać, to zupełnie co innego - delikwent później za swoją rozrzutność musi sporo
        zapłacić...
      • Gość: Dosia Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.brnt.cable.ntl.com 09.07.07, 02:22
        Karta debetowa nie wyrobisz sobie historii kredytowej.
        • Gość: greg Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.range86-153.btcentralplus.com 09.07.07, 07:01
          no i zwykla karta debetowa nie wszystko zaplacisz przez netka :-) kiedys
          chcialem kupic znajomemu aparat cyf. i akurat bylo wielkimi cyframi napisane ze
          kart o numerach poczatkowych XXXX nie nie akceptujemy (akurat byla to debetowka
          Barcleya)..pozdrowka
      • robak.rawback Re: Barclaycard Initial Credit Card 09.07.07, 11:19
        kali malo wiedziec.
        • Gość: vitek Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.leed.cable.ntl.com 09.07.07, 12:23
          Ja mam Initial i jest ok, ma wyższe oprocentowanie niż normalna ale to mnie nie
          interesuje bo zawsze spłacam balans i nie płacę odsetek
          • robak.rawback Re: Barclaycard Initial Credit Card 09.07.07, 13:59
            zaaplikowalam o nia i sie teraz zastanawiam czy mi przyzaja.n ie chcialabym
            zebymi odmowili zeby niemiec tego w historii kredytwej. jak dlugo czekales etc?
            jak sie o nia ubiegales - w banku czy przez internet? ja aplikowalam online.
          • robak.rawback Re: Barclaycard Initial Credit Card 09.07.07, 14:00
            tez mi w sumie wisi czy jest to 30% czy 50% bo i tak bede splacac w terminie.
            najwazniejsze aby dali hehe
      • Gość: bambo Re: Barclaycard Initial Credit Card IP: *.winn.cable.ntl.com 22.07.07, 15:21
        jak masz wieksze wydatki, to mozna placic karta kredytowa, twoja kasa lezy na
        saving account, procenty ci rosna, karte splacasz po 2 miesiacach i nie masz z
        tego tytulu zadnych kosztow a jedynie zysk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka