nauma 20.05.04, 16:40 Heh, jednak za bardzo mi przez miesiąc brakowało dyskusji. Zrobię więc szczyt szczytów i włączę ignora gospodarzowi forum, jak się zdenerwuję. Póki co będę cicho, ale wszystkie zapiski będę sobie kopiował na twardziela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: WRACAM :) 20.05.04, 16:46 Witaj. Miło, że wróciłeś. Tu jest całkiem spokojnie, można odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: WRACAM :) 20.05.04, 16:53 a000000 napisała: > Witaj. Miło, że wróciłeś. Tu jest całkiem spokojnie, można odpocząć. Milo, nie milo. Zmienil zdanie, a to nieladnie. Trzeba szanowac innych i rowniez samego siebie. Mimo wszystko lubie naume, chociaz nie zagladam na niektore f. reklamowane przez niego. klaniam sie nisko, k_m Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: WRACAM :) 20.05.04, 16:56 kaptur_mnicha napisał: > Milo, nie milo. Zmienil zdanie, a to nieladnie. Trzeba szanowac innych i > rowniez samego siebie. E tam, tylko krowa nie zmienia poglądów. > Mimo wszystko lubie naume, chociaz nie zagladam na niektore f. reklamowane > przez niego. Ja zawsze zaglądam raz, ale potem wracam do domu, czyli: oczko i arcyś. Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: WRACAM :) 20.05.04, 16:59 Nie wchodzmy w poglady. Zmiana zdania w trywialnych sprawach, dowodz slabosci charakteru. k_m Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: WRACAM :) 20.05.04, 17:12 kapturku, może tak lepiej byś zadbał o swój charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: WRACAM :) 20.05.04, 17:40 a000000 napisała: > kapturku, może tak lepiej byś zadbał o swój charakter? Sugerujesz abym zlozyl podobno deklaracje do "naumowskiej" i wytrwal w niej pracujac nad swoim charakterem? Ciekawe. Wiesz co czesto zastanawiam sie po co jeszcze tu zagladam. Dwa razy pytalem co jest celem tego forum raz mammalgosi drugi raz gospodarza. Brak odpowiedzi. A jesli odfrune to bez zapowiedzi, ale to tez bedzie przeciez proba charkteru by nie powrocic do tak milego jak na przyklad twojego towarzystwa. klaniam sie nisko k_m Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: WRACAM :) 21.05.04, 09:55 kaptur_mnicha napisał: > Nie wchodzmy w poglady. Zmiana zdania w trywialnych sprawach, dowodz slabosci > charakteru. > k_m Kapturze ..zmiana zdania w prywatnej sprawie dowodzi też np. zdolności do przemyśleń, analizy itepe ...Dowodzi też,z e zmieniający zdanie jest skłonny do podejmowania polemiki nie tylko trwania przy swoim .. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: WRACAM :) 20.05.04, 18:10 Ojojojoj... Żegnam / wracam - tu nie ma żadnej charakterologii. Wściekłem się na Arcykra z przyczyn ważkich, ale po pewnym czasie przeważyła chęć rozmów z mamałgosią, A, kochanicą, korcią i jeszcze paroma innymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: WRACAM :) 20.05.04, 20:35 nauma napisał: > Ojojojoj... Żegnam / wracam - tu nie ma żadnej charakterologii. Wściekłem się > na Arcykra z przyczyn ważkich, ale po pewnym czasie przeważyła chęć rozmów z > mamałgosią, A, kochanicą, korcią i jeszcze paroma innymi osobami. O jak milo:-)))) Witamy. Poszlo o kwestię cięć ideologicznych,o ile pamiętam? Kaptura Arcy nie wycina,to on nie wie,co to za "przyjemność". Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: WRACAM :) 20.05.04, 22:19 Rewitka Skoro odpocząłeś od nas, to przyloz sie do opowiadania o Jerzym Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: WRACAM :) 21.05.04, 09:56 nauma napisał: > Heh, jednak za bardzo mi przez miesiąc brakowało dyskusji. Zrobię więc szczyt > szczytów i włączę ignora gospodarzowi forum, jak się zdenerwuję. Póki co będę > cicho, ale wszystkie zapiski będę sobie kopiował na twardziela. :DDD Witaj NAUMKO >>>> ŚWietnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: napisał: wracam 21.05.04, 15:17 Piszę właśnie raport o 240 firmach testujących oprogramowanie NetIQ. Piszę ten raport od środy i mam jeszcze 180 firm do przerobienia. Więc "nie dziwi nic" :( Odpowiedz Link Zgłoś