kochanica.francuza 14.05.04, 19:50 czy mógłby ktoś zdefiniować, co to jest??? Nowomowa, której używa KK, ma na celu uwznioślenie wypowiedzi tegoż...a na mnie sprawia wrażenie pychy i zadęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Przebóstwienie 14.05.04, 20:04 www.wmsd.edu.pl/lektury/augustyn/cd-2.asc www.floscarmeli.poznan.pl/zeszyty/15-2001_2/art.html Ale ty sie nie boj - przeciez zmierzasz droga przediablenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Przebóstwienie 14.05.04, 23:19 > Ale ty sie nie boj - przeciez zmierzasz droga przediablenia. Ja się nie boję, tylko nie rozumiem, tak jak nie rozumiem obcego języka. A do nowomowy KK i gwary młodzieżowej nie mam talentu,w odróżnieniu od pozostałych języków obcych. Poza tym jak mi się otworzył kawałek o szkaplerzu(i drugi o medytacji), to nie chciało mi się czytać. Poćwicz sprawność werbalną i wyjaśnij mi własnymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Przebóstwienie 16.05.04, 13:40 kochanica.francuza napisała: > Poza tym jak mi się otworzył kawałek o szkaplerzu(i drugi o medytacji), to nie > chciało mi się czytać. A co, masz awersje do obiektow kultu religijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Przebóstwienie 16.05.04, 14:44 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Poza tym jak mi się otworzył kawałek o szkaplerzu(i drugi o medytacji), to > nie > > chciało mi się czytać. > A co, masz awersje do obiektow kultu religijnego? Nie,tylko tematyka mnie nudzi. Podobnie jak mnicha w szkaplerzu zapewne nudzi tematyka baletowa. To różne światy, arcysiu - a już chciałeś udowadniać,że jestem opętana? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Przebóstwienie 16.05.04, 15:27 kochanica.francuza napisała: > > A co, masz awersje do obiektow kultu religijnego? > Nie,tylko tematyka mnie nudzi. To dlaczego piszesz na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Przebóstwienie 16.05.04, 15:30 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > A co, masz awersje do obiektow kultu religijnego? > > Nie,tylko tematyka mnie nudzi. > To dlaczego piszesz na tym forum? Tematyka szkaplerzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Przebóstwienie 16.05.04, 20:01 arcykr napisał: > Przeciez ona cie nudzi. Zauważyłeś może,że nie tylko o szkaplerzach się tu pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Arcysiu, jesli moge 17.05.04, 05:10 uzyc terminologii k-f., to co jest tematem wiodacym tego forum? Juz raz kogos pytalem i nie dostaleem odpowiedzi. Smiem twierdzic ze najczesciej mowa jest o dupie Maryni. klaniam sie, k_m Odpowiedz Link Zgłoś