Dodaj do ulubionych

Szatańskie wersety 2

23.05.11, 12:39
Ja uważam, że można publicznie mieć taki pogląd na temat tzw. "świętych ksiąg" i karanie za niego to absurd.
Nie ważne czy to Koran czy Biblia.
Czemu Rabczewska teraz się głupio wykręca?
A może ktoś z pt. katolików poczuje się urażony czyjąś wypowiedzią, że Boga nie ma a religia to opium dla ludu?
Może i za to w III RP grozi kara?

Ukarać by można wyłącznie gdyby Rabczewska weszła do kościoła i tam to głosiła.
Uniewinnić!

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9647911,Ruszyl_proces_Dody__Piosenkarka_oskarzona_o_obraze.html
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: Szatańskie wersety 2 23.05.11, 13:45
      Już sam fakt, że ją za takie bzdety sądzą, świadczy o tym, że religia to rzeczywiście opium dla mas i to tych totalnie ciemnych. Oni nawet nie muszą spożywać substancji, o których wspominała Rabczewska by zachowywać się irracjonalnie.
    • strikemaster Re: Szatańskie wersety 2 23.05.11, 17:43
      Ja zostałem wyznawcą Dress Code'a, niech mi teraz ktoś obrazi mój obiekt kultu to popamieta!
      • karbat Re: Szatańskie wersety 2 24.05.11, 00:42
        wielebni i ich wiercy machaja rekami z rozpaczy ... Rabczewskiej moga naskoczyc .
        musieli by jej udowodnic, ze boskich wizji nie spisano pod wplywem ziol i trawki .
      • voxave Re: Szatańskie wersety 2 24.05.11, 04:35
        Strikus--wyleje ci filiżankę kawy n a obiekt kultu--i co mi zrobisz hę ?
        • pocoo Re: Szatańskie wersety 2 24.05.11, 08:58
          voxave napisała:

> Strikus--wyleje ci filiżankę kawy n a obiekt kultu--i co mi zrobisz hę ?

E tam.Jezeli kawa smaczna to ją zwyczajnie z tego obiektu kultu zliże.Gorzej gdybyś ten "obiekt" olala cieplusieńkim moczem.
          W razie czego...licz na moją pomoc.
          • voxave Re: Szatańskie wersety 2 24.05.11, 09:09
            Pocoo--ale mi narobiłas smaka....
    • rccc Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "klamstwo 24.05.11, 02:08
      oswiecimskie"

czas z tym konczyc - mam prawo wierzyc w to, ze nie bylo jakiegos holokaustu Cyganow
      • nehsa Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 06:17
        Szanowni, a nawet Drodzy memu sercu Rodacy płci obojga!(fszyscy bez wyjontków)
        Dlaczego nie chce się Wam zrozumieć, że DOWODAMI ISTNIENIA ISTOT BOSKICH, I TO DWÓCH ISTOT, są fakty, które się dzieją w rzeczywistości, i logika, bo Nauka Jedynego Ojca, co nieustannie powtarzam, jest nieskończenie racjonalna.

Religia, każda religia, to nie jest opium, tylko gó... dla ludu.

Biblia, to kupa ludzkich wypocin, dowodów ludzkiej ciemnoty i łajdactwa, wśród której "kąkolich" treści, należy poszukiwać, "ziaren pszenicy", zawierających Naukę Ojca, Którą Wszystkim, oznajmił Syn Ojca - nikt inny.

A Wy, tkwicie przy tym łajnie religijnym, i nie możecie się od tego religijnego łajna oderwać, tylko nieustannie grzebiecie w tym gó...e swoimi patyczymi, usychającymi "yntylektami", wydobywając w setkach wątków, nieustannie smród.
        • pocoo Re: Szatańska Inkwizycja wiezi Nehsę? 24.05.11, 07:34
          A Ty Nehsa nie chcesz zrozumieć,że większość na tym forum uwidacznia głupoty zawarte w tzw Świętej Księdze Chrzescijan Biblii.
          Dla mnie ,wszyscy bogowie tego świata i wszystkie istoty zwane przez ludzi "boskimi,świętymi" i pies wie jakimi,MAJĄ TAKĄ SAMĄ WARTOŚĆ I WAŻNOŚĆ.
          • rccc a skad takie wbiorcze podejscie do swietych ksiag? 24.05.11, 08:08
            talmud lezy na tym forum odlogiem :)

• kolter-xxl Re: a skad takie wbiorcze podejscie do swietych k 24.05.11, 08:27
              rccc napisał:

> talmud lezy na tym forum odlogiem :)

Nie wstydź się i go odkurz trochę .
              • rccc Re: a skad takie wbiorcze podejscie do swietych k 24.05.11, 08:45
                nie mam chodow u moderatorow i temat szybko zniknie
          • nehsa Re: Szatańska Inkwizycja wiezi Nehsę? 24.05.11, 08:20
            Czyżbyś dostrzegła, że poza wszystkimi bogami tego świata, jest Dwie Istoty Boskie, Które nie pochodzą z tego świata?

Ps.
            Nikt i nic mnie nie więzi.
            • pocoo Re: Szatańska Inkwizycja wiezi Nehsę? 24.05.11, 08:50
              nehsa napisał:

> Czyżbyś dostrzegła, że poza wszystkimi bogami tego świata, jest Dwie
              > Istoty Boskie, Które nie pochodzą z tego świata?

Nawet jeżeli są kosmitami to nic mi do nich.Przecież te Istoty Boskie Ty wyszukaleś wśród zakłamanych tekstów.
              > Ps.
              > Nikt i nic mnie nie więzi.

Więzi Ciebie obsesja ,że nikt nie traktuje powaznie Twojej żmudnej 15-letniej pracy.Coraz więcej grzeszysz słowem.
              • nehsa Re: Was, więzi pycha. 25.05.11, 10:45
                Pocoo!
                Albo, zakładając, że jesteście ludźmi inteligentnymi, czyli zdolnymi do racjonalnego wnioskowania, przedłożycie dowód mojego upośledzonego postrzegania rzeczywistości, albo, skoro tego nie uczynicie, to tym samym przyznacie, że nie rozumiecie Nauki Jedynego Ojca, i błędnie postrzegacie rzeczywistość.

Pocoo, uderz się w piersi(ino delikatnie), i przypomnij mi, kto z Was Wielce Szanowni Rodacy, racjonalnie kontrargumentował podawane przeze mnie, a w zasadzie wskazywane przeze mnie FAKTY-FAKTY-FAKTY.

Może ja, te kontrargumenty przeoczyłem?
                • aniol_samiec Re: Was, więzi pycha. 25.05.11, 11:04
                  Maniaku religiny, nehsa.
                  Jeśli masz, jak twierdzisz, TWARDE DOWODY na istnienie boga fotona & syn, to QŹVA dlaczego nie ZA PIER DALASZ z tym do NASA i PAN-u ? Tam przecież pracują najtęższe łby świata i oni na pewno cię zrozumieją !!!! Bo jeśli nie oni to kto ????
                  Czyżby (o zgrozo!!!) to nie były TWARDE DOWODY a tylko urojenia schizola ??? :D
                  Powyższe zdania będę wklejał pod twoimi listami do końca świata i o jeden dzień dłużej.
                  Cieszysz się ? :o)
                  • nehsa Re: Idioce, do sztambucha. 25.05.11, 11:14
                    "Z głodnym się nie naje, z idiotą nie nagada."
                    • aniol_samiec Biedny, chory je busie... 25.05.11, 16:37
                      neksa powiedziało: " Pocoo, uderz się w piersi(ino delikatnie), i przypomnij mi, kto z Was Wielce Szanowni Rodacy, racjonalnie kontrargumentował podawane przeze mnie, a w zasadzie wskazywane przeze mnie FAKTY-FAKTY-FAKTY. "

Jeśli to są FAKTY to za pier dalaj z tym do Polskiej Akademii Nauk.
                      Faktami (zwłaszcza tak rewolucyjnymi) fachowo zajmą się tylko NAUKOWCY, a nie przypadkowi forumowicze z forum religia. Urojeniami zaś zajmują się psychiatrzy.
                      Ergo: Powinneś się szybko zgłosić do jednych albo drugich.

Gdy zgłosisz się do PAN-u, to :

- będziesz sławny.
                      - będziesz bogaty (kasa z Nobla)
                      - cały świat (a nie tylko paru forumowiczów) dowie się o twoich genialnych odkryciach.
                      - miliony, a nawet miliardy ludzi ocali dzięki tobie swe dusze... :D

Gdy zgłosisz się do wariatkowa, to :

- to forum w końcu odpocznie, odetchnie od bogów -fotonów & synów
                      - tobie się może ciut polepszy i nie będziesz już się bał butów wieczorem
                      - na pewno zdobędziesz wielkie uznanie wśród tamtejszych 24 Napoleonów, 17 Cesarzy Rzymskich i 9 Elvisów Presleyów
                      - będziesz właściwym człowiekiem na właściwym miejscu

BU CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA !!!!!!!!!!!
                • pocoo Re: Was, więzi pycha. 29.05.11, 10:24
                  nehsa napisał:
                  > Pocoo, uderz się w piersi(ino delikatnie), i przypomnij mi, kto z Was Wi
                  > elce Szanowni Rodacy, racjonalnie kontrargumentował podawane przeze mnie, a w z
                  > asadzie wskazywane przeze mnie FAKTY-FAKTY-FAKTY.
                  >
                  > Może ja, te kontrargumenty przeoczyłem?

Ależ skąd?Nic nie przeoczyłeś.Nie ma kontrargumentów do podanych przez Ciebie FAKTÓW,to znaczy,że MASZ RACJĘ NEHSA,MASZ RACJĘ i nic mi do tego.
      • kolter-xxl Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 08:00
        rccc napisał:

> oswiecimskie"
        >
        > czas z tym konczyc - mam prawo wierzyc w to, ze nie bylo jakiegos holokaustu Cyganow

Wierzyć możecie w co chcecie! przecież nikt nie panuje nad tym co ma we łbie paranoik
        • rccc Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 08:12
          jak zwykle nie zawiodles mnie i nie zrozumiales tego co pisze :)

przepis o tzw "klamstwie oswiecimskim" to jest wspolczesna Inkwizycja
          • kolter-xxl Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 08:30
            rccc napisał:

> jak zwykle nie zawiodles mnie i nie zrozumiales tego co pisze :)

No skoro ty sam nie wiesz o czym piszesz ....

> przepis o tzw "klamstwie oswiecimskim" to jest wspolczesna Inkwizycja

Nie,to ochrona milionów ofiar katolika hitlera przed negowaniem jego zbrodni jakiej to negacji dopuszczają sie wszelkiej maści zdegenerowani śmiecie.
            • rccc Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 08:50
              A.Hitler mial owe "wybrane" DNA - od samych Rothschildow jak twierdza niektorzy
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8287682,Testy_DNA__Adolf_Hitler_mial_zydowskich_i_afrykanskich.html
              a ile ofiar maja na sumieniu Rothschildowie?

• kolter-xxl Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 08:53
                rccc napisał:

> A.Hitler mial owe "wybrane" DNA - od samych Rothschildow jak twierdza niektorzy

> a ile ofiar maja na sumieniu Rothschildowie?

Czy kłamstwo oświęcimskie to negowanie ofiar nazizmu czy paranoików którzy chcą żydów obciążyć ich zbrodniami ??
                • rccc Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 09:12
                  a dlaczego zginal Ratajczyk?

ktos nie chce aby ludzie dowiedzieli sie o rzeczach na miare pociagu Kastnera
                  en.wikipedia.org/wiki/Kastner_train
              • pocoo Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 09:04
                rccc napisał:

> A.Hitler mial owe "wybrane" DNA - od samych Rothschildow jak twierdza niektorzy
                > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8287682,Testy_DNA__Adolf_Hitler_mial_zydowskich_i_afrykanskich.html
                > a ile ofiar maja na sumieniu Rothschildowie?
                >
                A ile ofiar ma na swoim koncie Święty Kościółek Katolicki?
                To takie samo pytanie jak twoje.Zwyczajnie dziecinne.
                • rccc Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 24.05.11, 09:13
                  to kolter pierwszy wyskoczyl z "katolicyzmem" Hitlera
                  • kolter-xxl Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 25.05.11, 10:50
                    rccc napisał:

> to kolter pierwszy wyskoczyl z "katolicyzmem" Hitlera

On podziwiał katolicyzm , ja jego mafijne zorganizowanie

Bullock
      • kotekali Re: Szatańska Inkwizycja wiezi ludzi za tzw. "kla 29.05.11, 10:37
        cale zycie chcesz brac wszystko na wiare?

pewnie gdyby w auschwitz zamordowano samego ciebie to bylbys w stanie uwierzyc :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka