Dodaj do ulubionych

POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE ....

15.09.05, 19:54
Dziś po dwóch tygodniach bycia razem (znamy sie od czerwca) mój chłopak
powiedział mi ze mnie Kocha, ale nie spodziewałam sie tego po nim przez
jeszcze kilka miesiecy, bo to nie jest taki typ faceta, który jest wylewny,
jak mam to traktowac, troszke sie przestarszyłam, ze skoro tak szybko to
powiedział, to pewnie szybko też mu przejdzie, poza tym ja narazie nie moge
mu tego powiedziec i nie wiem jak mu to wyjaśnić..dzis wieczorkiem mam z nim
pozrozmawiac
Obserwuj wątek
    • Gość: smka.moich.ust Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.telpol.net.pl 15.09.05, 20:10
      no wiesz, chyab przesadzasz, mzoe i szybko ale ja bym go zpaytała, dlaczego tak
      szybko? A jesli ty go jeszcze niekochasz to sie mocno przytul i powiedz
      dziekuje. powinno go uspokoic.
      • Gość: Ktosia Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:17
        Moim zdaniem poważny człowiek nie mówi ze kocha po tak krótkim czasie.Albo jest niedojrzały albo chce Cie wykorzystać.
        • rivvana Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... 15.09.05, 20:23
          jeśli chodzi o argument z wykorystaniem to od razu moge powiedziec ze nie musze
          sie o to martwic, bo rozmawialiśmy i on jest świadomy ze nie bedzie tak łatwo,
          wiem ze nie chodzi mu o to..
        • Gość: lopetka Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:25
          Albo naprawde kocha i niemógł w sobie tego dłużej dusić.Mój chłopak tez dosyć
          wcześnie powiedział mi że mnie kocha,a ja w tamtym momencie poczułam się jak
          ktoś wyjatkowy,jak najszczęśliwsza kobieta na świecie:):)I wcale się mną nie
          znudził,nadal jesteśmy razem,to juz prawie 4 lata,i chcemy być razem już na
          zawsze:):)
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Eee tam . . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:29
      Po pierwsze ktosia się MYLI i głupoty gada - taka mała dygresja.

Jeśli chodzi o Waszą rozmowę, to ile Ty masz lat dziewczyno? Bo jeśli nie potrafisz rozmawiać z chłopakiem o uczuciach i miłości to niby po co pchasz się w związki?
      Przepraszam, ale Twoja reakcja czyli te "strachy na lachy" powodują opadnięcie moich rąk już nawet nie na ziemię ale do piwnicy.

Ps. Uwaga do pozostałych. Kto powiedział, że wyznanie miłości po kilku(nastu) dniach zawsze musi oznaczać niedojrzałość???

Pozdrawiam
      • Gość: sdf Re: Eee tam . . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 20:32
        O przepraszam, bywa że dojrzałe osoby z wielu przyczyn są skryte, chowają
        uczucia w sobie. Nie każdy potrafi analizować się nawzajem i gadać w kółko o
        uczuciach. I wcale nie wynika to z niedojrzałości.

A swoją drogą powiedzieć to wszystko można. I tak najważniejsze są czyny.
    • Gość: raoghfal Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:54
      po pierwsze przesadzasz. poza tym powiedziec komus tak szybko "kocham cie" to
      chyba... troche mechanicznie powiedziane, bez zastanowienia sie. bo watpie zeby
      cie JUŻ kochal...moze jest zakochany. a ty nnie panikuj.nie ma tez czego
      wyjasniac. najwyzej poczeka na "kocham cie"z twoich ust troche dluzej niz ty
      czekalas.pa
    • Gość: lopetka Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:12
      Jednak w moim przypadku to "kocham Cię" nie zdało egzaminu.Spójrzcie co
      napisałam na ten temat wyżej,pare dni wcześniej a dzisiaj okazało się że on
      jednak już mnie nie kocha:(:(:(:(:(Czy to jedanak było szczere,już sama
      niewiem??Czy można tak poprostu z sekundy na sekunde z taki wielkiego kochania
      sie odkochać??:(:(:(:(:(Ja już nic nie rozumiem:(:(:(:(:(
    • Gość: lopetka Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:14
      Ad do wyższej mojej wypowiedzi-Ale oczywiście nie wszystkich spotyka taki ból
      przez "kocham Cię" jak mnie,i nikomu takiego bólu nigdy doświadczyć nie życze:(:
      (:(
    • Gość: kasia021 Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... IP: 81.15.226.* 18.09.05, 18:04
      Tak jak powiedzialas: "szybko to powiedzial, to pewnie szybko sie odkocha". To
      sie sprawdza najczesciej (ale wiadomo sa wyjatki, bo na milosc nie ma reguly).

Moim zdaniem to smieszne mowic komus po 2 tygodniach: kocham Cie. Nie wiem...
      ale gdyby mi ktos wyznal uczucie tak szybko chyba bym go jakos ostudzila i
      uznala za nieszczerego.
      • rivvana Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... 18.09.05, 23:02
        powiedział ...to bardzo wczesnie ...jestem tym przerazona bo juz raz to
        przerabiałam....i niesamowicei cierpiłam...ale zdaje sobie sprawe , że nie
        możan wszytskich mierzyc jedną miarą...bo taki myśleniem mogę go skrzywdzić...a
        on naprawde o mnie dba ..jest kochany...jestem zaskoczona ...
        • agatka_to_ja Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... 18.09.05, 23:09
          dziewczyno, nie przesadzaj, gorsze rzeczy zdarzaja sie na swiecie ( o ile mozna
          to uznac za złą rzecz).
          Mojej kolezance facet powiedzial "kocham cie" po 6 dniach znajomosci... i co?
          pobrali sie, od kilku lat są małżenstwem (dobrym), a niedawno urodzilo im sie
          dziecko
          Niektorzy czuja od poczatku, ze dana osoba jest im przeznaczona i
          stanowi "drugą polowe jabłka".. a moze twoje facet jest leko egzaltowany.. a
          moze chcial na tobie zrobic wrazenie...
          Najwazniejsze, ze (jak piszesz) dba o ciebie i jest kochany... czego chciec
          wiecej?
    • angiaa Re: POWIEDZIAŁ , ŻE KOCHA...ALE .... 18.09.05, 23:06
      nie masz czym sie martwic, powinnas sie cieszyc:) jesli masz jakies watpliwosci
      (co do jego uczuc albo co do swoich- nie czujesz tego co on) to trzymaj narazie
      dystans.. a wszystko samo sie ulozy;)
      powodzenia!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka