kolter-rm 18.11.14, 19:34 Co jest z tym forum religijnym ,że mnie antyklerykała zabija tutaj wprost nuda :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Nuda !! 18.11.14, 20:10 kolter-rm napisał: > Co jest z tym forum religijnym ,że mnie antyklerykała zabija tutaj wprost nuda > :( Wola niebios.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nuda !! 18.11.14, 21:25 lumpior napisał: > kolter-rm napisał: > > > Co jest z tym forum religijnym ,że mnie antyklerykała zabija tutaj wprost > nuda > > :( > Wola niebios.Ot co. Zgadza się."Nic na tym Świecie nie dzieje się bez woli boga".Nawet nuda Koltera. Nie wolno bogu robić pod górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Re: Nuda !! 20.11.14, 20:37 pocoo napisała: > lumpior napisał: > > Wola niebios.Ot co. > > Zgadza się."Nic na tym Świecie nie dzieje się bez woli boga".Nawet nuda Koltera. > Nie wolno bogu robić pod górkę. Ejmen !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Re: Nuda !! 20.11.14, 20:37 lumpior napisał: > kolter-rm napisał: > > > Co jest z tym forum religijnym ,że mnie antyklerykała zabija tutaj wprost > nuda :( > Wola niebios.Ot co. No bez jaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Re: Nuda !! 20.11.14, 20:38 no_no napisał: > Tylko nudni ludzie się nudzą. Do budy Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Nuda !! 20.11.14, 11:40 no wlasnie nie widac nikogo z czarnej sotni...jakis pomór byl na nich czy co? :) kozystajac z okazji pozdrawiam Wszystkich ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nuda !! 20.11.14, 11:51 kotekali napisał: > no wlasnie nie widac nikogo z czarnej sotni...jakis pomór byl na nich czy co? : > ) Może wstrzymali odpusty. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Wybory byli 20.11.14, 13:05 kotekali napisał: > no wlasnie nie widac nikogo z czarnej sotni...jakis pomór byl na nich czy co? : > ) > kozystajac z okazji pozdrawiam Wszystkich ! :) Teraz zajmują się spamowaniem na innych forach na temat tego, że wszystko jest winą PO i gdyby nie spisek w komisjach wyborczych, to Prezes z pewnością by wygrał dostając 150-160% głosów. Za parę dni wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Re: Nuda !! 20.11.14, 20:40 kotekali napisał: > no wlasnie nie widac nikogo z czarnej sotni...jakis pomór byl na nich czy co? :) Sotnia akurat mnie nie nudzi .... > kozystajac z okazji pozdrawiam Wszystkich ! :) Jakieś całuski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Nuda !! 20.11.14, 21:31 Życie na ziemi to nie bajka ale walka o zbawienie duszy. Walka z diabłem i własnymi wadami. Koniec świata może być w każdej chwili. Pomyśl o wieczności. Masz do wyboru niebo albo piekło. Nie dbasz o zbawienie duszy? tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Poszło do budy 20.11.14, 22:14 tade-k53 napisał: > Życie na ziemi to nie bajka ale walka o zbawienie duszy. Walka z diabłem i włas > nymi wadami. > Koniec świata może być w każdej chwili. Pomyśl o wieczności. Masz do wyboru nie > bo albo piekło. > Nie dbasz o zbawienie duszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Poszło do budy 20.11.14, 22:28 ten tade-k53 to jakis robot musi byc ...jak R2D2 albo C3PO..w dodatku cos sie w nim najwyrazniej zawiesilo...nic w nim z zycia nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś