krzy-czy 21.04.14, 05:34 gdyby istniał- byłby ateistą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: Bóg 21.04.14, 08:43 krzy-czy napisał: > gdyby istniał- byłby ateistą ...i moim "podwładnym". Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Bóg 21.04.14, 08:59 pocoo napisała: > krzy-czy napisał: > > > gdyby istniał- byłby ateistą > > ...i moim "podwładnym". Zawsze rozumiem twoje żarty, ale tym razem nie mogę skumać i zachodzę w głowę, o co pocoo kaman. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Bóg 21.04.14, 09:22 wawrzanka napisała: > Zawsze rozumiem twoje żarty, ale tym razem nie mogę skumać i zachodzę w głowę, > o co pocoo kaman. No bo i nie ma sensu moja wypowiedź tak, jak ateistyczny bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Bóg 21.04.14, 12:32 krzy-czy napisał: gdyby istniał- byłby ateistą. A w każdym razie miałby w dupie wszystkie wiary, religie i kościoły i nie chowałby się przed ludźmi, bo po co? Gdyby Bóg istniał, to Kościół, czyli taki jego zakłamany adwokat, nie miałby sensu. Istnienie Koscioła jest dowodem na nieistnienie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Twoje rozumowanie jest wewnętrznie sprzeczne 22.04.14, 08:12 Byłby gnostycznym teistą. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Bóg 23.04.14, 15:47 krzy-czy napisał: > gdyby istniał- byłby ateistą. Dlaczego ?... -- www.naszdziennik.pl/swiat/75374,wczesniaki-bez-szans-na-pomoc.html Odpowiedz Link Zgłoś