tomasz_456 23.12.13, 19:57 Wszystkim wierzącym czytającym to forum życzę radosnego przezywania Świat Bożego Narodzenia. Wszystkim poszukującym ateistom życzą znalezienia drogi do Pana. Wszystkim walczącym ateistom życzę pokoju serca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferro2 Re: Życzenia 23.12.13, 20:43 tomasz_456 napisał: > Wszystkim wierzącym czytającym to forum życzę radosnego przezywania Świat Bożeg > o Narodzenia. > Wszystkim poszukującym ateistom życzą znalezienia drogi do Pana. > Wszystkim walczącym ateistom życzę pokoju serca. Dziekuje, Tobie rowniez zycze Blogoslawionych i spokojnych Swiat:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Życzenia 23.12.13, 20:44 a ja Wam życzę życzliwości wobec bliźnich i dużo seksu... papa jeep Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Życzenia 23.12.13, 21:57 naturalnie KArTOfLOM winszuje dojścia do ateizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Życzenia 23.12.13, 22:07 billy.the.kid napisał: > naturalnie KArTOfLOM winszuje dojścia do ateizmu. Słusznie, trzeba im życzyć tego, co najlepsze. :) Przyłączam się. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Życzenia 23.12.13, 22:06 tomasz_456 napisał: > Wszystkim wierzącym czytającym to forum życzę radosnego > przezywania Świat Bożego Narodzenia. Swoim... dobrze. > Wszystkim poszukującym ateistom życzą znalezienia drogi do Pana. > Wszystkim walczącym ateistom życzę pokoju serca. Nieswoim... by byli dokładnie tacy sami, bo jeśli nie są, to jest źle. Nie dopuszczasz, że coś innego od wiary może być tak samo wartościowe. Gardzisz tym. Twoje życzenia są fałszywe. Przychodzę tu jako CZŁOWIEK, który szuka prawdy. Ciebie dochodzenie do prawdy nie interesuje. Twoim umysłem zawładnął dogmat. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Życzenia 23.12.13, 23:01 tomasz_456 napisał: > Wszystkim poszukującym ateistom życzą znalezienia drogi do Pana. Poszukującym czego ?? > Wszystkim walczącym ateistom życzę pokoju serca. Chciałbyś mieć tyle spokoju w nim co ja. Odpowiedz Link Zgłoś