i.am.girl 22.02.12, 12:28 Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd się wziął zakaz seksu przedmałżeńskiego? Czy nie cudzołóż nie tyczyło się tylko zdrad żon i mężów? Czy to tylko nadinterpretacja kk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 12:35 W tamtych czasach małżeństwa zawierano przeważnie ok. 13 roku życia i były one raczej obligatoryjne, aranżowane. Cudzołóstwo w większości przypadków oznaczało zdradę. Nie moja wina, że firmy ubezpieczeń pośmiertnych nie nadążają za zmianami społecznymi i techniką. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 12:57 ultimate.strike napisał: > W tamtych czasach małżeństwa zawierano przeważnie ok. 13 roku życia i były one > raczej obligatoryjne, aranżowane. Cudzołóstwo w większości przypadków oznaczało > zdradę. Nie moja wina, że firmy ubezpieczeń pośmiertnych nie nadążają za zmian > ami społecznymi i techniką. Ta,w Krk 14 letnie dziecko może wyjść za mąż . Kan. 1083 - § 1. Nie może zawrzeć ważnego małżeństwa mężczyzna przed ukończeniem szesnastego roku życia i kobieta przed ukończeniem czternastego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 13:08 W czasach powstawania omawianego zakazu Kościoła jeszcze nie było, ani kodeksu kanonicznego. Wtedy można było, a dokładniej trzeba było jeszcze wcześniej. W prezencie na postrzyżyny dostawało się żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 15:22 czesc kolter, siema :) nawet nie wiedzialem !!! przeciez zabawy z 15nastka to juz przestepstwo i pedofilia, widocznie wg prawa kanonicznego nie :) to dlatego czarni tak wpadaja bo maja w te swoje czerepy powbijane , ze kanoniczne tylko ich obowiazuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:08 kotekali napisał: > czesc kolter, siema :) > nawet nie wiedzialem !!! przeciez zabawy z 15nastka to juz przestepstwo i pedof > ilia, widocznie wg prawa kanonicznego nie :) to dlatego czarni tak wpadaja bo > maja w te swoje czerepy powbijane , ze kanoniczne tylko ich obowiazuje ... Pewno nawet nie wiesz z w watykanie można baraszkować już z 12 letnim dzieckiem " W Watykanie, wiek uprawniający do współżycia seksualnego wynosi 12 lat. Oznacza to, że na terenie Stolicy Apostolskiej dorośli mogą odbywać stosunki płciowe z 12-letnimi dziećmi, za zgodą tych ostatnich – informuje portal inopressa.ru, powołując się na wczorajszą publikację niemieckiej gazety „Die Welt”." Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:22 kolter napisał: > Pewno nawet nie wiesz z w watykanie można baraszkować już z 12 letnim d > zieckiem > > " W Watykanie, wiek uprawniający do współżycia seksualnego wynosi 12 lat. Ozna > cza to, że na terenie Stolicy Apostolskiej dorośli mogą odbywać stosunki płciow > e z 12-letnimi dziećmi, za zgodą tych ostatnich – informuje portal inopre > ssa.ru, powołując się na wczorajszą publikację niemieckiej gazety „Die We > lt”." To dość częsty błąd, ale w Watykanie obowiązuje prawo włoskie i wraz z nim wiek 14 lat. Lernakow kiedyś mnie poprawił, linkował źródło i uznałem jego rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:23 k_a_p_p_a napisał: To dość częsty błąd, ale w Watykanie obowiązuje prawo włoskie i wraz z nim wiek > 14 lat. Lernakow kiedyś mnie poprawił, linkował źródło i uznałem jego rację. Dwa trzy lata ?? Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:31 Dokładnie dwa lata. W tym wieku to duża różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:36 k_a_p_p_a napisał: > Dokładnie dwa lata. W tym wieku to duża różnica. Nie o to mi chodziło , dwa albo trzy lata temu benek coś tam majstrował w prawie Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:55 Faktycznie. Watykan nie ma własnego oddzielnego kodeksu karnego. Na mocy Traktatu Laterańskiego państwo Watykan zwykle stosuje aktualne prawo krajowe Włoch oraz regionalne i lokalne przepisy Rzymu, o ile nie są sprzeczne z Kodeksem Prawa Kanonicznego i szczegółowymi regulacjami wprowadzonymi przez Papieża. Prawo Watykanu pozwala sądom włoskim na ściganie sprawców niektórych przestępstw na terenie Watykanu[11]. Zgodnie z dekretem Benedykta XVI wchodzącym w życie 1 stycznia 2009 "Legge sulle fonti del diritto" włoskie prawo karne przestaje być automatycznie przenoszone do prawa obowiązującego w Watykanie[12]. pl.wikipedia.org/wiki/Wiek_przyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:06 k_a_p_p_a napisał: > > Faktycznie. " Zgodnie z dekretem Benedykta XVI wchodzącym w życie 1 stycznia 2009 "Leg > ge sulle fonti del diritto" włoskie prawo karne przestaje być automatycznie prz > enoszone do prawa obowiązującego w Watykanie" Widać ze Niemcy z Die Welt nie łgali Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:38 "Cudzołóż puki jest ochota i sił nie brakuje",tak rzecze kazdy ktory juz nie moze.To grzech? A czyj to? Kler,olewaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:23 Jeżeli potraktować obiekty będące własnością KośKatu za strefę eksterytorialną rozwiąże to w dużym stopniu problem odszkodowań dla ofiar pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:27 ciekawe czy tu ktos ma o tym pojecie?! a moze to normalne? hehhee taki daddy jedzie ze swoja coreczka na peilgrzymke do watykanu , zeby tam pokazac jej ojca swietego ....moze nawet uda sie jej pozwolic pobawic nim? tylko, ze jak coreczka opowie potem w domu mamusi i mamusia zakapuje tatusia tu gdzie trzeba miec 15lat ukonczone to juz moze byc problem...ciekawe jakby sie taki tlumaczyl? ze tam gdzie doszlo do pokazow ojca swietego wystarczylo miec 12lat? i wogole przeciez ten wiek nie bierze sie z ksiezyca...chodzi o prawidlowy rozwoj psychofizyczny...zbyt wczesnie rozpoczynane zabawy sa szkodliwe ...dlaczego 12 lat tylko i w watykanie? podobno jakas tam ludnosc jest ...cywilna ...urzednicy i ich rodziny...nie wszyscy to katabasy przeciez ...pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:39 " W kontekście ostatnich skandali seksualnych w Kościele europejskie media przypominają, że zgodnie z prawem, obowiązującym w Watykanie, wiek uprawniający do współżycia seksualnego wynosi 12 lat. Oznacza to, że na terenie Stolicy Apostolskiej dorośli mogą odbywać stosunki płciowe z 12-letnimi dziećmi, za zgodą tych ostatnich – informuje portal inopressa.ru, powołując się na wczorajszą publikację niemieckiej gazety "Die Welt". " wiadomosci.onet.pl/swiat/legalny-seks-z-12-letnimi-dziecmi-w-watykanie,1,3570020,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Die Welt 22.02.12, 16:46 www.welt.de/politik/deutschland/article7319676/Vatikan-erlaubt-Sex-mit-Kindern-ab-zwoelf-Jahren.html Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:25 Czy wy panowie wyobrażacie sobie wasze 12-letnie córeczki uprawiajace seks ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:30 voxave napisała: > Czy wy panowie wyobrażacie sobie wasze 12-letnie córeczki uprawiajace seks ? Nie, my sobie wyobrażamy jakim nożem obcinamy jaja zboczeńcom. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:47 voxave napisała: > Kolter--bo to takie straszne .... Też tak myślałem ,ale mam ostry nóż;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 12:40 i.am.girl napisała: > Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd się wziął zakaz seksu przedmałżeńskiego? Czy nie > cudzołóż nie tyczyło się tylko zdrad żon i mężów? Czy to tylko nadinterpretacja kk? Masz problem z tym ? idź do meblowego kupisz z nim na spółkę wyrko i na swoim a nie na cudzym będziesz to robiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 12:44 Można też na podłodze, na stole, krześle. Cudzołóstwo wtedy wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 13:01 k_a_p_p_a napisał: > Można też na podłodze, na stole, krześle. Cudzołóstwo wtedy wykluczone. No nie ,bo podłoga czy stół jest czyjś :)) no a wyrko zakupione wspólnie jest ich Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 13:06 k_a_p_p_a napisał: > Dobra, niech idą w plener:)) Łąka tez czyjaś może być :)) bo czyby ze sobie dmuchany materac kupią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 13:57 Same cudzołożniki sie zebrały--ale wam temat podchodzi-----Cudzołożenie wymyslili panowie aby kobieta byla karana za skoki w bok--nie chca karmić nie swoich dzieci. I kobiete uważaja za swoja wlasnośc. Do dzisiaj kamienuje sie kobiete a mężczyzna uchodzi z życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 14:10 voxave napisała: > Same cudzołożniki sie zebrały--ale wam temat podchodzi-----Cudzołożenie wymysli > li panowie aby kobieta byla karana za skoki w bok--nie chca karmić nie swoich d > zieci. > I kobiete uważaja za swoja wlasnośc. > Do dzisiaj kamienuje sie kobiete a mężczyzna uchodzi z życiem. Tato zaraz wraca , pierogi przygotowane do gotowania :)) Matriarchat ci się marzy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 15:58 Kolter----juz po obiedzie--kapusniak i filet z dorsza+ziemiaki+brokuly+surowka z kapusty kwaszonej mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:14 voxave napisała: > Kolter----juz po obiedzie--kapusniak i filet z dorsza+ziemiaki+brokuly+surowka > z kapusty kwaszonej mniam :) Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 22:54 voxave napisała: > Kolter----juz po obiedzie--kapusniak i filet z dorsza+ziemiaki+brokuly+surowka > z kapusty kwaszonej mniam :) Rozumiem ,środa popielcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:07 Pocoo-----czysty przypadek, ale popatrz, jak to czlowiekowi w krew weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:23 kolter napisał: > Matriarchat ci się marzy ??? A mi się nie marzy,ja to mam. Taka jestem,a co? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:34 pocoo napisała: > kolter napisał: > > Matriarchat ci się marzy ??? > A mi się nie marzy,ja to mam. Taka jestem,a co? Jakie kiecki nosi twój Tato ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 09:49 kolter napisał: > Jakie kiecki nosi twój Tato ? A mój tato...jak na lato. Nie lubisz takich kobiet jak ja.Oj, nie lubisz. A ja na to...jak na lato. Kocham cię kolter za wyważenie, takt i "pieruńskie" poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 09:57 pocoo napisała: > > A mój tato...jak na lato. -20 a ty chopa w letniej kiecce ... > Nie lubisz takich kobiet jak ja.Oj, nie lubisz. Przestań , tzw pewnych siebie na forum jest sporo a jakie są naprawdę w życiu ...... > A ja na to...jak na lato. Po prostu kładziesz kaco ... > Kocham cię kolter za wyważenie, takt i "pieruńskie" poczucie humoru. No czyli dokładnie za to za co ja sam siebie kocham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:25 Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) rezsta panow skreca sie z zazdrości :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:29 voxave napisała: > Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) rezsta panow skreca sie z zazdrośc > i :)))) Tylko skomar102 mi zazdrości/ł,ale jak sie okazuje jest gejem ,czyli to była tylko z jego strony gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:37 Kolter--a pies z nim tańcowal----gatke ma tak dretwą że żadna/żaden go nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:50 voxave napisała: > Kolter--a pies z nim tańcowal----gatke ma tak dretwą że żadna/żaden go nie chce:) Jak nie zechce , skoro to tył jego głowy na fotce widać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 12:08 Kolter----no co chcesz,tył ma apetyczny :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:54 voxave napisała: > Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) Czasami jestem stała w uczuciach. Szczególnie dotyczy to koltera,który nie jeden raz zdrowo mi przypieprzył. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 11:03 pocoo napisała: > voxave napisała: > > > Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) > > Czasami jestem stała w uczuciach. Szczególnie dotyczy to koltera,który nie jede > n raz zdrowo mi przypieprzył. Bo litość to zbrodnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 11:17 kolter napisał: > pocoo napisała: > > Czasami jestem stała w uczuciach. Szczególnie dotyczy to koltera,który ni > e jede > > n raz zdrowo mi przypieprzył. > > Bo litość to zbrodnia !!! Oczywiście.Podejrzewam,że w realu rozmawialibyśmy ZAKUCI W ZBROJE.Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 12:10 Pocoo---rekomendujesz,że Koltuś dobrze, czyli zdrowo pieprzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 12:46 voxave napisała: > Pocoo---rekomendujesz,że Koltuś dobrze, czyli zdrowo pieprzy ? Przecież dobrze o tym wiesz.Tobie też czasami przypieprzy.Czy zdrowo? Ocena subiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 25.02.12, 19:59 voxave napisała: > Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) rezsta panow skreca sie z zazdrośc > i :)))) No widzisz, dopiero mu wyznałam miłość a on już z pocco romansuje Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 25.02.12, 20:10 i.am.girl napisała: > voxave napisała: > > > Kolter--ale masz powodzenie u kobiet :)))))) rezsta panow skreca sie z za > zdrośc > > i :)))) > > No widzisz, dopiero mu wyznałam miłość a on już z pocco romansuje Romans z ........... Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 15:49 voxave napisała: > Same cudzołożniki sie zebrały--ale wam temat podchodzi-----Cudzołożenie wymysli > li panowie aby kobieta byla karana za skoki w bok--nie chca karmić nie swoich d > zieci. > I kobiete uważaja za swoja wlasnośc. > Do dzisiaj kamienuje sie kobiete a mężczyzna uchodzi z życiem. No tak, jeszcze nie słyszałam o mężczyźnie ukaranym za zdradę. Hmm może zbierzmy feministki i pokaramy kilku tak dla przykładu :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:01 I.am----nic z tego nie bedzie kobiety nie sa solidarne zawsze spiskuje na swoja niekorzyśc i staraja sie cos urwac dla siebie. Ja pracuje dla siebie i na wlasny rachunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:12 i.am.girl napisała: > voxave napisała: > > > Same cudzołożniki sie zebrały--ale wam temat podchodzi-----Cudzołożenie w > ymysli > > li panowie aby kobieta byla karana za skoki w bok--nie chca karmić nie sw > oich d > > zieci. > > I kobiete uważaja za swoja wlasnośc. > > Do dzisiaj kamienuje sie kobiete a mężczyzna uchodzi z życiem. > > No tak, jeszcze nie słyszałam o mężczyźnie ukaranym za zdradę. Hmm może zbierzm > y feministki i pokaramy kilku tak dla przykładu :) Nie słyszałaś ,to poczytaj " W niedzielę talibowie wykonali wyrok śmierci na parze oskarżonej o cudzołóstwo. Para została ukamienowana publicznie na oczach około 200 mieszkańców wioski Mula Kuli w północno-wschodniej prowincji Kunduz w okręgu Imam Sahi." www.gadu-gadu.pl/ukamienowali-pare-oskarzona-o-cudzolostwo Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 22:52 i.am.girl napisała: > No tak, jeszcze nie słyszałam o mężczyźnie ukaranym za zdradę. Hmm może zbierzm > y feministki i pokaramy kilku tak dla przykładu :) Mężczyźni mają zdradę w genach i karanie ich byłoby gwałtem na ich naturze.No chyba że w czasie pieszczot zębami...kozikiem...lub kwasem solnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:14 voxave napisała: > Do dzisiaj kamienuje sie kobiete a mężczyzna uchodzi z życiem. Gdyby za cudzołóstwo kamienowali facetów to wiesz kto by pozostał? Jarek i jemu podobni.Tragedia.No i z kim wtedy miałabym cudzołozyć?Wypierdki, wymoczki,fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 15:25 kiedys na radyjo gadali, ze loze malzenskie to rodzaj oltarza ..powaga...tam modliwta malzonkow polegala na czyms innym :) ...chwalmy pana :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:26 kolter napisał: > k_a_p_p_a napisał: > > > Można też na podłodze, na stole, krześle. Cudzołóstwo wtedy wykluczone. > > No nie ,bo podłoga czy stół jest czyjś :)) no a wyrko zakupione wspólnie jest i > ch A w pociągu,w przeciągu ,na drągu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:35 pocoo napisała: > A w pociągu,w przeciągu ,na drągu? Nie testowałaś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:47 kolter napisał: > Nie testowałaś ?? Zależy od drąga. Testowałam .Bez względu na Twój sceptycyzm rzucany w moją stronę przyznam się,że najbardziej nie znoszę faceta czekającego na mnie w łóżku.Co innego jak mnie na to wyro rzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 12:49 voxave napisała: > Pocoo--ale ty jestes wymagajaca:))) A co? Jak szaleć ,to szaleć..."podwójna kaszanka". Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 15:48 kolter napisał: > Masz problem z tym ? idź do meblowego kupisz z nim na spółkę wyrko i na swoim a > nie na cudzym będziesz to robiła :)) Pomysł świetny :) niewykonalny, nie będę na jeden raz wyrka kupować :) tak pytam bo są rzeczy w kk które ciężko logicznie wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:09 i.am.girl napisała: > kolter napisał: > > Masz problem z tym ? idź do meblowego kupisz z nim na spółkę wyrko i na s > woim a > > nie na cudzym będziesz to robiła :)) > > Pomysł świetny :) niewykonalny, nie będę na jeden raz wyrka kupować :) tak pyta > m bo są rzeczy w kk które ciężko logicznie wytłumaczyć Odpowiem ci , jak mi na