Dodaj do ulubionych

Patronat kościoła

04.09.12, 22:30
Ta religia jest odrażająca. Popatrzcie:

- Dlaczego na kościele można wieszać takie zdjęcia, a pokazywanie przemocy w telewizji jest już niedobre, bo dzieci patrzą? - pisze nasza czytelniczka pani Natalia, która natknęła się na kontrowersyjną antyaborcyjną wystawę we Wrocławiu.
"Nie podoba mi się kampania przeciw aborcji w formie bannerów rozwieszanych na kościołach. Uważam ją za niesmaczną i nieetyczną" - pisze pani Natalia z Wrocławia.

Jak informuje, wystawy z drastycznymi zdjęciami płodów wisiały przez ostatni tydzień na płocie kościoła św. Franciszka we Wrocławiu i na północnej stronie kościoła Marii Panny na Piasku.

"W tej wystawie jest coś, co budzi we mnie nie współczucie, nie odrazę dla poddających się aborcji, ale odrazę i agresję wobec tych, którzy w tak niefrasobliwy sposób epatują zakrwawionymi fotografiami. Chyba brak tu równowagi. Najbardziej oburza mnie zdjęcie z monetą, dosłownie jakbym się przeniosła do XVII w. i oglądała dziwowiska i Kunstkamery! Demagogia sięga zenitu przy porównaniu wizerunku Hitlera i płodu! Z innej strony, kto pozwolił tej organizacji upowszechniać te zdjęcia? - pyta pani Natalia.

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,12420727,Do_dyskusji___Dlaczego_na_kosciele_mozna_wieszac_takie.html
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Patronat kościoła 05.09.12, 12:20
      Niech powieszą na płotach ryje pedofilów ze swoich szeregów ku przestrodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka