kochanica.francuza 05.06.04, 21:36 o:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13210891 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: A tu będzie link 05.06.04, 22:55 Już nawet napisałam połowę postu, ale stwierdziłam, że ten blinski nie jest wart, aby się do niego odzywać. Dla niego historia odchodzi w niebyt, a "małe dziwki" w szkołach to prawidłowość. Kochanico, nie trać czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A tu będzie link 06.06.04, 16:06 a000000 napisała: > Już nawet napisałam połowę postu, ale stwierdziłam, że ten blinski nie jest > wart, aby się do niego odzywać. Dla niego historia odchodzi w niebyt, a "małe > dziwki" w szkołach to prawidłowość. Kochanico, nie trać czasu. Myślałam,że się dołączycie,ale doszłam do tej samej konkluzji. Co gorsza jest to STUDENT drugiego roku SOCJOLOGII!!!(w mojej szkółce,fakt) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A tu będzie link 06.06.04, 17:28 kochanica.francuza napisała: > a000000 napisała: > > > Już nawet napisałam połowę postu, ale stwierdziłam, że ten blinski nie jes > t > > wart, aby się do niego odzywać. Dla niego historia odchodzi w niebyt, a "m > ałe > > dziwki" w szkołach to prawidłowość. Kochanico, nie trać czasu. > Myślałam,że się dołączycie,ale doszłam do tej samej konkluzji. > Co gorsza jest to STUDENT drugiego roku SOCJOLOGII!!!(w mojej szkółce,fakt) > blinski oc...ał całkiem.Przeczytajcie.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: A tu będzie link 06.06.04, 17:38 > Co gorsza jest to STUDENT drugiego roku SOCJOLOGII!!!(w mojej szkółce,fakt) No cóż, to akuratny wiek, by demonstrować liberalizm obyczajowy... Nie ma się co dziwić, dopiero wyszedł ze szkoły i mamie spod fartuszka, więc demonstruje swoje przywiązanie do wolności. pozdrawiam, Luki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A tu będzie link 06.06.04, 18:47 sunday napisał: > > Co gorsza jest to STUDENT drugiego roku SOCJOLOGII!!!(w mojej szkółce,fakt > ) > > No cóż, to akuratny wiek, by demonstrować liberalizm obyczajowy... Nie ma się > co dziwić, dopiero wyszedł ze szkoły i mamie spod fartuszka, więc demonstruje > swoje przywiązanie do wolności. > no tak. w szkole go zniewalali komunistycznie;-) > pozdrawiam, > Luki Odpowiedz Link Zgłoś