mail kolter@gazeta.pl napiszesz swój poprzedni nick :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 18:52 kolter napisał: > Odpowiem ci , jak mi na mail kolter@gazeta.pl napiszesz swój poprzedni nick :)) Kolter, wiesz że Cię kocham, ale nie zrobię tego bo kiedyś możesz w akcie zemsty za coś się wygadać :D A chyba nie mieliśmy styczności ze sobą więc nic by Ci to nie dało :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 19:03 i.am.girl napisała: > kolter napisał: > > > Odpowiem ci , jak mi na mail kolter@gazeta.pl napiszesz swój poprzedni nick :)) > > Kolter, wiesz że Cię kocham, Skoro tak to udowodnij to :)) >ale nie zrobię tego bo kiedyś możesz w akcie zemst > y za coś się wygadać :D Nie ,czasem udaje mi się zachować tajemnice :)) A chyba nie mieliśmy styczności ze sobą więc nic by Ci > to nie dało :) No nie wiem ,coś czuję ze wiele nas łączy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 19:09 kolter napisał: > Skoro tak to udowodnij to :)) Udowadniam: :) <3 > Nie ,czasem udaje mi się zachować tajemnice :)) To czasem mnie niepokoi więc zostanę przy swoim :) > No nie wiem ,coś czuję ze wiele nas łączy :)) Oooooooo tak też to czuję :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 19:24 i.am.girl napisała: > To czasem mnie niepokoi więc zostanę przy swoim :) Nie dygaj nic , nie zakapuje :)) > Oooooooo tak też to czuję :D:D No to wal śmiało mi maila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:12 voxave napisała: > Kolter--nie cudzołóż ! Nie muszę ,stać mnie na dmuchany materac . Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:27 kolter napisał: > Nie muszę ,stać mnie na dmuchany materac . Słońce, ja kupię materac, a Ty będziesz cudzołożył. Bo na Twoim to ja będę grzesznicą :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:36 i.am.girl napisała: > kolter napisał: > > Nie muszę ,stać mnie na dmuchany materac . > > Słońce, ja kupię materac, a Ty będziesz cudzołożył. Bo na Twoim to ja będę grze > sznicą :D Noto to zakup wspólny :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:32 voxave napisała: > Kolter--nie cudzołóż ! Widać,że te kościelne nakazy w tobie tkwią. Czy wiesz jakie cudzołóstwo potrafi być podniecające i szalone? Tracisz voxave,oj tracisz...Nigdy po latach seks z mężem nie będzie nawet namiastką cudzołóstwa. Mnie grzech nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:37 pocoo napisała: > voxave napisała: > > > Kolter--nie cudzołóż ! > > Widać,że te kościelne nakazy w tobie tkwią. Czy wiesz jakie cudzołóstwo potrafi > być podniecające i szalone? Tracisz voxave,oj tracisz...Nigdy po latach seks z > mężem nie będzie nawet namiastką cudzołóstwa. Mnie grzech nie obchodzi. Fakt nie porównasz polowania ze świniobiciem . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 02:44 Pocoo----masz mnie za gupia babe,która tego eliksiru nie spróbowala z innego źródla--ha,ha pojetna ze mnie kobitka, dobrze sie przypatrzylam jak sobie poczynaja najbardziej nobliwi panowie. Smacznego:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 09:42 voxave napisała: > Pocoo----masz mnie za gupia babe, Ależ skąd. która tego eliksiru nie spróbowala z innego źr > ódla--ha,ha Piszesz tak powściągliwie,że mam wątpliwości. pojetna ze mnie kobitka, dobrze sie przypatrzylam jak sobie poczyna > ja najbardziej nobliwi panowie. No właśnie,"przypatrzyłaś się". > Smacznego:)))))) A dziękuję,"na zdrowie". Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 10:27 Pocoo---nic nie powiem,nic nie widze ,ciemna jestem tak na 10 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 16:25 >tak pytam bo są rzeczy w kk które ciężko logicznie wytłumaczyć My faceci to mamy przechlapane - "...nie pożądaj żony bliźniego". Nie ma natomiast przykazania "nie pożądaj męża..." >...nie będę na jeden raz wyrka kupować :) Kupujesz raz - jest Twoje już na zawsze. Ty nie grzeszysz. A On? Niech On się martwi. On się będzie spowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:20 Jotka---nie ma *nie pożądaj męża bliźniej swojej* bo kobieta jest traktowana jak przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 17:40 >...kobieta jest traktowana jak przedmiot. Przedmiot czy podmiot - w tym przypadku nieważne. Grunt, że literalnego zakazu nie macie. Pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nie cudzołóż 22.02.12, 23:11 Jotka-----być postrzeganym jako przedmiot ,a podmiot to dwie bardzo wazne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Nie cudzołóż 23.02.12, 01:40 >...to dwie bardzo wazne sprawy ..to dwie bardzo .r ó ż n e sprawy, ale nie to jest tematem naszych żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 25.02.12, 18:31 netweteran napisał: > Lubisz się bzykać? No niech no Pocco raz jeszcze mi napisze ze potrafię przywalić. No a ty trollu goń się . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 25.02.12, 18:41 kolter napisał: > No niech no Pocco raz jeszcze mi napisze ze potrafię przywalić. No dobrze,nie napiszę.Miecz Damoklesa zawisł nad moją głową? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 25.02.12, 18:43 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > > No niech no Pocco raz jeszcze mi napisze ze potrafię przywalić. > No dobrze,nie napiszę.Miecz Damoklesa zawisł nad moją głową? E tam , tylko Natanka poproszę żeby ciebie przeklął :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 25.02.12, 18:49 kolter napisał: > E tam , tylko Natanka poproszę żeby ciebie przeklął :) Ty okrutna bestyjo.Błagam,nie narażaj mnie na aż tak gigantyczną śmieszność. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 25.02.12, 18:51 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > E tam , tylko Natanka poproszę żeby ciebie przeklął :) > > Ty okrutna bestyjo.Błagam,nie narażaj mnie na aż tak gigantyczną śmieszność. Kara nie może cię ominąć !! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 25.02.12, 18:57 kolter napisał: > Kara nie może cię ominąć !! Troszkę się boję ,ale niech tam...już przypinam się do wezgłowia kajdankami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 25.02.12, 19:00 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Kara nie może cię ominąć !! > > Troszkę się boję ,ale niech tam...już przypinam się do wezgłowia kajdankami. Nie licz na perwersję , ustna reprymenda cię czeka . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 25.02.12, 19:05 kolter napisał: > Nie licz na perwersję , ustna reprymenda cię czeka . Całkiem ciekawie się robi.Może być ustna... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 25.02.12, 19:08 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Nie licz na perwersję , ustna reprymenda cię czeka . > > Całkiem ciekawie się robi.Może być ustna... Nie lizanko ,a marudzenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 25.02.12, 21:56 kolter napisał: > Nie lizanko ,a marudzenie :)) No i wyszedl z Ciebie stary piernik. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 25.02.12, 21:58 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Nie lizanko ,a marudzenie :)) > > No i wyszedl z Ciebie stary piernik. Co ma piernik do wiatraka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 25.02.12, 22:19 kolter napisał: > Co ma piernik do wiatraka ? Jak zwykle masz rację.Nic,zwyczajnie nic. No chyba, że wiatraczek można wsadzić w piernik. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 26.02.12, 11:56 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Co ma piernik do wiatraka ? > Jak zwykle masz rację.Nic,zwyczajnie nic. No chyba, że wiatraczek można wsadzić > w piernik To się nazywa zakręcić śmigłem . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Nie cudzołóż 26.02.12, 12:07 znowu wszechmocny , wszystkowiedzacy nie ... przewidzial , ze jego cudowne dzielo stworzenia - ludziki , beda nierzadko chedozyc ( qrwic ) , gdzie sie da i jak sie da .... . majac gdzies jego slowa osobiscie wyryte w kamieniu . a moze to przewidzial i ma frajde .. widzi wszystko, notuje, by ...sadzic zywych i umarlych . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do Koltera 26.02.12, 17:21 Co wy---sado/macho czy jak tam sie to pisze :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 26.02.12, 18:36 voxave napisała: > Co wy---sado/macho czy jak tam sie to pisze :)))))))) Pisze się sado/macho no ale czyta macho/sado Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 27.02.12, 10:43 kolter napisał: > Pisze się sado/macho no ale czyta macho/sado Zdcydowanie macho kolter jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 27.02.12, 12:20 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > > Pisze się sado/macho no ale czyta macho/sado > > Zdcydowanie macho kolter jako pierwszy. Nic z tych rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 27.02.12, 12:47 kolter napisał: > > > Pisze się sado/macho no ale czyta macho/sado > > > > Zdcydowanie macho kolter jako pierwszy. > > Nic z tych rzeczy . Z jakich rzeczy w "mordę jeża"? Ale robisz zawirowania... Napisaleś,że czyta się MACHO/sado.Zgodzilam się z tym aby ci się nie narażać. Kolter.Gdzieżbym śmiała ustawiać kolejkę.Przecież Ty nigdy nie cudzołożysz i ja o tym jestem diabelsko przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 27.02.12, 13:30 pocoo napisała: Z jakich rzeczy w "mordę jeża"? No tych .... > Ale robisz zawirowania... Nie , to ona zawirowała > Napisaleś,że czyta się MACHO/sado.Zgodzilam się z tym aby ci się nie narażać. > Kolter. Mi ??? Gdzieżbym śmiała ustawiać kolejkę.Przecież Ty nigdy nie cudzołożysz i ja > o tym jestem diabelsko przekonana. No pewno ze nie na materac mnie stać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do Koltera 27.02.12, 13:40 Kolter----to teraz handlujesz materacami ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do Koltera 27.02.12, 13:46 voxave napisała: > Kolter----to teraz handlujesz materacami ? Ale tylko lekko używanymi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do Koltera 27.02.12, 14:41 kolter napisał: > voxave napisała: > > > Kolter----to teraz handlujesz materacami ? > > Ale tylko lekko używanymi :)) I dmuchanymi jakby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do Koltera 27.02.12, 16:20 Kolter---hadlujesz dmuchanymi czyli teraz jestes streczycielem ha,ha---a gdzie twój pistolet ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: do i.am.girl 27.02.12, 22:19 netweteran napisał: > Lubisz się bzykać? G** Ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 27.02.12, 22:38 i.am.girl napisała: > netweteran napisał: > > > Lubisz się bzykać? > > G** Ci do tego Powiedz ino słowo a cię pomszczę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 27.02.12, 23:40 i.am.girl napisała: > Mój Ty bohaterze :) Kocham Cię :)) Udowodnij :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:18 kolter napisał: > i.am.girl napisała: > > > Mój Ty bohaterze :) Kocham Cię :)) > > Udowodnij :))))))))))) O żesz Ty notoryczny cudzołożniku.Ja Ci zaraz udowodnię "wałkiem bez łeb". A przestaniesz Ty diable poganinie bałamucić cnotliwe niewiasty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:48 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > i.am.girl napisała: > > > > > Mój Ty bohaterze :) Kocham Cię :)) > > > > Udowodnij :))))))))))) > O żesz Ty notoryczny cudzołożniku.Ja Ci zaraz udowodnię "wałkiem bez łeb". > A przestaniesz Ty diable poganinie bałamucić cnotliwe niewiasty. Lepiej dać chłopakom a nie robakom :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:53 kolter napisał: > Udowodnij :)))))))))) Ależ Kochanie, nie wiem jak :) Nie wierzysz mi na słowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 11:46 i.am.girl napisała: > kolter napisał: > > Udowodnij :)))))))))) > > Ależ Kochanie, nie wiem jak :) Nie wierzysz mi na słowo? :) No jakoś małej wiary we mnie sporo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 28.02.12, 12:44 kolter napisał: > No jakoś małej wiary we mnie sporo :)) Kłamczuch i obłudnik.Ile jest wiary w człowieku niewierzącym?No ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 12:55 pocoo napisała: > kolter napisał: > > No jakoś małej wiary we mnie sporo :)) > > Kłamczuch i obłudnik.Ile jest wiary w człowieku niewierzącym?No ile ? Zbadaj alkomaty.net.pl/produkt/86/alkomat-da-8100-super-cena/ Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 03:06 I.am-----i prawidłowo odpysknęlas zgredowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:10 voxave napisała: > I.am-----i prawidłowo odpysknęlas zgredowi :) Cholera,będę musiała się zmienić.Przecież forum służy do pogadania(madrze,głupio,byle do przodu) a ja durnowata często ucinam głupiutka dyskusję potwierdzeniem idiotycznych zarzutow.Gdyby to pytanie na mnie trafiło,to woda na młyn...żadnych zaprzeczeń bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:40 ----Pocoo--jako jedna z najstarszych Szamanek stwierdzam,że zostały w tobie niepotrzebne pokłady niewinności---popracuj nad tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:48 voxave napisała: > ----Pocoo--jako jedna z najstarszych Szamanek stwierdzam,że zostały w tobie nie > potrzebne pokłady niewinności---popracuj nad tym :) Wieczna dziewica ?? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 08:54 Kolter-------zawsze radio ma Ryja:)papatki ,lece do dentysty sadysty:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:06 voxave napisała: > Kolter-------zawsze radio ma Ryja:)papatki ,lece do dentysty sadysty:((((((( No niech cię wymęczy jak należy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 13:41 Kolter--ten sadysta wyrwal mi ząb i to dwójkę bo pekł na pół.Mamusiu, jak ja teraz wygladam jak menel. Zaraz puści znieczulenie i bede sie darla jak Paco na forumie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: do i.am.girl 28.02.12, 13:57 Hihihi :) Już sobie wyobrażam, a nie seplenisz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 13:58 i.am.girl napisała: > Hihihi :) Już sobie wyobrażam, a nie seplenisz? :)))) Jesce nie wie z nikim nie rosmafiała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 16:16 Kolter---ty uważaj na swoja sztuczna szczęke aby ci ja pies nie porwał. Albo uwazaj na Skomarka mojego ulubionego to ci zabki powybija.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 21:24 voxave napisała: > Kolter---ty uważaj na swoja sztuczna szczęke aby ci ja pies nie porwał. Nawet nie wiesz ze kiedyś pracowałem na wsi u jednego chłopka , popił zostawił sztuczną szczękę na stole pies chapnął zakopał w kupie piachu przed domem :)) > Albo uwazaj na Skomarka mojego ulubionego to ci zabki powybija.:)))) Za cienki nie tylko słownie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 16:15 I.am--cieszysz sie gadzno:)Nie seplenie, ale wielka przerwa i nigdy jak zyje taka sie nie widzialam.Musze sobie zrobic zdjęcie w pełnym usmiechu na pamiatkę bo za tydzien ide na przymiarke po sztucznego zabka. Smiej sie ,jak pozyjesz może tez cie to spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 13:57 voxave napisała: > Kolter--ten sadysta wyrwal mi ząb i to dwójkę bo pekł na pół.Mamusiu, jak ja te > raz wygladam jak menel. > Zaraz puści znieczulenie i bede sie darla jak Paco na forumie:)))))) Uciszę Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: do i.am.girl 28.02.12, 16:19 Kolter---nie tylko babiarz z ciebie i okrutny cudzołożnik, to jeszcze sadysta :))) Pocoo to ci napuka zdrajco :) Z tłuczkiem do cierpiącej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 21:26 voxave napisała: > Kolter---nie tylko babiarz z ciebie i okrutny cudzołożnik, to jeszcze sadysta :> ))) Sadysta ?????? cierpiącej skrócić chciałem cierpienia :))) > Pocoo to ci napuka zdrajco :) > Z tłuczkiem do cierpiącej ? heh :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:00 kolter napisał: > Wieczna dziewica ?? O psia jucha!Coś jest na rzeczy.Moja córka twierdzi,że jest z niepokalanego poczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:07 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Wieczna dziewica ?? > > O psia jucha!Coś jest na rzeczy.Moja córka twierdzi,że jest z niepokalanego poczęcia. Wskazać drogę do nieba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:16 kolter napisał: > Wskazać drogę do nieba ?? Komu? Mojej córce po dwóch rozwodach? Właściwie to chyba przed nią niebo stoi otworem a ta ciepłolubna się uparła aby z diabłami figlować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do i.am.girl 28.02.12, 09:23 pocoo napisała: > kolter napisał: > > > Wskazać drogę do nieba ?? > > Komu? Mojej córce po dwóch rozwodach? Właściwie to chyba przed nią niebo stoi o > tworem a ta ciepłolubna się uparła aby z diabłami figlować. ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: do voxave 28.02.12, 09:11 voxave napisała: > ----Pocoo--jako jedna z najstarszych Szamanek stwierdzam,że zostały w tobie nie > potrzebne pokłady niewinności---popracuj nad tym :) Tych "najstarszych",to ja słucham jak wyroczni.Popracuję...łoj,popracuję.Wolę być jawnogrzesznicą niż cichodajką.Precz z niewinnością.Grzechy,grzeszki ,grzeszuńki...do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś