wkkr 24.12.09, 14:00 Jemu też wypada złożyć życzenia. forum.gazeta.pl/forum/w,15379,104771109,104771109,Zyczenia_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Nie zapominajcie o pustelniku 24.12.09, 22:03 Mnie wywali z powodu nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Nie zapominajcie o pustelniku 25.12.09, 07:36 maitresse.d.un.francais napisała: > Mnie wywali z powodu nicka. ============================== Wejdź tam i podziękuj za życzenia. PS Hmmmm.... ciekawe czy arcykr zna francuski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Nie zapominajcie o pustelniku 25.12.09, 16:50 Jak znam życie, nie omieszka sprawdzić, a nie mogąc sprawdzić - zapyta, żeby się upewnić, czy aby ten dziwny cudzoziemski nick nie powinien być wywalony. Poza tym nie mogę się przyznać do własnej tożsamości - jakiekolwiek najdelikatniejsze uwagi, np. że "jestem tą, która miała nick nawiązujący do mieszkańca kraju nad Loarą i Sekwaną", spowodują automatyczne wywalenie mojej wypowiedzi za "aluzje do niemoralnego nicka" (poprzedniego). Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr cholera! 25.12.09, 17:50 zrób to bo ciekawość mnie zżera czy sie kapnie i ile czasu twój nick bedzie bezcześcił jego szlachetne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: cholera! 25.12.09, 18:42 Nie naśmiewajcie się z Arcysia, to nieładnie... We Francji był rok, więc francuski w stopniu koniecznym pewnie zna... a i gdyby nawet nie - to kto to metresa to wiadomo... a francais - to już widać okiem nieuzbrojonym... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: cholera! 25.12.09, 18:44 a000000 napisała: > Nie naśmiewajcie się z Arcysia, to nieładnie... > We Francji był rok, więc francuski w stopniu koniecznym pewnie zna... > a i gdyby nawet nie - to kto to metresa to wiadomo... a francais - to już widać > okiem nieuzbrojonym... ============================= Jeśli będzie wiedział to znaczy że nie jest taki święty jak się wydzaje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: cholera! 25.12.09, 19:35 hehe, Hipcio! a kto twierdzi, że Arcyś jest święty? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 25.12.09, 21:01 Ja się nie naśmiewam, ja się wkurzam. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: cholera! 25.12.09, 21:16 maitresse.d.un.francais napisała: > Ja się nie naśmiewam, ja się wkurzam. ============ O co? Na kogo? Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 25.12.09, 23:06 wkkr napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Ja się nie naśmiewam, ja się wkurzam. > ============ > O co? Na kogo? Itd. Na Arcego, że mnie wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: cholera! 26.12.09, 16:12 maitresse.d.un.francais napisała: > wkkr napisał: > > > maitresse.d.un.francais napisała: > > > > > Ja się nie naśmiewam, ja się wkurzam. > > ============ > > O co? Na kogo? Itd. > > Na Arcego, że mnie wywala. Nie przejmuj się czcigodna Kochanico. Nie wiem, czy Ci odpowiada moje towarzystwo, ale najwyraźniej w nim jesteś, na próbę wpisu czegokolwiek u czcigodnego Arcykra pojawia się u mnie komunikat: "Nie możesz pisać na tym forum - jego założyciel to uniemożliwił." Ja to odbieram jako komplement. Kłaniam sie nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Tutaj nie licz na 26.12.09, 17:46 taki komplement. Prędzej ciebie zwymyslam niż zaknebluje. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: cholera! 25.12.09, 19:44 wkkr napisał: > zrób to bo ciekawość mnie zżera czy sie kapnie i ile czasu twój > nick bedzie bezcześcił jego szlachetne forum. Ale Ty chcesz mu złożyć życzenia, czy robić sobie z niego jaja? Ładnie to tak? gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: cholera! 25.12.09, 19:57 lynx.rufus napisał: > wkkr napisał: > > > zrób to bo ciekawość mnie zżera czy sie kapnie i ile czasu twój > > nick bedzie bezcześcił jego szlachetne forum. > > Ale Ty chcesz mu złożyć życzenia, czy robić sobie z niego jaja? Ładnie to tak? =================== Prtzede wszystkim życzenia. A jaja to z umiarem i przy okazji. PS Kochanica tez mu dobrze zyczy, a to że on zablokował jej nick to przejaw dziwactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: cholera! 25.12.09, 21:14 wkkr napisał: > > Ale Ty chcesz mu złożyć życzenia, czy robić sobie z niego jaja? > Ładnie to tak? > =================== > Prtzede wszystkim życzenia. A jaja to z umiarem i przy okazji. > PS > Kochanica tez mu dobrze zyczy, a to że on zablokował jej nick to > przejaw dziwactwa. Jak tam sobie uważacie, ale mnie się to wydaje dziwne. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 25.12.09, 23:08 > > > Jak tam sobie uważacie, ale mnie się to wydaje dziwne. A co ty tak do nas w pluralu? Ja bym arcemu złożyła życzenia, jak mi wkkr przypomniał, ale jak sobie pomyślę,że mnie zaraz wywali "z powodu niemoralności nicka" to mnie cholera bierze. Oczywiście mogę złożyć życzenia i poczekać, aż mnie wywali, albo złożyć na maila, ale ta biorąca mnie cholera jest silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: cholera! 26.12.09, 01:11 maitresse.d.un.francais napisała: > > Jak tam sobie uważacie, ale mnie się to wydaje dziwne. > > A co ty tak do nas w pluralu? > > Ja bym arcemu złożyła życzenia, jak mi wkkr przypomniał, ale jak sobie > pomyślę,że mnie zaraz wywali "z powodu niemoralności nicka" to mnie cholera bie > rze. > > Oczywiście mogę złożyć życzenia i poczekać, aż mnie wywali, albo złożyć na > maila, ale ta biorąca mnie cholera jest silniejsza. No, ja tylko tak sobie po cichu myślę, że trzeba być wyrozumiałym. Dobrze być wyrozumiałym. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 26.12.09, 15:13 > > No, ja tylko tak sobie po cichu myślę, że trzeba być wyrozumiałym. Dobrze być > wyrozumiałym. > A ja tak sobie myślę, że dobrze być wyrozumiałym dla cudzych wad i nie pouczać bliźnich w kółko i na potęgę, jak pięciu księży razem wziętych. Byłabym wyrozumiała, gdybym potrafiła. Równie dobrze, choć w innym dyskursie, "jest mieć długie nogi". Zapewniam cię, że wyrozumiałość jest dla mnie równie nieosiągalna jak one. I bądź wyrozumiały, powstrzymaj się od kolejnych pouczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 26.12.09, 15:15 maitresse.d.un.francais napisała: > > > > > > No, ja tylko tak sobie po cichu myślę Po cichu, czyli na forum? , że trzeba być wyrozumiałym Aha. A jak to się robi? Wkłada się główkę do takiej machiny i machina przestawia odpowiednie klepki? Tak, wiem, pracuje się nad sobą. Zapewniam cię, że czynię to od lat. Że efekty mizerne? Ja robię co mogę, taką mnie widać Pan Bóg stworzył, chwal Jego dzieło! ps. I przez najbliższe trzy dni mi może nie dokuczaj, bo mi się antydepresanty skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: cholera! 26.12.09, 15:51 maitresse.d.un.francais napisała: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > > > > > > > > > No, ja tylko tak sobie po cichu myślę > > Po cichu, czyli na forum? > > > , że trzeba być wyrozumiałym > > Aha. A jak to się robi? Wkłada się główkę do takiej machiny i machina przestawi > a > odpowiednie klepki? > > Tak, wiem, pracuje się nad sobą. Zapewniam cię, że czynię to od lat. Że efekty > mizerne? Ja robię co mogę, taką mnie widać Pan Bóg stworzył, chwal Jego dzieło! > > ps. I przez najbliższe trzy dni mi może nie dokuczaj, bo mi się antydepresanty > skończyły. Nie dokuczam i nawet nie mam specjalnych o nic pretensji. Tak tylko napisałem, że skoro już mamy te święta i hiper składa życzenia, to mógłby powstrzymać się od jednoczesnego podśmiewania się z adresata tych życzeń. Ot, wszystko. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cholera! 26.12.09, 16:04 > > że skoro już mamy te święta i hiper składa życzenia To o tej wyrozumiałości do hipera było? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: cholera! 26.12.09, 17:51 dziwne że vobiska sie u niego nie pojawiła...... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr ja się z niego nie naśmiewam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.09, 17:50 to czy bedzie śmiesznie czy nie zalezy tylko i wyłacznie od jego reakcji! Zapewniam ciebie że zarowno ja jak i kochanica (pewnie zaraz dostanę w łeb za wystepowanie w jej imieniu bez stosownego upowaznienia) życzymy forumowemu pustelnikowi jak najlepiej! Azerka świadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ja się z niego nie naśmiewam!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.09, 21:58 pewnie zaraz dostanę > w łeb Od kogo? Nie dawać mu w łeb, ja życzę arcemu dobrze (czy jak najlepiej, to nie jestem jednak pewna). Odpowiedz Link Zgłoś
janek_hus Re: Nie zapominajcie o pustelniku 25.12.09, 01:29 Chcesz nabić temu dziwakowi frekwencję? On bloga prowadzi, tylko serwisy pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Nie zapominajcie o pustelniku 25.12.09, 07:37 janek_hus napisał: > Chcesz nabić temu dziwakowi frekwencję? On bloga prowadzi, tylko serwisy pomyli > ł. ================================ Pustelnicy też są potrzebni. Jesli nie chcesz, nie musisz tam zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś