kriss_7ban 29.05.10, 23:06 w którym jestem ochrzczony ... może judzić i wylewać w eter jad ... tak jak to robi w tej chwili ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Czy Radio Kościoła ... 29.05.10, 23:07 teraz dzwonią słuchacze jak w szkiełku i oku hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Przerwali program ? 29.05.10, 23:13 ludzie dzwonią...dajmy szansę na komentarze po audycji Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Eeee, myślałem że judzą i dzielą naród 29.05.10, 23:16 nienawistnym milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Eeee, myślałem że judzą i dzielą naród 29.05.10, 23:18 barnacle.bill.the.sailor napisał: > nienawistnym milczeniem... > też mnie to urzekło heheheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czy Radio Kościoła ... 29.05.10, 23:14 Przecież to robią od 2000 lat judzą ,szczują , zgodnie z zasadą dziel i rządź a kasa sama wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban posłuchajcie ... to jest masakra ... 29.05.10, 23:20 <aaa> i profesor się zgadza ... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: posłuchajcie ... to jest masakra ... 29.05.10, 23:22 nie są to fakty prasowe Gieremka tylko on-line hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban ten głąb nie dorasta Komorowskiemu 29.05.10, 23:24 nawet do pięt ... nigdy nikt o nim nie usłyszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ten głąb nie dorasta Komorowskiemu 29.05.10, 23:26 akurat słucham ja i Irena z USA hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban walczmy o Polskę bez komuchów i złodziei ... 29.05.10, 23:34 śliczna, chrześcijańska deklaracja ... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: walczmy o Polskę bez komuchow złodziei ... 30.05.10, 09:19 kriss_7ban napisała: > śliczna, chrześcijańska deklaracja ... pytanie ... skad ci durnie wezma w Polsce tych komuchow ? , zaimportuja ich , maja na mysli zwolennikow PIS ? . Polska bez zlodzieji , bez kosciola ?... bioracego wielka kase z budzetu panstwa - takze od osob nie identyfikujacych sie z firma z krzyzem na dachu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Czy Radio Kościoła ... 30.05.10, 12:32 kriss_7ban napisała: > w którym jestem ochrzczony ... > może judzić i wylewać w eter jad ... > tak jak to robi w tej chwili ... ??? Nie tylko może ale kontynuuje tradycję judzenia i siania nienawiści co najmniej od 1700 kiedy to powstała ta bandycka sekta !!Oczywiście z fal radiowych korzystają od niedawna :))kiedyś za fale radiowe służyły im ambony !! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Radio "Agory" ... 31.05.10, 22:26 R. "Tok" nie jest radiem Koscioła... kriss_7ban napisała: > może judzić i wylewać w eter jad ... -- "Mamy przyjaciół w TVN" Odpowiedz Link Zgłoś