Gość: JUSTYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:52 HEJ MAM PYTANKO JADE POD KONIEC MIESIACA DO BOURNEMOMTH AUTOKAREM ALE WYSIASC MUSZE W SOUTHAMPTON JAK MAM SIE DOSTAC WIEC BO BOURNEMONTH? MOZE KTOS MI COS DORADZI PROSZE O PILNA ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonaa Re: Bournemonth 12.09.07, 16:59 Ja z koleżanką też jedziemy do Bournemouth,chyba 21 września ( praca od 24 ),a ty kiedy dokładnie ? Bo moze bedziesz z nami jechala. I mieszkala,jezeli wybralas chate od tesco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Bournemonth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:04 ja bede jechac 28 29 czy Wy jedziecie prosto do Bournemonth? czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
sonaa Re: Bournemonth 12.09.07, 17:13 My tez z Southampton jedziemy na własną rękę :)Nie wiem jeszcze jak,może taryfą :D A w jakim konkretnie tesco będziesz,wiesz już ? No i jaki typ zakwaterowania wybrałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Bournemonth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:22 wybralam opcje crm jak poradzicie sobie z tym transportem? moze dasz mi jakas podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sonaa Re: Bournemonth 12.09.07, 17:31 Ja pojęcia nie mam :)Naprawdę może taksówką :) Albo autobusem,albo pociągiem. Też się zorientujemy dopiero po przyjeździe. Ale to niedaleko więc dasz radę,zresztą może będziesz jechała jeszcze z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Bournemonth IP: *.sotn.cable.ntl.com 13.09.07, 02:25 a witam widze ze siedzicie jak na szpilkach wierne działaczki forum tesco chyba nerwy działają co . moze to cos pomoze www.nationalexpress.com/ tylko nie wiem jak jest z zakupem biletu na miejscu zawsze kupowałem przez neta patrzałem to za bilet zapłacicie jakies 6 funciaków a taksówka hmm nie wiem czy to dobry pomysł te z postojów są drogie inne na telefon a na machanie reką nie reagują jakies pytania na temat naszego tesco to gg 7520463 he grunt to spokój hehe nerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bournemonth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:38 heja :)) wybralysmy mieszkanie od tesco i mamy placic 80 f za tydzien!!!! myslisz, ze przesadzaja?? mozna tam znalezc cos tanszego? i w ogole jaka jest atmofera w pracy? Pozdrawiam Ania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Bournemonth IP: *.sotn.cable.ntl.com 13.09.07, 11:54 czesc Ania co do mieszkania 80 fu za tydzien to faktycznie troche jest ale z tego co wiem to crm zaq ta kase daje naprawde fajne chaty w tej miejscowosci w kazdym bądz razie takie dawali takie mają znajomi pełen wypas nawet jedni mają z widokiem na morze ale to pewnie wyjatek a mozliwe ze nie ma innej opcji niz bez chaty z crmu pozatym kaucje sa duze a wiec jak by sie chciało wynając cos na własną reke to trzba miec troche gotówki no chyba ze pokoje tez idzie wynajac ale to inna historia mysle ze na start jak sie nie było wczesniej w anglii to chatke z crm u mozna brac a co do atmosfery w pracy to jest naprawde spoko chodzi o sklep na riverside avenue duzo polaków przenosi sie tu z innych sklepów a wiec o czyms to swiadczy jak masz jakies pytania co do miejsca czy sklepu to zapraszam na gg 7520463 zawsze jestem niewidoczny ale przewaznie jestem pozdro nerka. Odpowiedz Link Zgłoś