khaki3 05.09.06, 14:08 Moj Ukochany dnia dzisiejszego zasilil szerego Podoficerow Taaaaak taaaaaaaaaaak I teraz bede w 100% Pania SierzantowaChyba az nicka zmieniel;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka jeny a ja przeczytalam pedofilow :-OOO... 05.09.06, 14:09 hyhy... w sumie to nie ma to jak animator kultury o pedofilskim zacieciu Odpowiedz Link
khaki3 Re: jeny a ja przeczytalam pedofilow :-OOO... 05.09.06, 14:31 Edka co sie martwisz!Ja przeczytalam,ze ty zapierdzialas sie a nie zapierdzielaszStarosc nie radosc Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:09 uuuuu Gratuluję A nicka zmień na sexi_sierzantowa hehe Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:10 Dobry pomysl Ehhh ale sie cieszamDoslownie latam pod sufitem Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:11 Geeez, a czym tu się chwalić, khaki, na litość bogini. Jak pułkownikową zostaniesz albo generałową, wtedy się pochwalisz. Za grosz skromności! A już myślałam, że katz ci przeszedł! Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:13 No alez Ty gupia!Nie ten zawod,zeby generalowa zostac!Pozatym ja tam sie ciesze z malych sukcesow bo z duzych bym chyba z radosci pekla Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:17 A co to za wspaniały zawód, że już nawet po głowie mi się od głupich dostało? Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:18 Ajjj nie wiem czy wspanialyAle jatam zawodolona jestem,ze ho ho ho i jeszcze raz ho ho ho Mozesz mowic do mnie Sexi Sierzantowa Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:21 Aaaa, policjant... No to bida, panie. Mam nadzieję, że chociaż Pani Sexi Sierżantowa ma dobrą pracę, żeby chałupę i dziatki w przyszłości utrzyma. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:22 Kooochana nie jest tak zle finansowo Ale wiadomo zawsze jest za malo Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:27 Cholera, widzę, że pomimo katza, nie dasz się zdołować, khaki! Jakaś twarda sztuka z Ciebie! Może ty z marines jesteś, co? Acha, i stąd ten nick!!! Przejrzałam Ci No dobra, niech Ci już będzie: "Ku chwale ojczyzny, obywatelko sexi sierżantowo" Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:29 Nicka mam wyobraz sobie z bajki Tak byl taki sklep Khaki bazar i tak mi sie wzielo A sztuka to ja twarda,zebys wiedziala.Tyle czasu z policjantem i ani razu nie zdolowalam sie przez glupie gadaniny innych Wiec nie tak latwo mnie zdolowac Ku chwale ojczyzny obywatelko cierpiaca z powodu okresu!Lacze sie z Toba duchowo!Poczuj to wsparcie.Nie mylic z parciem Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:31 Wcale nie cierpię, po prostu tylko krew ze mnie wypływa... Ale dziękuję za wsparcie, czuję je i nie pomylę z parciem Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:33 Dobrze,ze nie leje sie strumieniami! Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:38 No co Ty, okresu nigdy nie miałaś? Nie może lać się strumieniami, bo kobiety po pierwszym razie wszystkie by umierały i mężczyźni mogliby wykorzystać ten fakt do swoich celów, np. że kobiety też za rozlew krwi są odpowiedzialne, poza tym mieliby jeszcze jeden mizoginistyczny argument, że wtedy nie mogłyby być matkami-Polkami, a to już, moja droga, w tym kraju przestępstwo! Tfu! Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:40 Mi to tam sie leje strumieniami.No sorry nie moja wina Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:41 O cholera, tylko nie zabrudź nowego munduru Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:42 Mundur bedzie ten samt ylko napagonach sie pojawi cos nowego A ja juz po okresie i jedyne czymmozna zabrudzic mundur to ..... ojj nie powiem bos ie wstydziam:p Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:45 Sperma to się nazywa To Ty się wstydzisz? Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:46 A co!Poudawac trochetrzebaToc nie moge ot tak odrazu!zaraz bezwstydnica nazwa. Odpowiedz Link
grogreg Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:11 Lepiej aby roboty do domu nie przynosil. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:12 To pedź i rób jakom kolacyjkę )) Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:14 z goździkiem w zębiskach czekaj na niego! jako jedynym rekwizytem/ubiorem. Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:12 ooo.... wojskowi mają coś w sobie, mają. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:14 Toc to nie wojskowy!Policjant.A taaaaaaki sexowny w tym mudnurze,ze ho ho ho ho ho! A bez munduru ojjjjjjjjj bedzie dzisiaj bedzie Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:20 Wojskowy czy mundurowy - oba coś w sobie mają Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:23 Za mundurem panny sznuremAle wiesz..... fajowy jest I cierpliwy!Ze mna 2,5 roku wytrzymal I nie krzyczy!Wyobrazasz sobie faceta,ktory niekrzyczy?i pozwala swirowac na okresie i nawet niemarudzi!No LUBOV bo jak inaczejt o nazwac? Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:24 też kiedyś miałam takiego, także doskonale sobie wyobrażam gratulacje zatem i sto lat sto lat! Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:26 Dziekowac,dziekowac No to teraz wyczekiwac az wrociEhhhhh z sierzanta jeszcze nie macalam P.S Wybaczyc mi trzeba sprosne mysli Po okresiei tygodniowym poscie. Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:28 sprośności nigdy za wiele, zwłaszcza w stosunku do imć pana sierżanta podaj miasto, jakby co - powołam się na dziewczynę Pana sierżanta, Khaki i mi mandata nie dadzą Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:30 Za Bialymstokiem ok. 58 km Kochana jak bedziesz w okolycy to ja juz Ciebie odpowiednio zapowiemmandata napewno dostaniesz Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:41 O Boże... to Ty z moich stron... w którą zaś stronę za Białymstokiem???... Krajanko!!! Ja tam co drugi weekend jestem!!! Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:43 gadasz??!!??!! Bielsk Podlaski jak na dojlidy jedziesz i ciagle prosto!!!! Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:44 No ładnie... Moja miłość wieczna z Bielska pochodzi.. ) I przyjaciółka jedna... i kolegów kilku... Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:45 Nie no tak byc nie moze!!!I zebym ja nie wiedziala?Alez!Kiedy bedziesz w okolicach?Juz ja sie o ciebie zatroskam!A ty skad? Odpowiedz Link
onlyju Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:46 napiszę, ale nie tu na majla Ci wyślem Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:22 No właśnie te mundury są pociągające bardzo , dlatego odrazu taki nick mi przyszedł do głowy Nawet nie chcę sobie wyobrażać jaką Khaki będziesz miała nockę dziś ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:23 A domek puuuuuuuuuuuuuuuusty,sasiadow nie ma,nikt nie bedzie przeszkadzal,kota podrzuce do kolezanki co by nie przeszkadzal Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:29 No cóż, wypada powtórzyć: Ku chwale ojczyzny, Bogini i seksu oralnego!!! Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:31 No przy takim wsparciu to nie wypada zawiesc wiernych towarzyszy!Dam z siebie wszystko! Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:34 Nie dawaj, niech on najpierw da, bo jak ty mu pierwsza dasz z siebie wszystko, to on już będzie do niczego i też niczego nie uzyskasz od niego w wyżej wymienionym temacie. No chyba, że policja ma inaczej! No tak, może młoda policja mieć inaczej Odpowiedz Link
khaki3 Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:35 Ojjj Kochana ja wezme,oddam i znowu wezme i znowu oddam Nie boj sie Ty zaby Juz na was nie zawiode!Przytakim poparciu nie mylic z parciem to bylby wstyd! Odpowiedz Link
miauka Re: Uwaga!Uwaga!Chwale sie:) 05.09.06, 14:40 No dobra, to już uszy po sobie chowam i żadnej rady nie śmiem udzielać. Nie ma to jak młodość, ech... Odpowiedz Link