bozka71 19.07.07, 13:51 Niedlugo planuje zjechac z dzieciakami do meza .... jedno z dzieci jast chore na przewlekle zapalenie watroby typu C . Czy ktos mial stycznosc z czyms takim ? W PL sa problemy z leczeniem a jak jest w Angli to jestem zielona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darlo123 Re: chorzy na HCV + w Angli 19.07.07, 17:42 witam mieszkam w angli mój brat jest nosicielem wzw typ B przyjechał do mnie i leczenie wygada tak ze oni sami robią swoje badania od podstaw a potem lecza wszystkie leki są bezpłatne wiec głowa do góry na pewno będzie wszystko okay:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka71 Re: chorzy na HCV + w Angli 19.07.07, 18:11 wielkie dzieki.. mam nadzieje ze cos ruszy z miejsca bo tu w PL. rece mi juz opadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
darlo123 Re: chorzy na HCV + w Angli 19.07.07, 19:21 wiem jak jest w pl brat czekał rok na wizytę pojechał powiedzieli ze położą go w szpitalu na parę dni jak będą wolne miejsca na szpital czeka już 7 mies:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka71 Re: chorzy na HCV + w Angli 20.07.07, 10:44 niom.. wlasnie u nas trwalo trzy lata zanim dzieciaka zdiagnozowali.. Odpowiedz Link Zgłoś