Dodaj do ulubionych

Wyznanie? Tak, wyznanie.

02.01.14, 22:54
Czasem sobie kliknę w coś przypadkiem. U góry tej strony jest taki przycisk z napisem "Wyznanie", skojarzenie miałem jednoznaczne, wiadomo, czego można się spodziewać. Ale filtry komputerowe nie rozróżniają homonimów. Jakież było moje zdumienie, gdy przeczytałem, co było tutaj ("Wyznanie"):

"Znamy się już kilka lat, jesteśmy dobrymi znajomymi. Wyznałam mu miłość a on w odpowiedzi zaprosił mnie na piwo. Czy to może oznaczać że też jest mną zainteresowany?"

Po pierwszym szoku przyszła refleksja. Czy tego tekstu nie dałoby się jakoś pod religię dopasować?

Ogłaszam konkurs. Komu lepiej się to uda? Potem możemy wrzucić sondę i zagłosować na te propozycje.

Trochę luzu przyda nam się wszystkim.
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 02.01.14, 23:05
      Albo tutaj:

Wyciągam język, wargi oblizuję Bo co za chwilę będzie całą sobą czuję Odgarniam włosy
      z czoła, co już całą mocą Zlepiły się, bo się strasznie pocę Już rumieniec wypływa mi na lica
      Do granic możliwości zadarta spódnica Lekko się poddaję, by było wygodnie Znów zmieniam
      pozycję by dogodzić sobie Oddech mam przyspieszony, dłonie przy kolanach Robię to
      przeważnie tak z samego rana Już doszłam do finału, uśmiech błogi...taki... No wreszcie
      mam na nogach wysokie kozaki!

Ile trzeba buty, żeby...
    • karbat Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 02.01.14, 23:13
      wyznanie, dawanie swiadectwa, po ciemnosci nastapi jasnosc, kochaj blizniego,
      po nocy ... nastapi dzien ...., tym sie karmi w Polsce katolikow.- łykaja to pustosłowie
      jak małpa kit .

lepsze jaja, religia, ksiadz ... naucza. pustosłowie, byle sie podpiac pod słowo Nauka.

czego sie mozna od kat. ksiedza nauczyc, czego ... ?
      wierzen starozytnych obrzezanych Zydow . - przeciez
      ich stan wiary byl odzwierciedleniem ich wiedzy, kultury i ... NIC wiecej .
      i tego naprawde nie mozna brac im za złe .
    • jeepwdyzlu protestant 09.01.14, 13:13
      Ona go kocha a on piwo.
      Pragmatyk.
      Zanim ją bzyknie to sobie gulnie.
      Luteranin :-)

jeep
    • wawrzanka Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 09.01.14, 15:12
      "Wyznałam miłość bogu, a on w odpowiedzi zesłał deszcz. A już myślałam, że mi wszystkie pomidory padną. Czy to może oznaczać, że też jest mną zainteresowany?"
      • bookworm Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 09.01.14, 15:34
        wawrzanka napisała:

> "Wyznałam miłość bogu, a on w odpowiedzi zesłał deszcz. A już myślałam, że mi w
        > szystkie pomidory padną. Czy to może oznaczać, że też jest mną zainteresowany?"

to raczej oznaczało, że bóg olewa wyznania miłości
        • bookworm Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 09.01.14, 15:54
          bookworm napisał:

> wawrzanka napisała:
          >
          > > "Wyznałam miłość bogu, a on w odpowiedzi zesłał deszcz. A już myślałam, ż
          > e mi w
          > > szystkie pomidory padną. Czy to może oznaczać, że też jest mną zainteres
          > owany?"
          >
          > to raczej oznaczało, że bóg olewa wyznania miłości

i być może również oznacza, że lubi pomidory :)
          • pocoo Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 09.01.14, 17:34
            bookworm napisał:

> i być może również oznacza, że lubi pomidory :)

Owoce pomidorów olewane deszczem dostają parcha.
      • pocoo Re: Wyznanie? Tak, wyznanie. 09.01.14, 17:38
        wawrzanka napisała:

> "Wyznałam miłość bogu, a on w odpowiedzi zesłał deszcz. A już myślałam, że mi w
        > szystkie pomidory padną. Czy to może oznaczać, że też jest mną zainteresowany?"

Pamiętaj;
        Kogo bóg miłuje,temu tak przypierniczy,że ciężko mu się pozbierać.Raczej od boskiej miłości ,trzymaj się z daleka.
    • mieux No ba, jak nie, jak tak 09.01.14, 18:20
      >"Znamy się już kilka lat, jesteśmy dobrymi znajomymi. Wyznałam mu miłość a on w odpowiedzi zaprosił mnie na piwo. Czy to może oznaczać że też jest mną zainteresowany?"

>Po pierwszym szoku przyszła refleksja. Czy tego tekstu nie dałoby się jakoś pod religię dopasować?

Jak już miał gotowe zadeklarowane ciało, to potrzebne było jeszcze wino, aby nastąpiło "podniesienie"
      To jest wielka tajemnica wiary i jej objawienie.

Zamiana wina na piwo oznacza, że chłopak był młody i do "podniesienia" wystarczyło mu mniej procentów.
      • pocoo Re: No ba, jak nie, jak tak 09.01.14, 19:06
        mieux napisała:

> Jak już miał gotowe zadeklarowane ciało, to potrzebne było jeszcze wi
        > no
        , aby nastąpiło "podniesienie"
        > To jest wielka tajemnica wiary i jej objawienie.
        >
        > Zamiana wina na piwo oznacza, że chłopak był młody i do "podniesienia" wystarc
        > zyło mu mniej procentów.

A "ciało" zdecydowanie nie było dziewicą.
        • mieux Re: No ba, jak nie, jak tak 09.01.14, 19:19
          Dziewczę wyznało miłość, którą tłumiło kilka lat. Tak to robią tylko dziewice!
          • pocoo Re: No ba, jak nie, jak tak 09.01.14, 19:33
            mieux napisała:

> Dziewczę wyznało miłość, którą tłumiło kilka lat. Tak to robią tylko dziewice!

No tak,wyobrażam sobie Jzefa,obiekt westchnień cnotliwej Maryjki i jej wyznanie miłości do tajemniczego kochanka nazwanego przez mądrali duchem świętym.Czyli...do seksu potrzebny jest tajemniczy kochanek.
            • bookworm Re: No ba, jak nie, jak tak 09.01.14, 20:35
              Coś mi się widzi że to był bardzo grzeszny seks skoro po wszystkim maryja wciąż była dziewicą.
              • jeepwdyzlu wulgata 10.01.14, 10:47
                Maryja nie byłą dziewicą tylko młodą kobietą
                złe tłumaczenie ciągnie 2000 lat...
                (Jezus gdyby żył mówiłby na 100% po aramejsku, musiałby rozumieć przynajmniej hebrajski, a apostołowie pisali po grecku a oczywiście pisma są po łacinie :-)
                poligloci kurw wa

jeep
                • bookworm Re: wulgata 10.01.14, 11:16
                  jeepwdyzlu napisał:

> Maryja nie byłą dziewicą tylko młodą kobietą
                  > złe tłumaczenie ciągnie 2000 lat...
                  > (Jezus gdyby żył mówiłby na 100% po aramejsku, musiałby rozumieć przynajmniej h
                  > ebrajski, a apostołowie pisali po grecku a oczywiście pisma są po łacinie :-)
                  > poligloci kurw wa

taka pisana glosolalia.
                  Jakby dobrze poszukać to pewnie znaleźli by "oryginalne" pisma pisane nawet po angielsku albo polsku. W końcu Jezus jest królem Polski, a Maryja zawszedziewica królową.
                  • pocoo Re: wulgata 10.01.14, 11:52
                    bookworm napisał:

> W końcu Jezus jest królem Polski, a Maryja zawszedziewica królową.

A Polacy narodem wybranym.
                    • bookworm Re: wulgata 10.01.14, 11:59
                      pocoo napisała:

> bookworm napisał:
                      >
                      > > W końcu Jezus jest królem Polski, a Maryja zawszedziewica królową.
                      >
                      > A Polacy narodem wybranym.

No ja się dziwię że żaden polityk nie wpadł na nadanie Jezusowi i Maryjce obywatelstwa honorowego.
                      • pocoo Re: wulgata 10.01.14, 12:13
                        bookworm napisał:
                        > No ja się dziwię że żaden polityk nie wpadł na nadanie Jezusowi i Maryjce obywa
                        > telstwa honorowego.
                        A po co?
                        Matka Boska Częstochowska Polką jest. A Jezus ze Świebodzina też.
                • pocoo Re: wulgata 10.01.14, 11:58
                  jeepwdyzlu napisał:

> Maryja nie byłą dziewicą tylko młodą kobietą
                  > złe tłumaczenie ciągnie 2000 lat...

Skąd wiesz?Uprawiałeś z nią seks Ty "duchu święty"?

> (Jezus gdyby żył mówiłby na 100% po aramejsku, musiałby rozumieć przynajmniej h
                  > ebrajski, a apostołowie pisali po grecku a oczywiście pisma są po łacinie :-)
                  > poligloci kurw wa

A te rozdwojone ogniste języki,które siadły apostołom na głowy to co?Jak ich uniwersalny duch święty oświecił to z każdym się dogadali.Pisanie odpada,ponieważ byli analfabetami chyba, że znów jakiś cud,psia mać.
              • pocoo Re: No ba, jak nie, jak tak 10.01.14, 11:50
                bookworm napisał:

> Coś mi się widzi że to był bardzo grzeszny seks skoro po wszystkim maryja wciąż
                > była dziewicą.
                Też mi grzeszny seks...Kochanek musial mieć siusiaczka jak gwizdek lub długopis skoro dziewica dziewicą pozostała.
                • bookworm Re: No ba, jak nie, jak tak 10.01.14, 11:57
                  pocoo napisała:

> bookworm napisał:
                  >
                  > > Coś mi się widzi że to był bardzo grzeszny seks skoro po wszystkim maryja
                  > wciąż
                  > > była dziewicą.
                  > Też mi grzeszny seks...Kochanek musial mieć siusiaczka jak gwizdek lub długopis

chyba raczej wkład do długopisu.
                  A potem pambu strzeli focha (czyt. tajfun, huragan czy epoka lodowcowa) żeby kompleksy małego wacka zaleczyć
                  • pocoo Re: No ba, jak nie, jak tak 10.01.14, 12:09
                    bookworm napisał:
                    > chyba raczej wkład do długopisu.
                    > A potem pambu strzeli focha (czyt. tajfun, huragan czy epoka lodowcowa) żeby ko
                    > mpleksy małego wacka zaleczyć

I mściwa bestia sprawiła,że kiedy Maryjka poznała wielkość penisa brata Józefa( Józef był stary po 50-ce to i umarł),to doprowadził do tego ,aby Rzymianie buntownika ukrzyżowali(chyba przed Jezusem,który w tym czasie się ulotnił).
                    Jak się już Maryjka nabzykała,narodziła ,to potem już tylko na starość dziewicą pozostać mogła.
                    • bookworm Re: No ba, jak nie, jak tak 10.01.14, 12:21
                      pocoo napisała:
                      > Jak się już Maryjka nabzykała,narodziła ,to potem już tylko na starość dziewicą
                      > pozostać mogła.

To zupełnie jak wszystkie moherowe babki dewotki. Póki starczyło sił dawały na lewo i prawo a na storość się wyspowiadały i są czyste niczem lilije.
    • grgkh Sama mama - prognoza 11.01.14, 00:10
      wiadomosci.gazeta.pl/raczkowski/167725907/Marek+Raczkowski+dla+Gazeta.pl+-+10.01.2014/p#CukVid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka