Dodaj do ulubionych

Uwaga!Uwaga!Chwale sie:)

05.09.06, 14:08
Moj Ukochany dnia dzisiejszego zasilil szerego Podoficerowbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Taaaaak taaaaaaaaaaaksmile I teraz bede w 100% Pania SierzantowasmileChyba az nicka
zmieniel;D
Obserwuj wątek
    • edka-schizofredka jeny a ja przeczytalam pedofilow :-OOO... 05.09.06, 14:09
      hyhy... w sumie to nie ma to jak animator kultury o pedofilskim zacieciu wink
      • khaki3 Re: jeny a ja przeczytalam pedofilow :-OOO... 05.09.06, 14:31
        Edka co sie martwisz!Ja przeczytalam,ze ty zapierdzialas sie a nie
        zapierdzielaszsmileStarosc nie radoscwink
    • juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:09
      uuuuu

Gratulujęsmile

A nicka zmień na sexi_sierzantowa hehe
      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:10
        Dobry pomyslbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin Ehhh ale sie cieszambig_grinbig_grinbig_grinDoslownie latam pod sufitembig_grin
    • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:11
      Geeez, a czym tu się chwalić, khaki, na litość bogini. Jak pułkownikową
      zostaniesz albo generałową, wtedy się pochwalisz. Za grosz skromności!

A już myślałam, że katz ci przeszedł!
      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:13
        No alez Ty gupia!Nie ten zawod,zeby generalowa zostac!Pozatym ja tam sie ciesze
        z malych sukcesow bo z duzych bym chyba z radosci peklasmile
        • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:17
          A co to za wspaniały zawód, że już nawet po głowie mi się od głupich dostało?
          • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:18
            Ajjj nie wiem czy wspanialysmileAle jatam zawodolona jestem,ze ho ho ho i jeszcze
            raz ho ho ho smile Mozesz mowic do mnie Sexi Sierzantowasmile
            • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:21
              Aaaa, policjant...
              No to bida, panie. Mam nadzieję, że chociaż Pani Sexi Sierżantowa ma dobrą
              pracę, żeby chałupę i dziatki w przyszłości utrzyma.
              • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:22
                Kooochana nie jest tak zle finansowosmile Ale wiadomo zawsze jest za malosmile
                • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:27
                  Cholera, widzę, że pomimo katza, nie dasz się zdołować, khaki! Jakaś twarda
                  sztuka z Ciebie! Może ty z marines jesteś, co? Acha, i stąd ten nick!!!
                  Przejrzałam Ci smile

No dobra, niech Ci już będzie: "Ku chwale ojczyzny, obywatelko sexi sierżantowo" smile
                  • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:29
                    Nicka mam wyobraz sobie z bajkismilesmilesmile Tak byl taki sklep Khaki bazar i tak mi
                    sie wzielosmile A sztuka to ja twarda,zebys wiedziala.Tyle czasu z policjantem i
                    ani razu nie zdolowalam sie przez glupie gadaniny innychsmile Wiec nie tak latwo
                    mnie zdolowacsmile

Ku chwale ojczyzny obywatelko cierpiaca z powodu okresu!Lacze sie z Toba
                    duchowo!Poczuj to wsparcie.Nie mylic z parciemsmile
                    • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:31
                      Wcale nie cierpię, po prostu tylko krew ze mnie wypływa...

Ale dziękuję za wsparcie, czuję je i nie pomylę z parciem smile
                      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:33
                        Dobrze,ze nie leje sie strumieniami!
                        • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:38
                          No co Ty, okresu nigdy nie miałaś? Nie może lać się strumieniami, bo kobiety po
                          pierwszym razie wszystkie by umierały i mężczyźni mogliby wykorzystać ten fakt
                          do swoich celów, np. że kobiety też za rozlew krwi są odpowiedzialne, poza tym
                          mieliby jeszcze jeden mizoginistyczny argument, że wtedy nie mogłyby być
                          matkami-Polkami, a to już, moja droga, w tym kraju przestępstwo! Tfu!
                          • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:40
                            Mi to tam sie leje strumieniami.No sorry nie moja winauncertain
                            • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:41
                              O cholera, tylko nie zabrudź nowego munduru smile
                              • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:42
                                Mundur bedzie ten samt ylko napagonach sie pojawi cos nowegosmilesmile A ja juz po
                                okresie i jedyne czymmozna zabrudzic mundur to ..... ojj nie powiem bos ie
                                wstydziam:p
                                • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:45
                                  Sperma to się nazywa smile To Ty się wstydzisz?
                                  • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:46
                                    A co!Poudawac trochetrzebasmileToc nie moge ot tak odrazu!zaraz bezwstydnica nazwa.
    • grogreg Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:11
      Lepiej aby roboty do domu nie przynosil.
    • juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:12
      To pedź i rób jakom kolacyjkę smile))
      • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:14
        z goździkiem w zębiskach czekaj na niego!
        jako jedynym rekwizytem/ubiorem.
    • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:12
      ooo.... wojskowi mają coś w sobie, mają.
      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:14
        Toc to nie wojskowy!Policjant.A taaaaaaki sexowny w tym mudnurze,ze ho ho ho ho
        ho! A bez munduru ojjjjjjjjj bedzie dzisiaj bedziebig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:20
          Wojskowy czy mundurowy - oba coś w sobie mają wink
          • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:23
            Za mundurem panny sznuremsmilesmileAle wiesz..... fajowy jestsmile I cierpliwy!Ze mna 2,5
            roku wytrzymalsmile I nie krzyczy!Wyobrazasz sobie faceta,ktory niekrzyczy?i
            pozwala swirowac na okresie i nawet niemarudzi!No LUBOV bo jak inaczejt o nazwac?
            • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:24
              też kiedyś miałam takiego, także doskonale sobie wyobrażam smile
              gratulacje zatem i sto lat sto lat! wink
              • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:26
                Dziekowac,dziekowacsmilesmilesmilesmilesmile No to teraz wyczekiwac az wrocismileEhhhhh z
                sierzanta jeszcze nie macalamsmilesmilesmilesmile

P.S Wybaczyc mi trzeba sprosne myslismile Po okresiei tygodniowym poscie.
                • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:28
                  sprośności nigdy za wiele, zwłaszcza w stosunku do imć pana sierżanta smile
                  podaj miasto, jakby co - powołam się na dziewczynę Pana sierżanta, Khaki i mi
                  mandata nie dadzą wink
                  • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:30
                    Za Bialymstokiem ok. 58 kmsmile Kochana jak bedziesz w okolycy to ja juz Ciebie
                    odpowiednio zapowiemsmilemandata napewno dostanieszwink
                    • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:41
                      O Boże... to Ty z moich stron...
                      w którą zaś stronę za Białymstokiem???...
                      Krajanko!!! Ja tam co drugi weekend jestem!!!
                      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:43
                        gadasz??!!??!! Bielsk Podlaski jak na dojlidy jedziesz i ciagle prosto!!!!
                        • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:44
                          No ładnie...
                          Moja miłość wieczna z Bielska pochodzi.. smile) I przyjaciółka jedna... i kolegów
                          kilku... smile
                          • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:45
                            Nie no tak byc nie moze!!!I zebym ja nie wiedziala?Alez!Kiedy bedziesz w
                            okolicach?Juz ja sie o ciebie zatroskam!A ty skad?
                            • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:46
                              napiszę, ale nie tu smile na majla Ci wyślem smile
                              • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:46
                                LokidokismileCzekamsmile
                                • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:52
                                  poooszło!!!
                                  • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:53
                                    Dostalam,doczytalam,odpisalamsmile
                                    • onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 15:13
                                      I ja! smile)
    • juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:22
      No właśnie te mundury są pociągające bardzo , dlatego odrazu taki nick mi
      przyszedł do głowy big_grinbig_grin

Nawet nie chcę sobie wyobrażać jaką Khaki będziesz miała nockę dziś smile)
      • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:23
        A domek puuuuuuuuuuuuuuuusty,sasiadow nie ma,nikt nie bedzie przeszkadzal,kota
        podrzuce do kolezanki co by nie przeszkadzalsmile Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
        • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:29
          No cóż, wypada powtórzyć: Ku chwale ojczyzny, Bogini i seksu oralnego!!!
          • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:31
            No przy takim wsparciu to nie wypada zawiesc wiernych towarzyszy!Dam z siebie
            wszystko!
            • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:34
              Nie dawaj, niech on najpierw da, bo jak ty mu pierwsza dasz z siebie wszystko,
              to on już będzie do niczego i też niczego nie uzyskasz od niego w wyżej
              wymienionym temacie. No chyba, że policja ma inaczej! No tak, może młoda policja
              mieć inaczej smile
              • khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:35
                Ojjj Kochana ja wezme,oddam i znowu wezme i znowu oddamsmilesmilesmilesmile Nie boj sie Ty
                zabywink Juz na was nie zawiode!Przytakim poparciu nie mylic z parciem to bylby wstyd!
                • miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:40
                  No dobra, to już uszy po sobie chowam i żadnej rady nie śmiem udzielać. Nie ma
                  to jak młodość, ech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka