merlin075 29.10.07, 20:53 Witam Czy ktoś z was korzystał z usług tej agencji pracy wyjeżdżając do Anglii? Jakie są wasze opinie i doświadczenia zwiazane z tą firmą? Mam zamiar się do nich wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hutcer Re: OTTO-agencja pracy 12.11.07, 18:43 wygląda na to, że lepiej zmień agencję, albo przynajmniej przebadaj jej działalność do samego REGONU i NIPU Odpowiedz Link Zgłoś
zoltra Re: OTTO-agencja pracy 15.11.07, 20:38 Z tego co czytałam na ich temat to są oszuści. www.oszukany.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
merlin075 Re: OTTO-agencja pracy 16.11.07, 23:21 O kurde. Już poczytałem!!! A czy znacie jakieś agencje pracy we Wrocławiu, którym mozna zaufać, bo z OTTO to już rezygnuję?! Odpowiedz Link Zgłoś
egeo Re: OTTO-agencja pracy 03.12.07, 19:29 www.peopleresources.pl/ Z opinii, które o nich wyczytałam wynika, że są uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio_gawron Re: OTTO-agencja pracy 19.09.16, 17:26 byłem z otto w holandii i w zeszlym roku we wakacje i w tym tez. dla mnie tospoko agencja, praca jest i hajs tez, naprawde sie staraja zeby wszystko bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś