tomsmom 27.09.07, 14:38 Gosiu ucaluj od nas urodzinowo te slodka trzylatke!! Wszystkiego najpiekniejszego Maju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapytajnick Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 27.09.07, 15:55 Dziekuje bardzo w imieniu Maji. Dzisiaj odebralam ja z przedszkola i byla cala w wypiekach. Dostala piekny prezent, tort chyba mamie sie udal. Wogole fajny dzien i pogoda tez dopisala, chyba pojdziemy przetestowac (prezent urodzinowy) czerokolowy rowerek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnad1 Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 27.09.07, 19:46 I od nas wszystkiego naj naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 28.09.07, 19:57 Spoznione ale szczere, wszystkiego najlepszego dla Majeczki :))) usciskam jak wrocimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 29.09.07, 21:58 Dziekujemy bardzo, zaraz moze wkleje jakies zdjecia z urodzinek. A Ty Monika skad wzielas sie tutaj? Lezec na plazy do gory brzuchem, a nie w internecie siedziec!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 04.10.07, 12:58 Imię Twojej córki odmienia się: Mai, a nie Maji. Warto chyba wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 04.10.07, 14:11 Łojejku nie wiem jak to się stało że przegapiłam Mai urodzinki, a przecież my z jednego dnia... Maja skończyła 3 a ja 30 ;DDDDD Majeczko wszystkiego naj naj naj kochanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: STO LAT dla Maji!!!!!!!!!! 04.10.07, 18:48 wybaczamy;-))) i dziekujemy Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś