Gość: aicha IP: *.aster.pl 02.09.07, 12:28 jak dojechac z gleasgow do aberdeen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shisha Re: dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:46 czemuz sie nie pojawiasz na topicu szkocja??masz juz wszystko pozalatwiane-tzn jak dojechac??Mozezs mi wyslac adres tego hostelu bo do mnie zadne maile z krk nie docieraja wiec nic nie wiem..Jestes juz po badaniach-ktos do ciebie dzwonil jakie sa ich wynuiki czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupeq Re: dojazd IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 02.09.07, 14:31 liniami Scottish CityLink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aicha Re: dojazd IP: *.aster.pl 02.09.07, 16:59 dzieki dupekuuu a ty gdzie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupeq Re: dojazd IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 02.09.07, 17:38 pod Londkiem, ale bylem na wycieczce w Szkocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aicha Re: dojazd IP: *.aster.pl 02.09.07, 17:02 to standardowe badania jeszcze nie zrobilam a ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:52 tak zrobilam w czw,czekam na wyniki..mam nadzieje ze do mnie zadzwonia z tesco..zeby tylko sie nie okazalo na miejscu ze mnie z jakiegos powodu nie dopuszcza..:/no nic...wyjazd juz za kilka dni trzeba sie niedlugo zaczac przygotowywac..do zobaczenia na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aicha Re: dojazd IP: *.aster.pl 02.09.07, 22:36 jak mnie nie dopuszcza to i tak lece a tam zobaczymy co dalej .mam racje?znajdziemy mieszkanko i prace bez lachy .mam juz oplacone bilety lotnicze wiec...... Odpowiedz Link Zgłoś