zakonniknarowerze 29.05.10, 16:23 Ateiści dyskutują z posoborowymi katolikami. To nie ma żadnego sensu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian.radom Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 16:48 zakonniknarowerze napisał: > Ateiści dyskutują z posoborowymi katolikami. > To nie ma żadnego sensu! Podyskutować z ateistą zawsze można jestem katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 20:57 marian.radom napisał: > > Podyskutować z ateistą zawsze można > jestem katolikiem Maniek kiepski z ciebie dyskutant :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marian.radom Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 21:29 kolter-xxl napisał: > marian.radom napisał: > > > > Podyskutować z ateistą zawsze można > > jestem katolikiem > > Maniek kiepski z ciebie dyskutant :)) Z tobą też się ciężko dyskutuje a to dlatego że ty w nic nie wierzysz no chyba że we własny brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 21:40 marian.radom napisał: > Z tobą też się ciężko dyskutuje Bo ja mam pojecie o tym czego ty niby to wierzący nie znasz :)) > a to dlatego że ty w nic nie wierzysz > no chyba że we własny brzuch To bardzo ważne o kichy dbać . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 20:56 zakonniknarowerze napisał: > Ateiści dyskutują z posoborowymi katolikami. > To nie ma żadnego sensu! Co za różnica i jedni i drudzy nie mają pojęcia o Biblii !! Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: Błąd w dyskusji 29.05.10, 21:03 A co to za pojęcie trzeba mieć? Wszak ST to tylko mity żydowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Błąd w dyskusji 30.05.10, 09:08 krytykantka07 napisała: > A co to za pojęcie trzeba mieć? > Wszak ST to tylko mity żydowskie... > a NT to kto tworzyl ... ? . napierw relacje typu ; gluchy telefon , - kto po latach spisywal te zydowskie wsiowe sensacje . katolik wszystko kupi , byle ladnie mu to opakowac , chodzenie po wodzie , wskrzeszanie rozkladajacych sie trupow , wyprawy obrzezanch w kosmos , jedzenie prawdziwego ciala Jezusa itd . Dzis tysiace osob tropi cuda Wojtyly z Wadowic . Im wiecej czasu uplynie od jego smierci , tym wiecej bzdur bedzie sie o nim pisac , mowic . Odpowiedz Link Zgłoś