Dodaj do ulubionych

jest ktos z Leighton Buzzard kolo MK?

IP: *.nrth.cable.ntl.com 04.08.09, 18:48
czy pracuje jeszcze u was niejaki lachociag na zmianie nocnej - manager Lean
(kolo 40stki, chuda i zazwyczaj smierdzi)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos z LB k MK Re: jest ktos z Leighton Buzzard kolo MK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:56
      A co to przeszkadza ze smierdzi? H..j i tak nie ma nosa. Co steskniles sie juz
      za nia, mniam mniam mniam mniam?
      • Gość: dan a w ryj chcesz kabanie? IP: 92.14.230.* 08.08.09, 09:13
        myslisz, ze nie dojde cie pokrako? myslisz, ze tak ciezko cie znalezc? jak
        zadaje pytanie to grzecznie odpowiedz, a jak nie to wyjazd h..ju bez szkoly, bo
        dostaniesz w nosek.
        • Gość: marek Re: a w ryj chcesz kabanie? IP: *.telpol.net.pl 08.08.09, 10:41
          hahaha nieźle, kolejny frustracik, co? fiutek za mały czy co?
          • Gość: kaban sam masz za malego!!! IP: 92.14.230.* 10.08.09, 13:17
            fjucik to ma na imie twoja stara ty szczurze
        • Gość: kaban Re: a w ryj chcesz kabanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:19
          Co sie burasz buraku? A jaka ty masz szkole dupku? Pytales sie o lachociag to
          dostales odpowiedz. Zmien forum bucu.
          • Gość: marek zalosne IP: 92.14.230.* 10.08.09, 13:19
            ledwie wstalem z wyra po nocce a ten mi takie texty wali, wez sie obudz
            czlowieku bo cie obudze, a budzic mi sie nikogo nie chce, mieszkam w UK i fajno
            jest buraku, twoja stara to szczur
            • Gość: kaban ha ha wcale nie smieszne IP: 92.14.230.* 10.08.09, 13:22
              twoja stara kisila mi dzis ogora, bo kupilem tanio w aldiku, za 29p, ale
              taniocha, tanio co, tanio nie? jestem z Leighton Buzzard i sa wakaty, tzn wolne
              miejsca, jak cos to moge komus cus zalatwic. Na nocce rzadze na sklepie,
              wszystkie sloiki licze i nikt mi nie podskoczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka